Statcounter

lördag, september 30, 2006

Hemsida

Nu - efter en massa slit - är min nya hemsida klar. Fast några bilder och några finesser återstår att fixa till. Allt privat är bortrensat, nu är det bara firmareklam för hela slanten.

15 kommentarer:

Monica med yffen sa...

Ska genast dit och titta.

Monica med yffen sa...

Jättefin sida! Jag försökte klicka på nya boken som finns där, direkt när man kommer till sidan. Det är väl det enda som saknas - att man inte kan klicka på boken och komma till sidan med info om den direkt. Men jag kanske är petig... :)

Tankevågor sa...

Nu har jag varit här och läst ikapp lite. Grattis (i efterskott) är på sin plats här! Men ....nu hittar jag inte din hemsida längre. Fick jag den förut i ett mail? Har ju läst den förut men var hittar jag den nu?

PGW sa...

Jamen hallå länk tack!!

Humlan sa...

Jättefin sida!
Jag såg att man kunde boka dig, då kan man väl boka bloggträff där också...

Anonym sa...

Klickar mig dit genast!.......
Fiiiint! meeeeeen grå text. Fattar du vad det betuder? Kan man ändra den till lite mer mörkare? I texten alltså. Sen såg det roligt ut med titeln på skolår efter scanningen eller på min skärm. Lår blev lite fetare och så sko-lår:-)

Anonym sa...

Anne-Majs påpekande är viktigt! Det finns tusen fällor att falla i när man gör en webbplats. Men det finns stöd och hjälp: Helena Englund och Maria Sunin har skrivit en bok: Tillgängliga webbplatser i praktiken. Där berättar de hur man gör sin webbplats tillgänglig för ALLA. Boken är inte jättedyr och man kan beställa den direkt från förlaget, www.jure.se

JULIEK sa...

Hvor finner jeg siden din ?

Bloggblad sa...

Tack för alla bra påpekanden! Det ska fixas till - det är en hel del smådetaljer som fattas som jag vet om - jättebra att jag får veta ännu mer. Klart att Anne-Maj ska kunna läsa denna superviktiga (?) sida också! Det kommer!

Adressen är: www.bokblad.com (För jag har märkt att det som skrivs i kommentarerna inte går att googla fram till.)

Fast ändringarna får vänta ett tag - "han som har hann' ôm'et" åker iväg och är borta hela dagen...

Anonym sa...

Hittade sidan! Kanon! Den ger ett jättetrevligt intryck, ren, enkel och snygg design.
Ha en skön söndag!

Linda sa...

Jag blir så imponerad av allt du gjort och gör!! Jättefin sida!

Cornelia sa...

Vilken fin hemsida!

Bloggblad sa...

Tack ska ni ha. Det är ett väldig petande - och det finns så många layouter att välja på att jag blir snurrig. Lindalotta: Det ser kanske mycket ut - men det är ju bara sånt jag tycker är kul - det jag inte kan visar jag ju inte upp.... det skulle fylla flera meter...

mossfolk sa...

Grattis i efterskott måste jag med skriva! Har varit här och snokat men fuskat med kommentarerna...
Sidan blev jättebra! Jag undrar bara; kommer verkligen barnen (små toner)kl 10.00 på julafton?

Bloggblad sa...

Karin: Tack. Jag skrattar högt åt din fråga! Det svåraste är att få dit MIG till klockan 10. Ungarna kommer! Och hela familjen och släkten släpar de med sig. Det är knökfullt i kyrkan - det är bara några stycken förstås som är bortresta, men annars kommer allihop.