Statcounter

söndag, september 17, 2006

Lugn och ro

Nu sticker jag iväg till farmor, för mormor ska förbereda sig och öva på pianot (Hon tycker konstigt nog att det är svårare att spela när jag hjälper henne, det borde ju vara tvärtom!) för hennes barnkör ska sjunga i kyrkan i kväll.
Oj, Emma har visst fått foten utanför... Så där, då sticker vi för ett tag. Hej då! Emma får låna nya snuttisen, jag tycker inte att den luktar riktigt rätt än.

15 kommentarer:

PGW sa...

Snuttisar kräver lite arbete innan de blir riktigt bra. Önskar dig lycka till med arbetet, det ska säkert ordna sig ska du se :-)

Elisabet. sa...

När min systerson var i 1-årsåldern blev tvätt att snuttefilten.
Syrran berättade att lille gossen, han som nu varit på besök från Australien i sommar, satt framför tvättmaskinsluckan den tid det tog att tvätta .., huvudet for runt, runt ...., han var nog skräckslagen att aldrig få igen sin snuttefilt ..-)

Anonym sa...

Vilken tur du har. Bor du nära farmor också?
Jag tror Emma gillar din nya snuttis.
Fattar inte det där med din mormor...hon ska väl vara tacksam för hjälpen och inte fösa iväg dig :O) Hm...

Anonym sa...

Instämmer helt med PGW - snuttisar kräver arbete. Det borde ingå i Barnkonventionen att vuxna INTE får tvätta snuttisar eller byta ut dem. Övergång mellan gammal och ny snuttis pga oundvikligt slitage må ske gradvis genom att rester av gammal snuttis anbringas å ny snuttis.

Bloggblad sa...

Skönt att det finns dom som förstår det där med ny snuttis! Mormor var lite lurig som stickade den som en halsduk - och så lägger dom den om halsen på mig i ett kör. Fast det är varmt ute.

Jodå, mammas och pappas föräldrar bor på promenadavstånd från varandra. Mamma och pappa träffades när de spelade i samma orkester. Och så skjutsade han hem henne... ja, så gick det som det gick...

Dakota sa...

åh, vad söta ni ser ut; Emma och du :)
lycka till med nya snuttisen!

Tankevågor sa...

Jag tycker din snuttis verkar mysig. Det tar lite tid innan den luktar och känns som den ska. Man ska liksom snutta in den ett tag och sen blir den perfekt.

Anonym sa...

Jaha mormor tyckte det svårt att spela piano med hjälp?
Det borde väl bli lättare??
Nå nu fick väl din farmor lite hjälp hon med,vad bra!

Bloggblad sa...

Dakota: Tack. Vi kämpar på.

Londongirl: Den får vara med på ett hörn, men om jag slår mig funkar bara de två gamla trasorna. Och helst den minsta.

Mammamia: Ja, det tycker jag med. jag spelar jättefint och sjunger också. Fast hon sjunger nåt annat... men det gick bra i kyrkan i alla fall.

Nu ska mormor namna nya snuttisen - själv sover jag min skönhetssömn. I morgon kommer pappa och hämtar oss. TIIIIIIDigt.

JULIEK sa...

Hon er så søt så :) ....men nu undrar jag lite hvor min kommentar blev av som jag skrev til innlegget strimulus. Jag frågade vad dette var, men ser inte at den er med. Konstigt.......

Bloggblad sa...

Julie: Jag kan ju inte låta bli att frossa i hur söt jag också tycker att hon är. Mormorsprivilegium...
Det har inte kommit någon mer kommentar från dig - men jag har också märkt att en del av mina egna försvinner när jag åtminstone tror att jag skrivit rätt bokstavskombination. Så det är nog blogspot som är skyldiga. Jag tar bara bort om det är nåt snusk - eller något dumt anonymt.

hovberg sa...

Gillar verkligen dina bilder!

Anonym sa...

En helt annan sak: jag har inte fattat det här med Karin Långström Vinge. Så i dag när jag såg den på Nyligen.se klickade jag dit. Och ser att man pingat en tio dagar gammal text???? Visst har du nåt med den bloggen att göra? Och kan kanske skingra dimmorna?

Bloggblad sa...

hovberg: Tack ska du ha! Jag knäpper rätt många bilder för att åtminstone något ska bli bra. Men nu har min kamera nåt för sig och suger ur batterierna efter tre knäpp... den är helt knäpp.

anonymus: Jag har egentligen inte något med henne att göra, hon står med hos mig för att ingen som inte är "medlem" får kommentera hos henne - och jag har som princip att jag slutar läsa hos dem som slutar kommentera/läsa hos mig. Och det gäller i hennes fall. Jag tror på tvåvägskommunikation. Jag vet inte hur jag ska få bort det där att hon står hos mig.
Det finns de som pingar lite då och då för att synas - även om de inte uppdaterat - har jag märkt.

Anonym sa...

Mormor är lite knäpp ibland, men du förstår hon behöver koncentera. Det gör man när man måste tänka ordentligt. Inga människor och saker får störa någon. Som du ska måla din mun röd. Du hålla läppstiftet och försöka måla fint. Din nya snyttefilt blir fiiiin och bra snart. Håll den mycket mycket så luktar det som du.