Statcounter

tisdag, februari 20, 2007

Funkade snett...

Nej, det blev nåt galet med tron och det goda tänkandet, för när jag kom hem var makens skrivbord städat... mitt såg ut som i morse... Tänkte jag snett? I fel riktning? Jag får pröva igen i morgon... Men en - tjejdag på IKEA-IKANO blev det och det var inte så dumt. Jag var väntad när jag dök upp ur snöyran.
Ska vi åka då? Hänger ni med?
Medan mamma provade kläder, provade mormor och jag speglarna och kollade på små bebisar i vagnar... Men sen blev jag hungrig - och det var länge sen, för jag har varit förkyld och febrig en helvecka. Det var nära ögat att jag somnade i vagnen innan jag fick maaaaat!
Mamma och mormor åt thaibuffé men som tur var hade de potatisbullar med lingon! Mormor blev visst suddig i konturerna, men mätt och glad blev hon! Och jag fick rena energikicken!
Sen gick vi över till IKEA - och där hade dom ett sänghav... måste ju pröva... men mormor och mamma vågade inte... Ser ni mig där i mitten?

När jag hade lekt mig trött i rutschkanan kröp jag in i ett tält - som välte... det var jättekul! Men sen blev jag trött och när vi kom hem sov jag hur gott som helst.
Fast jag vaknade när mamma bar upp mig och så var jag med och tittade på hennes nya tröja.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Den tröjan var jättefin. Den vill jag också ha...jag tycker om när det är lite urringat.
Vilken rolig dag du har haft på IKEA...men jag tycker nog att din mamma och mormor var lite fega...dom kunde väl ha gjort dig sällskap där ibland alla kuddarna.

Anonym sa...

Men så roligt att vara på IKEA! Det måste ha varit en spännande dag! Jag har 20 mil till IKEA, så det är sällan jag åker dit, tyvärr!

Humlan sa...

Ni har verkligen haft en härlig dag, men skönt med en vagn att vila i när man blir trött. Det hade jag också velat ha i dag när jag stretade runt i dag i Stockholms snöyra och blåst. (och hade jag hittat ett sänghav, då hade jag nog lagt mig där och tagit en middagslur, det ser jätteskönt ut)

Anonym sa...

Potatisbullar med lingon är jättegott! Jag vill äta den i morgon. Då måste vi åka och köpa från affären. Jag vill prova havet, det såg skönt ut.

Bloggblad sa...

Gunnel: Ja, den var lila med liten puffärm och rynk på höfterna. Jag prövade den, men har för mycket former...

Eva: Jag tycker bara om att gå där om jag inte ska handla en massa och blir stressad. I dag var det nästan folktomt = jätteskönt.

Humlan: Jag blev väldigt sugen att krypa runt där... Här snöade det när jag åkte, men som tur var slutade det!

Anne-Maj: Tänk, jag har varken köpt eller gjor potatisbullar, äter bara i skolan. Fast... jo, jag har misslyckats med det en gång för länge sen, nästan förträngt dom...

Annika sa...

Jaha, så då kom du så iväg till IKEA. Alltid trevligt!!! Älskar att åka dit (som du vet).
Kul att du plåtade så mkt när ni var där. Ser ut som om ni hade en riktigt fin dag.
Vad skönt det ser ut när din dotterdotter vräker sig bland alla sängkläder!!! Ååååå!!!!

Tankevågor sa...

Jag blir också så där trött när jag är på IKEA. Skulle också behöva en vagn att sova i på såna utflykter.

Saga sa...

Åh, jag älskar IKEA! Det där sänghavet skulle jag bra gärna vilja kasta mig i :) (och vet du, det hade nog min mamma också gärna gjort).
Krya på dig!
Kram Saga.

Strumpstickan sa...

Vilka underbara bilder! Särskilt tältet som välte och sänghavet:))

Bloggblad sa...

Jag undrar vad jag gör för fel? Det är inte första gången jag svarat på kommentarer - för att upptäcka att de inte finns...

Annika & Annika (eller det bara gäller Saga?): Jag kan ju inte påstå att jag älskar att gå på IKEA, men om jag slipper handla och bara får se det ur barnbarnets ögon... och inte har bråttom...

Londongirl: Vi funderade på att ta en stor kundvagn och lägga mormor i...

Strumpstickan: Hehe, jag trodde du skulle skriva: Särskilt det med mormor i fina sjalen... ;)

Anonym sa...

Inte leka i sänghavet! Va falls!
Tro om jag ska försöka dra iväg med mitt moderskap till IKEA nu när hon ska med ner. Kanske att hon vill leka i sänghavet med mig.

Bloggblad sa...

Vonkis: Ring mig först om hon är med på det! Jag måste få se...

Mette sa...

Åh ett sänghav! Så underbart! Det vill jag ha!