Statcounter

fredag, augusti 03, 2007

Ska bara...


Nu är jag nästan klar - men jag höll visst inte tungan i rätt mun rakt igenom - måste sprätta upp ett stygn... annars var det väldigt lätt att sy i sidenet och jag är supernöjd! Har provat den och gått catwalk för maken och fått klart godkänt... sånär som på det där lilla stygnet. Och pressa ska jag också! Det viktigaste av allt för att få finishen. Blir i morgon. Nu är grillköttet klart, rödtjutet upphällt.... och sen är det inte värt att jag ger mig på symaskinen...
Posted by Picasa

20 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en väldans trevlig kväll. Bra beslut vad det gäller maskinen....eftersom man inte får köra med alkohol i blodet.
Ha det gott!!

Bloggblad sa...

Gunnel: Tänkte inte på det... här finns i alla fall inga poliser som kunde haffat mig...

Elisabet. sa...

Vilken lång tumme du har ...!

Bloggblad sa...

Elisabet: Det beror på varifrån man räknar... :) Jag har rätt stora händer totalt, men jag tror inte tummen är extra stor - det är nog bara en tumvilla!

Lilla B sa...

Käre värld, så avundsjuk man har anledning att bli. Sy i siden, sticka Rubiks kub eller en överkörd katt. Slänga ihop en tavla eller några böcker. Här sitter jag med några sketna tomater...
Jag har till och med förlagt min symaskin.

Bloggblad sa...

lilla b: Ja, det är nästan så jag kräks själv...:) men å andra sidan: Mitt trädgårdsland har växt igen totalt - jag törs inte närma mig, allt sticks. Rabatterna har dukat under för kvickrot och nate.... rosorna ser konstiga ut, klematisen dog för en månad sen och äpplena ruttnar redan på grenarna... så det jämnar ut sig i långa loppet. Jag har inte ens några sketna tomater... :)
Skål på dig och gonatt!

Anonym sa...

Tittar bara in i kväll för att säga tack för lunchsällskapet i tisdags! Inget övrigt köpte jag sen vi skiljdes vid Bondens. Billig utflykt... Men maten var väldigt god! Det blir att ta med sambon ut och äta någongång där.

Ha en bra helg! Det ska jag för nu är det bara den kvar innan det är dags att jobba igen. Visserligen bara 2 jobbdar innan jag har semester igen som sedan gör att det bara blir 4 jobbdar i veckan därefter. Det kallar jag mjukstart! Fiffigt så säg?!

Bloggblad sa...

Taskigt med symaskinen! Om du lockar den med lite siden?

Anonym sa...

Jag har en härlig känsla av att ett antal bloggar BLOMSTRAR just nu - bland annat din!

Bloggblad sa...

P-tanten: Tack själv! Jag kämpade mig hem i motvind på cykel... Ha det riktigt skönt i helgen då, själv har jag en helig vecka kvar... ska vårda den ömt.

ab: tackar tackar - jag har ju inte varit bortrest så jag har haft tid att vattna och göda den. Har sett att besöksantalet ökat kraftigt, fast de flesta verkar ha googlat på nåt och hittat den den vägen. Och jag åker neråt på 50-topp-listan så det skvätter, men det tar jag med ro, för jag har förstått att man kan göra nya favvolistor själv... och då är det ju ingen sport. (Nu är det bäst jag duckar för jag känner att det kommer hela tangentbord vinande genom luften av dem som inte alls gör så....)

Anonym sa...

Go´ kväll. Hittade hit via bloggen "Carpe Diem". Du skrev ett inlägg där.
Jag har lyssnat på dina texter och tycker mycket om dem. Lyssnade särskilt på "Himlen kommer så nära" och den kommer jag att lyssna på fler gånger.
Har läst lite här på sdian, men ska kolla allt nu.
Tack för ett bra slut på denna kvällen.

Anonym sa...

Vad duktig du är! Du lägger väl ut en bild på det färdiga resultatet?

Anonym sa...

Då undrar jag naturligtvis om det kommer en liten bild från den catwalken...

Elisabeth sa...

Tänk om jag kunde sy..! Har alltid avundats de som kan. De som kan skapa och trolla fram nästan vad som helst med sin symaskin och sina fingrar!
Har verkligen försökt att skapa jag också.. men det har oftast blivit hellre än bra!

Ha det gott..Kram..

Linda sa...

Tack så länge för bilden :)
Men nu är vi ju många som vet att du kan lägga upp filmer så imorgon väntar vi oss en visning av dig svassande omkring på catwalken :)

Anonym sa...

Hallå där, inga eleka kommentarer om B-blads tummar. Vill ni se läskiga fingrar ska ni titta på mina kabanossen! Husch!

Och à propos att sy: Det enda jag minns från sykursen (jag har gått men det hjälpte inte!) är att man egentligen mest stod vid strykbrädan och pressade.

Lena sa...

Nu är vi många som ivrigt väntar på resultatet...för det bidde väl inte bara en tumme:)

Bloggblad sa...

Ingela: Välkommen hit! Alltid kul med nya bekantskaper. Jag ska gå in på din sida framåt kvällen, har egentligen inte tid alls att sitta här när solen lyser...
Jättekul att du gillar sångerna, jag blir så glad när nån gör det.

monica: Jodå!

Nina & Lindalotta: FILM??? hm... varför inte? Men det får vänta minst till kvällen - för nu väntar sol, vind och vatten.

Ö-råttan: Ånä - det ska syns att händer används! Jag har möjligen lite komplex för mina dåligt skötta naglar som växer fortare än jag hinner med.
Och visst är det så - man stryker mer än syr... det är A och O för ett gott resultat!

Panter: Närå... det blev bra - men jag kan inte sy när det äntligen blivit sommar! Ska plocka fram baddräkten och brassestolen!

Anonym sa...

Det får bli lite rödvin & ost ikväll, men ingen sömnad..

Ingela sa...

Jag har knappt sytt nytt på flera år, bara lappat och lagat. Men när jag sydde de där prinsessklänningarna förut i sommar så kände jag hur kul der egentligen är att sy. Hoppas att jag tar mej tid till mera sånt.

Den där färgen är säkert ursnygg till dina färger!