Statcounter

fredag, april 07, 2006

Spanjoren...

Det var en väldigt stilig spanjor som dirigerade igår, men han var för ung... så jag blev så glad när vår röda bil körde upp vid konserthuset efteråt och jag fick bättre sällskap hem!

Den här dagen har varit helt fylld av dataflyttning, men jag har inte gjort nåt alls, för jag har mått illa. Men nej, det var inte spanjoren som gjorde mig på det viset... inte nån annan heller, det kom av sig självt. Och är bättre efter en dag i soffan med filt och bok.
Jag har fått överta makens avlagda dator nu, och det är jag jättglad för. Den har LJUD!!! och äter inte ljudkort som min gamla. Men det var mycket att rensa och flytta och fixa först, och många sladdar och mycket damm som skulle bort. Tur att fixaren inte tar timpenning. Vem jag har som bakgrundsbild är inte svårt att gissa... Observera den fina ordningen!

(Förresten apropå timpenning- undrar just om killen med triangeln igår spelade på timpenning eller ackord! Alltså inte såna ackord, för en ensam triangel kan inte ens prestera ett. Jag hoppas han fick timpenning. Möjligen att hans insats varade i sammanlagt en halv minut... konserten höll på i 1½ timme.)

Och så var det uppackning av den alldeles nya datorn... en sån där som har allt. Silverfärgad... mmmm.... om några år är den min om vi fortsätter som vi brukar. Han borde nog rensa sin anslagstavla - jag skickar ett mail om det... Finns ju ingen anledning att jag vänder mig om och säger det när vi nu har sån bra teknik...

14 kommentarer:

Ilva sa...

Grattis till tillokningen! Sa dar gor vi i den har familjen med fast jag onskar att datorerna gick tvartom...

Humlan sa...

Det där med att rensa och flytta... det tar en himla tid!

*suck*... jag måste fixa mina backup rutiner också... någondag...

Monica med yffen sa...

Du har en himla trevlig arbetshörna (det har inte jag - jag har inte ens en egen).

Så ni sitter med ryggen åt varandra, maken och du?

Bloggblad sa...

Ilva: Jag brukar ändå få det jag behöver vad gäller maskinparken...

Humlan: Om jag hade lika bra service med soppåsen och disken som jag har med datorn, då skulle jag verkligen ha en lyxtillvaro!

Mmy: vi gjorde faktiskt om "The Master Bedroom" till arbetsrum, det var den bästa omflyttning vi gjort. Här sitter vi och ugglar med ryggarna mot varandra - och jag skriker på hjälp så fort nåt kör ihop sig.

Gagga sa...

Vad är det som gör skillnan så rasande stor på en ung o en gammal spanjor?

Anonym sa...

Tjusig arbetsplats! Jag och maken sitter EMOT varandra:-) Vid min senaste personalinköp fick maken ny dator, medan jag ärvde hans gamla. På Hans Förre-förre fick jag ny dator. Och så.. I höstas fick jag ny dator i hans namn och inte bara det, fick han låna min bärbara dator som jag fick i julklapp!

Bloggblad sa...

Gagga: Jag har inte nån erfarenhet av just spanjorer - men en vild gissning är att han inte skulle följa med en svensk 55-åring:)!

Anne-Maj: Det låter som om ni är uppe i samma antal datorer som vi...

Gagga sa...

Ój skrev jag spanjor. Menade förstås dator;)

anna sa...

Jag säger bara en sak då: Manah manah">

Anonym sa...

Det ser välstädat och fint ut. Du är nog ett "J"
Ordning på dataskrivbordet vill jag med ha. När ungdomarna lägger dit nya mappar blir jag lite tokig.
Men när min nya kommer till sommaren...då får dom inte göra det. (Men det sa jag visst när jag fick den här med ...som då också är silverfärgad :O) )

Fria Foten sa...

Självklart ska vi ta en öl uppe vid "sejlon" i sommar. Har vi tur så kanske det kommer fram en sammetsögd latino och säger Ciao bella.
Vem vet.
Idag har jag trotsat den uteblivna värmen genom att köpa mig en glass i kiosken på torget. Kallt men gott och den påminde mig om vår och sommar.

Anonym sa...

Spanjorer gillar lite äldre kvinnor, jag känner en som "har ihop det" med en 18 år yngre spanjor!! Så...inga problem. Jag är kanske ego men i vår familj är det jag som har den nya datorn. Kanske det också kan bero på att jag använder den att arbeta med och maken spelar, på sin höjd, patiens.

Bloggblad sa...

Flaxa: Bra! En tisdag - först konsert och sen öl. Perfek!

Eva: Hm... jag kan bara beställa öl och nota på spanska. Samt förstås fråga om vi ska dansa tango. Vamos a valjar este tango (stava till det kan jag inte - men sjunga!)
Så jag behåller nog min datanörd. Som just nu sköter min bokföring på sin dator... det kan nog inte spanjoren

Anonym sa...

Nej, det är så sant. Vi har det nog ganska gott som vi har det. Jag skulle inte orkar ha en så ung man, min energi räcker knappt till med en i min egen ålder.