Statcounter

onsdag, april 05, 2006

Pesto

Mina trädgårdsambitioner håller låg nivå, det erkänner jag, men jag är något bättre på krukor. Fast bara något. Eftersom jag älskar hemmageggad pesto brukar jag ta mig samman och så basilikafrön - här är de första tecknen på att det även i år blir några burkar härligt grön och vitlöksdrypande pesto till sommaren.

Javisst ja! Höll på att glömma... Jag lovade ju berätta om Beslutet. Det gäller inte vikten. Det beslutet tog jag för flera veckor sen och även om jag lyckas hålla min del av avtalet, så håller inte vågen sin del, kan jag meddela. Men jag är envis!

Det Stora Beslutet gäller förstås boken. Förlaget hade till min mycket stora förvåning godtagit alla mina önskemål sånär som på två punkter - och då slog jag till. Men! Jag ropar inte några "hej" förrän det är påskrivet och klart. Än kan mycket krångel tillstöta.

I går (på Willys förstås, där jag har i stort sett hela mitt sociala umgänge) träffade jag en kompis som gått i bloggartankar länge - och se vad en knuff kan göra! Besök gärna Flaxas blogg. Alldeles pinfärsk!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till! Pesto, vad gott! När jag hade bageri/cafe' drev jag upp massor med blommor och örter. Hade en liten örtagård. Nu blir det inget av den varan längre. Har inte plats, tyvärr. Men jag har ett trädgårdsland vid stugan, tack och lov.

Anonym sa...

Gratulerar till det positiva beskedet från bokförlaget. Jag hoppas att allt löser sig till det bästa för dig.

Tyvärr kan jag inte önskad din kamrat välkommen till bloggvärlden för hon tillåter inte kommentarer från ickeblogger medlemmar ... Vet hon om det tror du?

Anonym sa...

Hej igen! Var in på Flaxas blogg men kunde inte lämna meddelande då det bara var till för medlemmar. Jag har ett annat bloggföretag och kommer inte in. Kan du meddela henne det, om hon vill ha andra än de på blogspot. Borde gå att fixa eftersom jag kan lämna meddelanden hos andra, bl a dig. Hos henne står det bara blogger, till skillnad från dig där det även står Other och Anonymus.

Monica med yffen sa...

Jag visste att du skulle tacka ja till kontraktsförslaget. Grattis!
Allt går säkert bra.

Bloggblad sa...

Flaxa är meddelad.

Eva: Jag har några lådor där jag brukar få till i alla fall lite grönt.

Mammakatt: välkommen hit! Och tack.

Mmy: Vi kan hålla varandras tummar!

Humlan sa...

Pesto är gott! Jag brukar köpa basilika i kruka i mataffären, den brukar hålla några månader hos mig, men jag har aldrig sått själv... kanske skulle prova.

Jag har däremot köpt gräslöksfrön (kinesisk-), men inte sått dem än... men jag har inte planterat om mina krukväxter heller (och vissa beöver det verkligen!) så jag vet vad jag ska göra i påsk...

Anonym sa...

All lycka till med Förlag och Bok!

Anonym sa...

LYCKA TILL!!

Bloggblad sa...

Humlan: Min påsk kommer till stor del att firas i tvättstugan...

Lena & Gunnel: Tack!

Anonym sa...

Lycka till med boken!

Fria Foten sa...

Jag vill naturligtvis bara säga grattis tll förhandlingen och dess utgång.
Vilken tur att den inte strandade.
Skam den som ger sig....

Fria Foten sa...

Hej igen!

Jag vill gärna klicka på någon knapp så att andra än Bloggers blogger kan komma till min sida.
Men hur gör man undrar jag bara lite stillsamt???

Anonym sa...

Funderar på din Basilika...du måste väl plantera om alla småplantor eller behåller du hela bollen i samma kruka?

Bloggblad sa...

Flaxa: jag skriver på din blogg hur man gör!

Marskatten: hmm.... det spörs hur energisk jag är just den dagen. Men det brukar funka när de står tätt också...fast det här blev i tätaste laget.

Anonym sa...

Grattis till framgången med förlaget. Hoppas det håller ända in i mål!

Bloggblad sa...

Tack Uffe - jag väntar med spänningen på utgången...