Statcounter

fredag, april 14, 2006

Påsk


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA BLOGGARE - BÅDE NI SOM KOPPLAR UPP ER FRÅN BLÅKULLA OCH NI ANDRA!

Nu är det pyntat och klart, fast mycket sånt blir det inte. Jag har faktiskt slängt det mesta i pyntväg, för min del räcker det med några gula ljus och blommor. Men - den fina servetthållaren är ett måste. Den har hängt med i mer än 20 år eftersom det är så länge sen sonen lämnade dagis och började skolan.

Snart kommer barnbarnet och sen blir det inte mycket tid för datorn... mycket mat blir det... Snälla Ilva kom hit och laga den...!!!!

11 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag har rett ut problemet med damerna i Mettes blogg.

Ilva sa...

Ok jag kommer fast du far ta hand om alla barn, hund o make! Ok?

Bloggblad sa...

Ilva: hmm... det låter som ur askan i elden...

Cornelia sa...

Glad påsk!
Här pyntas inte alls i år, för vi bor i en byggarbetsplats. Vi har bjudit bort oss i stället.

Anonym sa...

En ljustupp från Indiska och en blomma, that's it här. Orkar inte springa ner i källaren efter pynt...sen tillbaka om en vecka ( lat va?). Däremot gör jag en del kul mat, vad sägs om: Medelhavskyckling, kräftkrustader, lammfärsknyten......kul med lite annan mat än den vanliga. Hoppas du får en lugn och fin helg!!

Humlan sa...

Glad Påsk på dig och hela familjen!

Jag lyckades se min broderade påskduk, i en låda, i förra veckan, så den är framme. De senaste åren har jag stött på den några veckor efter påsk...

Anonym sa...

Påskdukar hittar jag inte...men en gammal porslinstupp från en antikaffär i Gamla Stan står här och ser stolt ut över att få kommit fram. Tänder lite ljus framåt kvällen och lyssnar till Koltrastens sång utanför. Vad kan man mer begära av en vårkväll i april?

Anonym sa...

GLAD PÅSK!
Inte mycket pynt här heller. Lite gula tulpaner, en hemtrevnad med kyckling...som även fått sällskap av ett gäng ägg. Påsken är ju så kort

Monica med yffen sa...

Glad Påsk på dig också!

Anonym sa...

Glad Påsk! Skönt att läsa att jag inte är ensam om pyntandet. har ingen enda påskgrej uppe. Vi åker ju bort... Men nästa år ska jag försöka pynta en vecka tidigare med påskris, tänker jag varje år!!!

Vi på Kantarellen sa...

Här pyntas det absolut ingenting... kattorna du vet. :-)