Statcounter

fredag, juli 21, 2006

BildbevisDet här är vad jag såg från min plats i solen i dag...

Va? Vill ni se badbilder? Nakenchock? Okej då - fast bara badbilder... ingen chock. Och de är inte dagens skörd utan två veckor gamla och från Skåne. Men det är helt sant och visst fru Bloggblad som badar på tre olika ställen ( i mitten av bilderna). Dock ej på Ribban, där det var en massa alger och jag roade mig med sandbad i stället... Överallt hade jag först kollat in botten. Förstås.

Lägg särskilt märke till där jag kommer simmande från Öresundsbron...

18 kommentarer:

Humlan sa...

En vacker plats i solen!
Och det ser skönt ut med bad och sandstrand...

Anonym sa...

Nakenchock? Det säger väl mera om journalisternas världssyn än något annat. Om de blir chockade av nakna människor så har de förmodligen inte upplevt så mycket. Kanske borde lite mera allmänbildning ingå i utbildningen om de inte kan skaffa sig lite kontakter med personer av önskat kön.

Uffe

PS Din bloggleverantör har tydligen fått en alergi mot personer från andra leverantörer. Ibland kommer kommentarerna fram, någon gång till och med med identitet och hemsida. Det verkar vara något som går, min egen leverantör (blogg.se) tillåter tydligen inte komentarer från Aftonbladets blogg. Om det här fortsätter ska i alla fall jag reagera på inlåsningen, det kan inte vara meningen att ala ska ha samma leverantör för att kunna kommunicera.

Anonym sa...

Visst är det skönt att bada. I år saknar jag saltvattnet...men det kanske blir det med. Vad vet jag...som tar dagen som den kommer.

Där du sitter och gräver med fötterna i sanden påminner något som min bror berättade när han och hans nyblivna fru kom hem från deras bröllopsresa. Jösses det är många år sedan nu. Dom hade åkt till Benidorm och naturligtvis ska ju kropparna oljas in för att dom skulle bli solbrända. Det innebar också att hans fru tappade ringen. Den gled av fingret och hamnade i sanden. Det tog ett tag innan dom märkte att ringen var borta. Alla runtom dom började att leta. Vissa grävde djupa gropar (det fattade inte min bror varför). Men inte hittades någon ring. Sen tror jag det var dagen därpå när dom gick ner till stranden och satt i varsin solstol. Bror min började gräva lite så där i sanden med fötterna som du gör på bilden. Då kände han något som gled ner på den ena av hans tår. Det var ringen. Glädjen var nog stor kan jag tro...och dom är ju gifta fortfarande. Det här var sommaren 1967.

Översättarhelena sa...

Nämen, hade ni sol idag. Här på västkusten var det mulet och några regndroppar. Usch, hoppas molnen blåser snabbt förbi (utan att stanna till hos er förstås).

Bloggblad sa...

Humlan: tyvärr fick jag inte med någon segelbåt - det blir en extra piff därute med alla som är på väg till och från kanalen.

Uffe: Jag tror nog du förstod min ironi över "nakenchock"...:) Så löjligt det är. Men jag visste inte att det kan vara problem att komma in här.

Gunnel: Vilken historia! Otrolig. Jag har hört något liknande om en som tappade ringen när hon grävde i trädgården och flera år senare växte en lilja upp med ringen runt stammen... låter som en rötmånadshistoria...

Helena: Ja, ser du, man ska vara på Sveriges framsida. Där skiner solen!!!!

JULIEK sa...

Flotte bilde. Ser jo helt herligt ut.

Vi på Kantarellen sa...

Och jag... jag har inte badat i öppet vatten på 11 år!

Anonym sa...

Ha ha.... Tåbilderna känner jag igen. Öresundsbrobilderna också. Fast vi badade inte, där alltså. Jag gick ut till midjan två gånger med Bettan ivrigt påhejande.... Doppa mig? Aldrig i livet i det kalla vattnet... Brukar skylla på att jag är reumatiker.... Att jag får ont (vilket jag får, men det brukar inte stoppa mig)

=D

Bloggblad sa...

Julie: Det ser nästan ut som om det vore kallt på bilderna, men det var ljummet.

Mamselamsen: Men du badar ju i svett varje dag i stället... :)

Monica: Jag längtar tillbaka redan.

Leina: Tyckte du det var kallt? När jag var där var det jätteskönt. (f.ö. har jag en hel del saker att skylla på också för att slippa erkänna mina fobier...)

Vi på Kantarellen sa...

Ja,,, det är ju klart!

Jubbe sa...

Sicken baywatch-donna...vart har du gömt vattenskotern?

Elisabet. sa...

Hej du!
Min Anna och Micke var på Goa i Indien, nygifta och allt.
I vågskvalpet åkte Annas dyra vigselring all världens väg .. och den hittades INTE ...-((

Idag har jag badat säkert tio gånger. Å, så härligt!

Visionary soul sa...

Du dök i från bron, tar jag för givet...? ;-)

Bloggblad sa...

Jubbe: Man ska inte vara sarkastisk mot medelålders tanter som trotsar celluliter och inbyggda airbags och ger sig hän havet!

Elisabet och Gunnel: Sens moral - bada inte som nygift?

VS: Visst! Vad gör jag inte för mina läsare?

Anonym sa...

Jag älskar att bada är ett riktigt vattendjur.... Men vatten med istappar i... Nej vet ni vad, det får absolut vara.... =D

Anonym sa...

Jag är ett vattendjur, älskar att bada gärna l ä n g e. Men i vatten där isbitar glatt klirar omkring får det vara.... Fy för den lede så kallt det var...

Bloggblad sa...

I dag var det skönt i vattnet, men det var ingen mer som badade... och tänk om... så jag doppade mig bara vid trappstegen...

Mildamakter sa...

Men tös - har du varit på Ribban, det är ju mina hemtrakter...så synd att jag inte visste det...*besviken*