Statcounter

torsdag, februari 08, 2007

Snö

Jag har inte ett dugg emot att gå en promenad i starkt snöfall - men i dag tar det emot. Jag har inget annat fortskaffningsmedel än benen att ta till och måste iväg på ett utvecklingssamtal med chefen... på min lediga dag dessutom... gäller att spela positiv teater, alltså, med tanke på löneförhandling och sånt... Men hur lätt går det efter 3 km snöpulsande med ett rejält uppförslut som avslutning? Bäst att packa ner ner torrt ombyte i ryggsäcken...

I måndags började jag mitt nya uppdrag som delvikarie för en sjukskriven speciallärare. Känns jättekul att göra något nygammalt, det var länge sen jag jobbade med sånt.

Att jag tagit bloggpaus är Stieg Larssons fel. Varje ledig stund har jag slukat första boken i Millennium-serien... Ska börja på del II i kväll.

Jag kanske skulle skrivit "Kära dagbok" som rubrik?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni inte bilen? Snöskor? Hoppas det går eller gick bra på utvecklingsamtalet, jag saknar den nu. Det var längesen jag hade. Undrar om någon bloggare vill ta samtalet med mig och se hur jag utvecklats som bloggare?

Nu förstår jag varför du försvunnit i skidspåret. Jag lånade hem Stieg bok en gång och jag orkade inte börja med den, bara för det är deckarbok?

Anonym sa...

Stieg Larsson jaaaa!

Jag tycker han är toppen, även hur han skildrar samhället och människor,
och så tycker jag väldigt mycket om min nya hjälte
Lisbet Salander.

Jag får inte börja läsa del 2 än för jag har börjat på en kurs som kräver lästid och jag VET att jag bara skulle sluka den och inte vilja göra något annat på ett par veckor.


Den ligger därborta, andra delen, uppe på hyllan...häromdan fick jag se på när sambon läste ut den...:(

Bloggblad sa...

Anne-Maj: se senare inlägget om bilen.
Jag tyckte boken var jobbig först, för den började med företagssvindlerier och sånt - men blev mycket mer intressant (företag och svindel intresserar inte mig). Den är lite läskig, men inte som en vanlig deckare.

Lalandakid: Tur att jag inte har några kurser och "måstelektyr" jag kan kasta mig över del II redan i kväll.

Anonym sa...

Stieg Larsson, då förstår jag om du släppt allt annat!!

Morgondimma sa...

Visst är dom böckerna hur bra som helst

Bloggblad sa...

Eva + Morgondimma: Och jag har en kvar! Yipppeeee...