Statcounter

fredag, april 20, 2007

Spöklik sallad

Och så här gick det med resten av spökbönorna (se nedan!). Kanongod grekisk sallad med marinerade spökbönor. Vilket den här sorten kommer att kallas hos mig hädanefter.

Morgondagens baddräktsproblem är borta! Nej, jag har inte blivit brun och smal och välväxt över natten - men planerna är ändrade.... Hörs min djupa suck av lättnad? Vad det blir i stället vet jag inte, men jag kommer att vara väl påklädd!
Fredagskväll.... jag älskar såna. Fler fredagskvällar tycker jag vi borde ha! Min fantasi sträcker sig ända till en köttbit, klyftpotatis... nåt vitlökssåsigt och ett (?) glas rödvin.... Tänk att jag som gillar att läsa recept och bli sugen på god mat alltid glömmer precis allt vad som stod i recepten när jag väl är i affären.... Va? Skriva lapp? Jag har prövat, men den ligger kvar hemma när jag väl kommit ihåg att jag borde ha den i fickan och börjar leta...

9 kommentarer:

Vonkis sa...

Du får införskaffa (om du inte redan har) en bärbardator och hoppas på att det finns trådlöst inernet i affären så du kan kolla recepten igen på plats.

Bloggblad sa...

Det vore ju käckt att springa runt med en sån - jag kan ha den på barnsitsen!

Lilla B sa...

Jag kan meddela att du inte är ensam om att känna matfantsin något begränsad. Men vad är egentligen bättre än en god köttbt, lite klyftpotatis, vitlök och rött vin?

Evas blogg sa...

Låter härligt! Här är det inte så uppåt, bara snuva och vila. Men, men, det kommer fler fredagar. Hoppas din helg blir fin!

Annika sa...

SÅÅÅ svårt att komma på vad man ska ha till middag!!! Usch och FY!!
Köttbit, klyftisar, vitlökssås låter perfekt i mina öron...Och ja, med rödvin såklart :-)))
Salladen ser god, och nyttig ut!!
Trevlig helg!!!

Bloggblad sa...

Lilla B: Tursamt nog var köttet otroligt mört och fint, såsen blev god, hälften med vitlök och gurka, hälften med paprika och chilipeppar. Kanongott.

Eva: Krya på dig! Jag vet precis hur less man blir av och på förkylningar.

Annika: Helgen har börjat bra - med spontant barnbarnsbesök.

Anonym sa...

Salladen ser supergod ut!!!

Bloggblad sa...

Blyger: Jag älskar både marinerade bönor och grekisk sallad och de passade ihop!

Anonym sa...

Spökhöna... spökböna, kanske gott också :)