Statcounter

lördag, juni 02, 2007

Lite kattskvaller...

Eftersom det är så många kattälskare bland bloggarna kan jag från helt säker källa meddela att hälsovårdsmyndigheten i staden har blivit nerringd av folk och media angående grevens katter. (I tidningen fanns idag två hela sidor med bilder på begravningsgäster i värsta paparazzistil)

Stor upprördhet råder över att grevens sista vilja icke åtlydes. De flesta katter äro redan i katthimlen, några lite mer förvildade röra sig fortfarande i utmarkerna av godset.

Eftersom alla som kommenterade hos mig härförleden voro överens (asså, ja' ba' blir sån när jag tänker på greven och hans tugg...) om att man icke kan domesticera halvvilda katter, ger detta sken av att bloggare äro klokare än folk i gemen. Eller?

11 kommentarer:

Bloggblad sa...

Nej, du käre okände spanjor, jag tror inte jag vill titta på din blogg. Kul att min är så intressante även på spanjol.

Humlan sa...

Det är väl klart att vi som är dina läsare är kloka, förståndiga och sansade människor... eller hur var det nu? ;-)

Linda sa...

Jo, men så är det väl?
Eller?

Det är bra med klubbar för inbördes beundran så att man kan bli lite ryggdunkad :)

Anonym sa...

Spanjoren verkar mera portugis ... Händig är han hur som helst; han vill visa hur man gör personaliserade t-tröjor. Kan inte det vara nåt för en händig människa som du, Bloggblad?

Strumpstickan sa...

Absolut!!

Anonym sa...

Visst är rodrigos inlägg skrivet på portugisiska - och bloggen SPAM - så den kan du ta bort om du inte vill ha den kvar.

Själv har jag stor erfarenhet av hundar men vet nästan ingenting om katter, utom att de ibland stryker sig mot benen och lämnar en massa hår på dina kläder och om du har tur rivs de inte.

Ha en trevlig söndag!

Lilla B sa...

Alldeles klart!

Bloggblad sa...

Humlan, Linda, Lilla B och Strumpstickan: Jag ser att ni sträcker på er lite extra. Det är bra!

Språkråttan & kulsprutan: Jag var ändå rätt nära! Betänk att jag bara kom till kapitel 11 i spanskboken... och det är 27 år sen.

Jag tittade - ett plus var att han hade min gamla layout på sin blogg. Men jag travesterar Lena Ph (vilket jag ofta gör...) "Jag rrrrritar mina egna trrrröjor ..."

Bloggblad sa...

K-sprutan: Min erfarenhet av katter sträcker sig också nästan 30 år bakåt i tiden. Vår Lotta var en mycket stark pers... nej, kattlighet måste det väl heta? Men lusten att ha katt igen har avstannat när jag ser hur grannarnas d:o skiter och gräver i mina rabatter.

Anonym sa...

Först trodde jag er Lotta var av persisk (katt-)ras! Sen såg jag vad du menade.

Men EN eventuell, om än tveksam, fördel när det gäller katter och hundar är att katterna just gömmer/gräver ner sitt skit medan jag snällt måste använda påsar för att plocka upp mina hundars exkrement. Å andra sidan är det bara mina egna vovvar som bajsar i VÅR trädgård. Och vi slipper katter i o m att alla våra hundar h-a-t-a-r katter och ilsnabbt upptäcker och jagar bort kisse misse mirre murren
om den förirrar sig hit.

Skjut grannens katter om de fortsätter att använda dina rabatter till katt-toa. Och automatiskt får du ytterligare en tilfällighet att ändra på titeln "halvgammal tant UTAN SKANDALER"! Eller skaffa hund/ar kanske.....

Vonkis sa...

Självklart är "vi" klokare är gemene man, det är ju därför vi bloggar, för att vi har så mycket klokheter att sprida över världen.