Statcounter

onsdag, augusti 23, 2006

Olockande

Jag såg att det stod "Robins" i tevetablån. Det tänkte jag inte se, rubriken lät inte ett dugg lockande. Och så såg jag det ändå - och skrattade åt vartenda dugg. Alla inslag. Det är nog första gången. Jag håller tummarna att Robin håller måttet även i fortsättningen.

(Synd bara att det som vanligt ((Ja, nu tjatar jag om det igen)) var väldigt låg procent på kvinnlig medverkan. Många många luras att tro att kvinnor inte är roliga eftersom de får så kort stund att de knappt hinner vara roliga.)

Nu ska jag gå till sängs med Aino Trosells maffig kvinnohistoria och en nektarin.

6 kommentarer:

Vonkis sa...

Arrrgh *sliter mitt hår*

Vill ha en TV, NUUU!!! :-(

Cissi sa...

Var det ngn satir, eller? Och i vilken kanal gick det?

Lilla P sa...

Men, det vet du väl, inte får man äta när man ligger!!
Se till att ha någon som kan göra Heimlich manöver...just in case!

Bloggblad sa...

Det stod som pratshow - men var mest spex. Och ROLIGT spex, bara lite grand under bältet men inga gröva bögskämt som jag bara inte orkar med. Alltså inte homofobi, jag kan bara inte hitta nåt kul i äckliga skämt.

Ettan eller tvåan gick det på.

lilla P: lugn, jag halvsitter! Sätter i halsen gör jag mest när jag pratar samtidigt som jag äter...

Vonkis: Utan teve??? Hur får man då något stickat????

Vonkis sa...

Där sa du något Bloggblad! Jag kan ju börja sticka igen. Förra veckan lagade jag en massa mat men nu är ju frysen full...

Bloggblad sa...

Vonkis: Jag får väl lägga ut en bild snart på mina senaste projekt. Dessutom har jag fått tips om en garnaffär på Nygatan vid Stortorget som jag ska besöka så fort jag får chansen.