Statcounter

tisdag, juli 10, 2007

Minbloggträff

Uppdatering: Vad ska jag skylla på att jag missade ett 'i' i rubriken? Öl? Trötthet? Inte värmen i alla fall....

I kväll kom en av bloggarkompisarna till stan för att gå på konsert och sen till Kanarieöarna... ja, eller kanalen då, men eftersom barnbarnet blandar ihop orden har jag tagit efter. Låter plötsligt lite mer exotiskt när hon tjatar om att hon vill gå till Kanarieöarna och gunga...

Nåja, barnbarnet har åkt hem igen efter tre hektiska dagar, och kommer att hålla sig borta från bloggen ett tag. Här är bloggaren på bild. Ser ni vem det är? Inte ett dugg lik presentationsbilden tycker jag - jag var inte alls säker på om den söta unga tjejen som satt utanför kyrkan var rätt person...
Här sitter vi på det ställe dit jag drar iväg med alla som kommer hit... Jättekul att träffas live - både sol och regn - och regnbåge - och sol igen. Skön kväll på det hela taget.

31 kommentarer:

Humlan sa...

Nähä, ere hon???
Det är knappt jag tror dig. Men jag har ju sett att hon var på väg till dina trakter, så jag får väl lov att tro dig.. Och jag kan tänka mig att ni hade en trevlig träff, hoppas ni hittade lite tak när regnet föll.

Linda sa...

Å, så gullig hon ser ut!
Tror alldeles säkert att ni hade en trevlig kväll.
Jag kanske får besök av en annan kär bloggare nästa vecka om allt vill sig väl :)

Anonym sa...

Blir lite avis... Det var mysigt att sitta där nere vid kanalen.

Hon var absolut inte lik sig från presentationsbilden.

Kul att ni hade trevligt i alla fall!

Anonym sa...

Åh, det var Vonkis! En av mina favoriter - mest för de härliga gapskratt samt vokabulärtillägg hon givit mig - via den här bloggen - som diverse tyskinspirerade kraftuttryck och ´klöven röv´ etc. (använde själv bara smaken-baken tidigare).

Vacker quinna - men får jag föreslå att hon tar upp det här fotot i st f det hon har i sin presentation. Helt klart mer fördelaktigt, men det kan ju förstås bero på fotografen och den nya (?) kameran också :o)

Så mysigt att kunna träffa sina bloggkompisar då och då!

Bloggblad sa...

Humlan: Jo, det är sant.

Linda: Då måste du visa oss bilder!

monica: Kom tillbaka!

k-sprutan: Jag har redan föreslagit det. Men det var faktiskt gammelkameran, den är bra ute i lagom ljus. Det ger en ny dimension att träffa bloggare live!

Anonym sa...

"Felet" i rubriken var ju egentligen gulligt - det var ju Dinbloggträff. Att sen Vonkis kom in som förstärkning var ju bara ett +. Hoppas hon byter foto - hon är SÅ fin på det du tog med gamla kameran.

Anonym sa...

Får jag, Bloggblad? Ta plats för en kommentar till Vonkis? Tack!

Scheissesnygga brillor!
Ska försöka hinna med din blogg också, men vet inte om jag har tid mellan att stå vid spisen och föda barn samt lösa världsproblemen :o)

(Har smygtittat litet redan och det ser ut som ett attraktivt alternativ till att föda barn, t.ex.).

Vonkis sa...

Åh, ni är för snälla ni. Bilden i min blogg kommer att bytas efter att mina föräldrar varit på besök. Vill inte avslöja för mycket för dem om hur jag ser ut nu för tiden (har blivit av med många många smörpaket runt magen sedan de såg mig i februari :-)

Och bloggblad. Tack för igår. Det var verkligen kul att äntligen få träffa dig efter nästan två år i bloggvärlden.

Vonkis sa...

Kulsprutan
Vielen danken für den berümmen men de där glasögonen åker strax väck. Har haft dem sedan -02 och har redan spanat in ett nytt par. En fråga bara, är inte nästan alla alternativ attraktiva när de ställs mot att föda barn? ;-) (och då menar jag själva framklämmandet)

Amber sa...

Trevligt att ägna en del av sommarledigheten åt bloggvänner IRL!
Håller med om bildbytet för dig Vonkis...

Bloggblad sa...

K-sprutan + vonkis + amber: Ingen tvekan om bilbytet alltså :) Men visst får du dispens så du hinner överraska dina föräldrar ...

Anonym sa...

Helt klart hade jag aldrig kunnat gisst att det var Vonkis...Hon ser mycket yngre ut på den här bilden som du har.

Jag har också varit på en minibloggträff.

Bloggblad sa...

Gunnel: Var det möjligen med en Yff-matte?

Strumpstickan sa...

Jag brukar skylla på trötta hjärnan *skrattar*

Bloggblad sa...

Strumpstickan: Ja, den kan nog vara trött fast man sover till ½10 på morgnarna, va?

Anonym sa...

Men hur kunde du gissa det??!!?? :O)

Evas blogg sa...

Jättefin är hon Vonkis!! Men, hur mycket har du tappat i vikt?

Bloggblad sa...

Gunnel: Kalla mig gärna Blogg-Saida...

Eva: Jovisst - och de många tappade kilona skulle bli en överraskning för föräldrarna... så vi avslöjar inget.

Anonym sa...

VAD HÄNDER, BLOGGBLAD??!!??

Det är e-v-i-g-h-e-t-e-r sen vi fick en blogg från dig.
Mår du hyfsat?

Ha en skön helg - men tänk på oss blogg-beroende också, please. Eller: por favor, om du föredrar det!
I vilket fall som helst - sköt om dig & de närmaste!

Anonym sa...

Bloggblad och hennes läsare som vet allt: Vad betyder det när man drömmer att man reser? Nu har jag i veckor drömt att jag reser, jag är på båt eller tåg eller på stationen eller flygplatsen eller redan anländ till någon främmande ort. Vad betyder det? (Hoppas det inte betyder nåt snuskigt bara.)

Bloggblad sa...

K-sprutan: Här är läget oförändrat upp och ner och uppochner. Men det är inte så kul att blogga om att idag har jag städat badrummet, idag är skrivbordet röjt... och jag har gått ut med soporna.

Jag tar röjtiden som ett slags meditation och tänker inte alls några Stora Kloka Tankar som är värda att publicera under tiden.

Möjligen svär jag över att jag inte fick nåt ordningssinne - bara en vilja att ständigt ha ordning... misslyckad pedant.

Men jag återkommer... tappar blogglusten lite då och då - men bara temporärt.

Bloggblad sa...

Reseråttan: Här gick vi om varandra - jag slog upp det för ett tag sen när jag åkte kryssningsbåt varenda natt. Men inte minns jag - ska kolla nästa gång jag ner i "biblioteket"... alltså till blå soffan - det står några böcker på en hylla där...:)

Bloggblad sa...

Reseråttan: Har hittat bl.a. följande - det var långt. "Vad du gör med ditt liv. Ditt mål och din inriktning i livet. Rörelsen genom livet i åldrandeprocessen. Våra känslor inför livet och dess berg- och dalbana, mål, destinationer, utmaningar och möjligheter; uppgifter vi började på eller upplevelser vi har."

Du ser, en så fri tolkning man kan göra! Stämmer väl på alla när som helst? Fast i den här boken står det att man ska ha tolkningarna som vägledning, och känna efter själv vad som gäller, och jag tycker att jag fått bra hum om vissa drömmar när jag läst.

Jag hade en ständigt återkommande dröm i många många år - när jag berättade om den för en expert, log hon... det var så övertydlig - och så fort jag hade förstått varför jag drömde den, så försvann den. Efter det köpte jag mitt "Drömlexikon" (Tony Crisp)i pocketformat.

Anonym sa...

"Åldrandeprocessen." Jag betackar mej verkligen!!! "Möjligheter" tycker jag låter bättre.

Ingen som har läst nåt annat om resedrömmar?

Ibland är mina drömmar just så övertydliga att jag själv kan tolka dom. Men det här med resandet är nytt, det är därför jag undrar vad det månne kan betyda.

Vonkis sa...

Päronen och jag ska åka på kanalen idag. Klockan 15 återkommer vi till Söderköping och då tänkte vi äta glass på smultronstället eller på torget så om du är glassugen vid 15-tiden är det bara att dyka upp :-)

Bloggblad sa...

Åh, vi har tänkt att åka ut till Stegeborg och lägga oss... men vi kan ju vinka när båten åker förbi därute?

Ha det så jättebra. Om vi inte kommer iväg (hos oss vet man aldrig) så kanske jag dyker upp...

Bloggblad sa...

Reseråttan: Man tar precis det man känner för, det är det som är bra med den boken.

Har du läst: Nej, jag vill inte gå med i en bokcirkel? Apropå att trivas med åldrande...

Anonym sa...

Vad betyder det då - drömvis - att man hittar småhögar av enkronor/euros/ UK pounds på allehanda platser (alla nära varandra och man måste vara hemlig och snabb så att ingen annan hinner dit och börjar plocka också)? Och naturligtvis fylls fickorna och går sönder av tyngden av mynten och man blir stressad och man vaknar upp- småsvettig och panikad - utan att ha fixat nåt.
Lösning, anyone?

Kul att du är tillbaks där du hör hemma, Bloggblad! Åtminstone för oss trogna läsare.

Och - tack för platsen, Bloggblad! - Vonkis: Jag ser fram emot dina pärons reaktion. Hoppas de är så positiva i sin uppskattning som många av oss verkar vara.
P.S. Men att förlora "smörpaket" är INTE det viktigaste här i livet, trots att det kan vara jättekul och nyttigt ibland! /K

Anonym sa...

had-E..lust just nu...
fattas i titeln härovan

och "båda" borde ha varit ett båd-E

Så fel det kan bli.

Anonym sa...

Men jag såg direkt att det var Vonkis, utan att ens ha läst inlägget. :-D

Bloggblad sa...

Blyger: Jag var faktiskt lite tveksam när vi sågs...