Statcounter

torsdag, december 28, 2006

Mellandag...

Och ett himla tjat från blogger att jag ska byta. Vad tjänar jag på det? Mer än att det blir krångligare? Det tar mer tid och fler klickningar och inloggning hos varje om jag ska kommentera hos dem som har... finns det nån som känner till någon fördel?

Jag gillar mellandagar... vardagar... slött och slappt och kravlöst. Alla finstädade ytor är fulla med sånt som ska städas bort till nyår igen... för då "måste" det var lagom snyggt igen. Till dess struntar jag i stöket.

Och inget värre har hänt än att Kikki D ska fira nyår ensam. Ganska skönt med såna rubriker i kvällspressen... måste ju betyda allt att är lugnt och bra i kungariket? På min förstasida står dock med stora bokstäver "Bloggblad har lyckats få med maken in i en klädaffär!" Vi fingo var sin vinterjacka och d:o kavaj. (Oj - här såg jag i andanom unisexkläder à la 60-tal... vojne, vojne...)

Sen fick maken rena köpoholicen efter det - han gick med på att införskaffa en dvd-spelare med hårddisk... SOM jag har tjatat... med det var inte precis bara att sticka kontakten i väggen, kan jag lova!

28 kommentarer:

Anonym sa...

DVD spelare med hårddisk? Aha, Man kan lagra musik och sånt i den? Det håller maken sysselsatt ett tag förstår jag.

Det var orsaken till jag gick över till den nya blogger, att slippa klicka flera gånger.

Bloggblad sa...

Anne-Maj: Ja, alltså i stället för den gamla videon jag har som gör alla röda och suddiga... eller... de kanske ÄR röda och suddiga... hm... (maken älskar alla slags tekniska grejer, jag är full av tillförsikt)

Men du - det är ju i nya blogger som det blir mer klickande och inloggning varje gång?

Anonym sa...

Det går mycket snabbare att publicera inlägg i nya blogger. Du hinner knappt trycka på "publish" förrän det är klart. Säkert finns det fler fördelar men jag har inte hunnit kolla upp dem än.

Anonym sa...

Hej Bloggblad!
God fortsättning, gott slut och gott nytt! :-) GISSA var jag sitter och skriver!? .... -Hos Eva! Har läst att du försöker lista ut vem jag är. ;-) Haha! Nu blir det ju lite sport det här. :D
Eva hälsar!

Cornelia sa...

jag har inte heller orkat sätta mej in i nya blogger... kör vidare med gamla tills det inte funkar längre

Tankevågor sa...

Vad kul att ni har varit ute och fyndat i affärerna. Jag gör ett försök i morgon.

Anonym sa...

Reor undviker jag, lite dumt kanske, för det går ju att fynda. Jag orkar bara inte trängas både före och efter jul. Nya blogger är lättare och snabbare. Du loggar in en gång tex på din egen sida, sen är det klart.

Bloggblad sa...

Hm... det där med nya blogger... hm...
grunnar lite till... (fast jag får visst logga in på nytt för att kommentera hos mig själv nu också...)

Blyger: Jag kommer nog snart på vem du är ...

REA... jag blir fort trött av såna - brukar oftast komma till skott när det mesta är slut.

Anonym sa...

Tänk vad alla byter sina bloggar. Är det betablogger du funderar på? I morgon ska jag och maken på rea, han vill ha en rock. Men det får bli när affärerna öppnar, klarar inte av när det blir fullpackat i affärerna.Pust! F ö håller jag med att mellandagarna är härligt lata!

Linda sa...

Är imponerad över alla som faktiskt ger sig ut under mellandagarna. Det är lite Ullareds-hysteri över det och det orkar inte jag.
Sen finns det sällan något på rean i min storlek, pga min längd.

Anonym sa...

Betablogger är lite tråkig med alla dessa inloggningar, men publicering av nya inlägg går mycket snabbare så det är ett plus.
Jag håller med om att mellandagarna är behagliga, har just kommit in från en promenad och tagit med en kopp kaffe. Snart ska tomtarnas kartonger fram, nu ska de i ide till nästa jul! God fortsättning!

Vonkis sa...

Tillhör också de som funderar över betablogger. Jag är ju nöjd med blogger som det är nu men tänk om min blogg bara försvinner tillslut för att jag nte vill ha beta, huvva. Jag brukar gå på rean men det slutar alltid med att det jag inte köper är på rean...

Mildamakter sa...

Jga känner igen det där med DVD-problem. Hos oss tog det ett par dagar innan allt fungerade, och då gick eländet sönder och behövde in på verkstad! *suck*...men nu fungerar allt kanonbra *peppar,peppar* :o)

Mikusagi sa...

Till beta-grejen?
Kan man inte kategorisera inlägg då?

Jag vill ha en ny DVD-spelare hemma. Hårddisk på verkar bra :)
Vår kan inte göra någonting.. bara spela filmer... och inte ens det gör den bra.

Anonym sa...

Jag bytte till nya Blogger av okänd anledning. Det måste ha varit i ett anfall av förvirring. Har ännu inte upptäckt några fördelar! Den största förändringen är att jag får färre kommentarer än någonsin tidigare - troligen för att ingen orkar hålla på med den nya, krångliga inloggningen. Jättetråkigt. Byt inte förrän du blir tvungen!

Cissi sa...

Är det du som tjatar om elektronikvaror hos er?!! Här är det maken som är lycklig som ett barn för att han fick en plattTV till julhelgen...

Bloggblad sa...

Tack för både för- och nackdelar. Jag avvaktar eftersom jag inte störs av publiceringstid, så ofta uppdaterar jag inte.

Fr.B: Hm... jag är nog lika galen, fast jag brukar inte behöva tjata, de kommer av sig själva... men dvd har han tyckt varit onödigt när vi har flera tusen kanaler... eller hur många det nu är.

PGW sa...

Bra, nu har jag fått lite info här, då bryr jag mig inte om att byta än heller då. Latmask som jag är. Började titta på det men det verkade bland annat resultera i YTTERLIGARE en mailadress (jag har fem redan). Bah.

Anonym sa...

Jag har bytt till blogger in beta, men sen gick det bara någon liten vecka innan man på något märkligt vis verkar ha bytt igen???? Det funkar i a f, det är väl huvudsaken. Fast frågan är väl hur länge - och några stora fördelar har jag inte lyckats upptäcka. Än.
Kanske är det smidigare för er som använder bilder, det gör ju inte jag.

Anonym sa...

Sitter här mitt i natten och känner mej nästan bortkommen vid tangentbordet efter julhelgens datastopp (självvalt). Men jag måste titta in till dej och tacka för en så kul hälsning! Och såklart önska dej ett Gott Nytt År!
Kram

Anonym sa...

Jag ångrar bytet till Blogger beta. Det är för krångligt att logga in. Därför gör jag det inte nu! :)
Gott Nytt År!
Smulan

Strumpstickan sa...

Det är väl skönt att Kicki D är lika vanlig som oss andra dödliga *skrattar*

Gott Nytt År i förskott!

Anonym sa...

hOPPAS DU HAR KRYAT PÅ DIG OCH ATT DU FÅR ETT FINT SLUT PÅ DETTA ÅR! OCH GOTT NYTT ÅR TILL DIG!

Anonym sa...

Inte blev det precis sämre efter bytet till beta heller. Nästan ingen skillnad, inte till det sämre i alla fall. Då kan du se den fina bilden jag har, om du byter :)

Anonym sa...

Så är det med män, svårstartade, går att inte stoppa sedan :)

Bloggblad sa...

Jag blir så glad över era kommentarer - tackar alla i en enda stor kram.

Blir inget beta-byte...

Och det kan meddelas att jag är ganska påkryad nu. Men för att vårda hälsan lägger jag mig nu på soffan med ett korsord. Och lite bra musik...

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR TILL DIG BLOGGBLAD!!!

Bloggblad sa...

TILL DIG MED EVA!!!!! (skrik inte, jag blir lomhörd!)