Statcounter

fredag, mars 16, 2007

Hemma...

Å, vad jag uppskattar att komma hem när jag har varit borta. Även om jag älskar Stockholm och har haft två fantastiskt intressanta och roliga dagar, så är det härligt att komma hem till tystnaden och brasan och en massa tulpaner och en hel drös med mail. Inte för att jag är så mycket för att fira att ålderdomen sakta kryper på mig, men jag blir väldigt glad ändå att mina gamla (en del t.o.m. äldre än jag!) trogna vänner kommer ihåg mig och mailar.

Den lilla ljuvliga ljuslockiga, ni vet, hon tog nog ändå priset när hon alldeles själv sjöng precis hela Ja, må hon leva, med alla ord rätt i min mobiltelefon på tåget hem...

I morgon kommer - om maken lyckas övertala datorn (vilket inte funkade i kväll) både bilder och text bl.a. från herrpissoaren i Folkets Hus där jag idkade försäljning... Håll ut!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom lilla ljuvliga ljuslockiga redan sjungit för Dig så nöjer jag mig med att skicka ett litet varmt Grattis och hoppas dagen blev det Du önskade!

Anonym sa...

Ja visst är borta bra men hemma bättre!

Ser fram emot bilder!

Monica sa...

Ett stort grattis från mig också! Är det idag du fyller, alltså? (Jag har grattat Gunnel flera dagar i rad men tagit fel på dag.)

Bloggblad sa...

Excessa: Tack ska du ha! Det blev en ovanligt trevlig dag - fast inte nåt fokus på själva fyllandet, precis.

mammamia: Jag gissar att maken fixar till det...

Monica: Tack - jo, det är idag. Jag brukar bara fira vart tionde, så det är några år kvar (om jag får leva och ha hälsan) till nästa fyllning. Men jag är så nöjd så med småfirande. Blev väckt av 4 sjungande kollegor i morse - och fick present också!

Humlan sa...

Stort grattis!

Ser fram emot bild på dig när du idkar försäljning på herrpissoaren...

Anonym sa...

Stort grattis! Vad kan man ha med sig att sälja på en pissoar? Väntar med spänning.

mossfolk sa...

Grattis i efterskott! Hoppas att du hade en riktigt bra dag!

Tankevågor sa...

Grattis lite i efterskott! Ska bli kul att läsa om och få se bilder från ditt besök här. Skönt att du hann hem till din dag så lillan fick fira sin mormor. :)

Vonkis sa...

Grattis i efterskott (du fyller år samma datum som min lillahyster)!

Måste erkänna att jag blir väldigt nyfiken på vad det är du har krängt i Folkets Hus pissoar.

Bloggblad sa...

Tack, Humlan, Rutan, mossfolk, londongirl och Vonkis! Klart att jag är glad att jag hängt med ett år till även om det inte firas så stort.

Håll ut! Det kommer snart rapport. Vi har just vaknat till och jag måste ner på stan i ett reportageärende... är ju reporter på församlingsbladet... men där ska jag INTE berätta om herrtoaletten...

Anonym sa...

Finns det dampissoarer ...?

Och GRATTIS!!! (Jag fattar ju alting så långsamt så att det var födelsedagsdags nu, det hade gått mej totalt förbi.)

Bloggblad sa...

Puckoråttan: Nu ska vi inte märka ord! Betänk att jag hade stjälp i mig ett par glas vin när jag skrev det där... men jag såg det nu när jag är pigg och utvilad!

Tack för grattisandet! Jag har inte annonserat om min födelsedag så jag räknar inte med att nån ska ha koll. För mig är den dagen mest bara minnen av hur viktigt det var med 16 mars när jag var barn.

Ingela sa...

Först: Grattis - även om födelsedagar inte omges av samma glans numera, för min del i alla fall.

Förstår dej så väl det där med hur skönt det är att komma hem. Jag var i Umeå i går och hade inte ens lust att titta in på KappAhl trots att jag hade en bunt kuponger med 25% rabatt i kappfickan. Stockholmsbesök är det lite annorlunda med för de är inte så frekventa nu för tiden. Den stan brukar jag ha tålamod med i flera dagar! Det kanske blir ett besök i början av maj, det är ju perfekt så får man vara emd om lite vår.

Saga sa...

Stort grattis fån mig :)
Och min lilla ljuslockiga!
Kram.

Anonym sa...

Grattis igen. Du fyller alltså på samma dag som min brors äldsta jänta gör. Hade hon väntat 1,5 timme på sin ankomst hade hon blivit född på min 18-års dag.

Bloggblad sa...

Ingela: Ja, jag orkade bara gå rakt igenom Åhléns och en vända på Drottninggatan i går efter kursen. Skulle absolut inte orkat börja titta efter kläder... Men jag ska också åka dit framåt sommaren, utan packning - men väldigt pigg...

annika & saga: Tack snälla! Jag kommer att få hålla på länge innan jag uppdaterat mig bland mina favvisar...

Gunnel: Och då passar jag på att gratta tillbaka idag då! Jag trodde att du var en eller två dagar före, men så var det alltså inte.

Evas blogg sa...

GRATTIS, så här i efterskott! Jag har varit så inne i min lilla värld så jag har totalt missat att du fyller år!

Linda sa...

Sist på listan, men nog längst... :)

Gratts i efterskott!!
(och jag kan skryta med att boken är läst och finns i min bokhylla och den är välbläddrad av många)

Bloggblad sa...

Eva och Linda: Tack ska ni ha båda två.

Linda: Det gläder mig!