Statcounter

fredag, juni 09, 2006

Slut


Nu är jag totalt slut. Det krävs en del för att hålla igång 3 vuxna så dom inte slöar till. Och så kan jag berätta att mamma och pappa är ena glömska ena. De åkte ifrån min kärra! Inte klokt! Och jag som skulle vara hos farmor medan mamma fick maschas, eller nåt vad det hette. Det är två kilometer dit, det är jättelångt! Men jag vet ju att det alltid finns nybakade bullar hos farmor, så jag knatade på. Lite fusk är det, jag fick ta dubbelt så många steg som mamma. Men bullar fick jag! Och pannkakor.

Så det är väl inte konstigt om jag slocknade redan klockan sex. Jag fick tjata på dom vuxna för att få gå och lägga mig och lova säkert att inte vakna för tidigt i morgon (fast jag vet inte om borde lova sånt...).

Inte för att jag gillar orange, precis, jag är mer lagd åt det rosa hållet, men dom säger att mamma hade den här filten när hon var liten så går med på att ha den på mig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt du ser ut att ha det. Förstår att du blev slut när du var TVUNGEN att gå så låååångt

Vi på Kantarellen sa...

En sån liten raring!!!

BARNBARN!!!!!!!

Visionary soul sa...

*skrattar* Helt suveräna tolkningar av barnbarnens resonemang! :-)

Tankevågor sa...

Lilla solstråle, sov gott! Kram.

Monica med yffen sa...

Väck helst mormor vid femsnåret. Det går ju inte att sova bort en dag, eller hur?

Fria Foten sa...

Sova är kanonskönt tycker jag. Det tycker nog barnen när de väl gör det också.
Du...kommentaren om sejlonstoryn har du skrivit hos dig själv. Jag lovar...jag ska berätta den på min blogg inom den närmaste tiden. Har bara inte fått till det.Det kommer.
Idag är det marknadsdag. Fullt med folk igen i lilla Söd.....

Jubbe sa...

Jag tror att farmor gillar om du kommer in vid 6 rycket o hoppar i hennes säng o sen gosar ned dig brevid henne o slumrar till igen.

Bloggblad sa...

Det är väckningsförbud hos mormor före klockan 9. Det bara är så...