Statcounter

lördag, september 22, 2007

Mer sång...

När sångerskan låg i sin mammas mage, hade hon Zlatan som arbetsnamn, men det vet hon förstås inte om ännu. Fast sjunga om honom kan hon! Notera att hon sjunger både Aj lav jo och Ich libe...witsch...

Oj - tre inlägg på samma dag - jag börjar visst komma upp i samma klass som Ystadsbloggaren Cikoria... :) Men nu tänker jag lägga mig på soffan och lösa korsord. Det blev så märkligt tyst i huset...

14 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Det lär ju vara väldans nyttigt med korsord, så lös på du!

Anonym sa...

Lilla gumman, så "viktig" där hon sitter! Lycka till med korsordet, det är inget för mig, jag ska istället spela Yatzy med dottern om en stund.

Tankevågor sa...

Härligt komp hon har där på pianot! :-)

Elisabet. sa...

Haha .. ja,du Bloggblad .. det är en himla tur för er att jag inte har lärt mig att filma och lägga in videosnuttar .. för då kommer väl min sida att s p r ä n g as ..-)

Har du kontaktat Idoljuryn ännu?

Det kommer att bli knivskarpt mellan den här madamen och lilla Saga ..

Anonym sa...

Vad månne bliva av en sådan talang? :)

Anonym sa...

Vilken glädjespridare hon måtte vara för er.
Jag har suttit böjd över dagens korsord några gånger idag. Det är konstigt...ibland slåer det slint...sen går man tillbaka efter någon timme och då har man bara svaret.

Bloggblad sa...

Marskatten: Konstigt nog verkar lördagskorsordet bli allt svårare... kanske beroende på att jag har en del annat i huvudet...

Marskatten: Jag har inte så många år bakom mig som korsordslösare - men har kommit på att det fungerar bra som avkoppling. Fast... ibland far tankarna iväg ändå... Du ser samma sak som jag, jag blir nästan lite rörd av hur "på rikt" hon gör allting.

Londongirl: Det händer ytterst sällan att jag får kompa, men idag beordrade hon mig att kompa Stockholm i mitt hjärta - och den kan jag inte, så jag förhandlade mig till "Pippi Långstrump" i stället. Men oftast sköter hon kompet...

Elisabet: Oj - får magknip när jag tänker "tävling"... fy fasen för den som skulle rösta ut min idol...
Ja du, det räcker så gott med att du kan lägga in foton... :)

nina: Ja, fast ibland vill jag inte tänka på framtid och konkurrens när det gäller henne. Blir lite lätt blödig då.

Gunnel: Det har jag upptäckt gång på gång - en tankepaus, och vips! så finns ordet där.
Glädjespridare... det är bara förnamnet!

Anonym sa...

Helt klart en kärlekssång!
Den här lilla tjejen har ju visserligen påbrå men hon är i en klass för sig. Och dina videosnuttar är smilbandsdragare och alltid lika välkomna för mig som läsare.

Bloggblad sa...

K-sprutan: Kul att du gillar dom! Jag har upptäckt att det är behändigare att videofilma korta snuttar i kameran, än att dra fram och ladda videon, dessutom blir det så långa snuttar där.

Anonym sa...

Impad igen - denna gång för att du är så teknisk.
Jag tjatade till mig en digitalkamera som julklapp 2006(ALLA andra hade ju en!!) och har fortfarande bara laddat den, men inte ens läst instruktionsboken :o)
Jag får "liiiitet" kritik från maken för det. Han köpte den åt mig.
Jag använder min Canon ofta dock - den KAN jag nämligen.

Bloggblad sa...

K-sprutan: Jag erkänner att jag lärde mig lite i taget. Först att bara sikta och klicka, och sen lite andra funktioner allteftersom. Den nya kameran är av samma familj som min tidigare, så jag kan gissa mig fram en del, men jag har absolut inte lärt mig allt på den.

Nu ska jag packa ner den och gå och göra en intervju till församlingsbladet!

Annika sa...

Wow! Tre inlägg på en och samma dag är inte dåligt!!! Och två videosnuttar! Och jag vet ju hur låång tid det tar att ladda upp även den kortaste korta till blogger!
Gullig sång av barnbarnet :-)

Bloggblad sa...

Annika: Men om man inte överstiger ett visst antal sekunder går det rätt snabbt.

Anonym sa...

Jovisst, är det väl kul att blogga. Jag har ju en tid begränsat mig, men nu vet i fasen om jag inte är på.g.igen. Så kanske det också kan bli fler på en dag. Än så länge blir det en varje dag, så kom in och hälsa på ni alla bloggare där.