Statcounter

söndag, augusti 05, 2007

Vad var det jag sa?

Titta här - jag visste det! Tänk vad en liten filmsnutt kan göra. Min framtid är utstakad.
Jag kommer!

Bästa madame Bloggblad!
Vi har nu, efter att gemensamt ha tittat på den lilla filmen, beslutat att anlita er såsom modell inför nästa års baddräktssäong.

Då vi ser att er kropp är gracil och smidig, anser vi att detta är precis vad vi behöver! Vi har redan nu tackat nej till modeller av världsklass, "vi vill absolut ha madame Bloggblad!" ropade delar av personalen vilka, tillsammans med mig, noga studerat den lilla filmsekvensen. Speciellt noterade vi er schangdobla benföring!

Vi vore ytterst tacksamma om Madame kunde slå oss en signal i morgonförmiddag, - jag kommer att sända er ett mail om den saken -. Men vänliga hälsningar från Modets Huvudstad nummer 1 ..., madame E.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Det här erbjudandet är en självklarhet efter den här filmade delen av det som jag förstår är Din portfolio i modellbranschen! Läng träning bakom detta bejublade framförande! Urflott och färgen på tunikan är mycket läcker! Snyggt jobbat!

Anonym sa...

Det var en proffsig marknadsföring av dig och tunikan. Ni var jättesnygga båda två. Det är inte så konstigt att du fått modellerbjudande. Lycka till.

Anonym sa...

Jag är mest imponerad av din förmåga att gå på gräsmatta med högklackade skor. Var är det musikaliska ackompanjemanget? Det förväntar jag mig till nästa visning!

Anonym sa...

Inte det minsta förvånad! Särskilt med den sista lilla svängen - den var lite fräck så där. :-)

Bloggblad sa...

Inga M: Ja, fast lite tungt att släpa med sig datorn överallt för att visa...

Nicoline: Tack - jag kommer inte att hinna blogga...

Rutan: Å, det ligger lång träning bakom. Använde mycket ofta högklackat förr, och de här skorna kunde jag dansa i en hel kväll... fast jag var något lättare om gumpen på den tiden.

ab: Den du! Den har jag tränat extra på!

Hannele på Hisingen sa...

Grattis! Grämer mej över att jag inte fick iväg brevet om att ansöka titeln som Fröken Sverige..

Anonym sa...

Erbjuder mig på stående fot att ta hand om all marknadsföring och mediekontakter, vara din bloggspökskrivare,provsmaka all champagne... kort sagt snylta på dina framgångar och därmed bli en maktfaktor i modebranschen.

Bloggblad sa...

Hannele: Nästa år nya chanser!

En liten tant: Tack - underskrivet och klart! Du får SÅ gärna spegla dig i glansen - jag har en stor spegel!

Anonym sa...

Det var ju inte annat att vänta, efter en sådan catwalk =))
Kram

Anonym sa...

Ja, allt det här är säkert skojigt och så för dom som fått se nåt! Jag är som vanligt avstängd från att få se Madame B:s pikantare bildmaterial. Kan det vara nåt som hänger kvar sen min vistelse i Öknen? Embargo av bilder på grund av Den Store Ledarens framtoning, censur av etnisk-religiösa skäl?

Jag protesterar å det livligaste. Jag gillar INTE att sitta här och inte ha en aning om vad det är som ALLA har sett och har så många kommentarer till.

Bloggblad sa...

Kära råttprotestös: Du får väl logga in på nån offentligt ställe... och se min catwalk med graciös stil och elegans... :)

Anonym sa...

Kunde du till och med gå på gräsmatta i högklackade skor? Respekt, som dom hårda gossarna säjer.

Själv minns jag ett sjangdåblare party där jag stod på gräsmattan och underhöll mej med de trevliga medgästerna, allt medan mina klackar sjönk längre och längre ned i gräsmattan och lille maken fick SLITA loss mej ur underlaget när vi skulle gå vidare.

Anonym sa...

Råttorna: Kanske du ska byta browser? Efter att jag skaffade Firefox kan jag se allt på Youtube och hos Bloggblad! (Låter som en TV-reklam).

Bloggblad sa...

Partyråttan: Jag kan se synen för mig! Synd att ni hade videokameran framme!

ab: Tack för att du tipsar råttan - detta vill hon se, det vet jag!

Anonym sa...

Milionerna kommer att rasa in :O)