Statcounter

måndag, oktober 08, 2007

Visby nr 1

Alltså, jag uppskattade att de hade ordnat belysningen på toaletterna i kongresshallen så att det matchade min rosalila tunika. Snacka om att jag kände mig skitviktig! Det lyste så vackert rosalila när hytten var upptagen ... (Jag blev så till mig att jag inte ens hann släta till kläderna...:)
Och när jag ändå är i kloaksvängen .... toaletten på hotellrummet var urtjusig. Svart, vitt och guld. Men spana in mellanrummet mellan holk och ho... Hade jag varit det minsta mer axelbred, hade jag inte kommit ner... eller upp...

Det var en av de mest fullmatade helger jag varit med om. Känns inte ens släkt med de vanliga helgerna hemma i soffan med korsordet och dammsugaren... nej, den har jag inte i soffan, jag masar mig upp och kör runt ett varv med den.

Det kommer mer...

20 kommentarer:

decembertjej sa...

Tack för hjälpen med bilden! Det fungerade. Och javisst - du har varit inne hos mig i en annan "skepnad". Jag har bytt över i blogger. Jag har min elevblogg i deras regi och den fungerar jättebra. Min gamla bloggtjänst bara strulade...

Vi ses!

Bloggblad sa...

Så bra! Och nu fick jag se hur du ser ut. Funkar det med läxor via bloggen? Flera av mina elever har inte dator hemma - bara i skolan.

Cecilia N sa...

Snitsiga toor!
Lyser det blått inne på herrarnas?

Bloggblad sa...

Cecilia N: Ååååå, det tänkte jag inte på att kolla.... jag var så upptagen av att nyansen stämde... och hur ljuset sakta ökade för att sen avta när man gick ur hytten.

Anonym sa...

Ah, ser ut som Wisby Hotell. Lyxigt värre! Det var där en del av Morden i Buttle utspelades...

Rosa dasset var väldigt fint.

Elisabet. sa...

Det är nog en man som har varit arkitekt, tror jag ..-)

Elisabet. sa...

Det är nog en man som har varit arkitekt, tror jag ..-)

decembertjej sa...

Läxorna fungerar alldeles utmärkt på bloggen! Jag har 3 elever (av 24) som väljer att göra läxan i skolan av blandade skäl. Alla har dator, men 2 barn har inte så bra Internetuppkoppling och tycker dessutom att den är lite svår att göra hemma. Men dessa barn gör läxan med glädje i skolan.

Anonym sa...

Tack för dessa toabilder! Har aldrig sett något så vackert rosaskimrande! Och det var värst vad du var uppsnofsad. Snyggt!

Anonym sa...

Men hallå... Är du plötsligt på Gotland nu? Du bara reser och reser, hänger inte med i svängarna. :)

Jag tror du får stå kvar där på toaletten, det blev ju ursnyggt med dig där! :)

Bloggblad sa...

ab: Men oj! Jag ska läsa om den - i din dedicerade pocketversion - eftersom jag bara varit i Visby en gång för länge sen, hade jag inget att relatera till när jag läste M i B. Men visst var det Wisby hotell jag bodde på! Urflott.

Elisabet: Att du skrev två gånger tar jag som en understrykning... jag brukar använda den kommentaren när nåt inte funkar...

Decembertjej: Har du länk från din hemsida så det går att spana in den?

IT-mamman: Jag som är från vischan är lätt att impa på... Jag gick en extra gång i onödig onöda bara för att ljuset skulle börja skimra inne på holken...

Monica: Åja, det var länge sen sist. Det är drygt en vecka sen bokmässan... och jag ska vara kvar hemma till på måndag... I övrigt har jag varit mycket stationär, det är du som är inne här för sällan... :)

(Jag hade inte kameran med mig på utedasset i vikingabyn - jag vill helst inte se .... hålet var gjort en halvmeter in...)

Amber sa...

Lika tjusigt som i New York, nja, faktiskt tjusigare! Men jag har aldrig tänkt på att man kan klä sig så man passar in i mijön. :-)

Anonym sa...

Ja, på den toan finns det verkligen risk att man fastnar!!!

Evas blogg sa...

Wisby hotell har jag inte varit in i men man kanske skulle ta sig en tur dit:-). Om inte annat för att gå på toa.

Anonym sa...

Ja, alltså jag håller med om att det blev snyggt där med tjusiga du som fotomodell men jag känner mig otroligt tveksam till det rosa ljuset på toan.Jag tror jag skulle komma av mig i rosa sken. Och det är inte hälsosamt att inte kissa färdigt.

Dessutom måste vi få reda på om det lyste blått hos herrarna! Det var min första tanke.Var det inte någon man med på resan som kan berätta? Eller kan du inte ringa till hotellet?
Det vore väl en genusfråga av rang!

Bloggblad sa...

Amber: Det kändes nästan för perfekt... Om jag kommer till Strand igen, blir det i samma dress.

Blyger: Jag trivdes där... kändes lite rymdåldersaktigt med färgspelet.

Eva: Det rosa skenet fanns i kongresshallen, Strand, i den svartvita toan var det nästan kvällsljus, snällt mot rynkor!

En liten tant: Om du bara kunde ana så mjukt och skönt sidenet blev! Och inte ett dugg skrynkligt heller!
Jag tror att ljuset kände av om nån satt på holken - för det var bara som en blå strimma när man låste dörren - och sen vid själva sittandet blev det illrosa. Men jag hann i alla fall!

Jag står väl inte i en sån relation till nån av herrarna där att jag kunde fråga... ringa receptionen?

Anonym sa...

aaaah.. snyggt med rosa dass. Det kunde det vara på fler ställen tycker jag.

Inte så illa det undre heller men ser onekligen trångt ut.

Strumpstickan sa...

Mysigt!

Anonym sa...

jag börjar fundera, hur du sitter, om du behöver axelbredd :)

Bloggblad sa...

Nina: Lyxtoaletter som är kliniskt rena är det en fröjd att besöka.

MH: Just det!

Hannele: ? Förstår inte frågan. Mina axlar är i axelhöjd även i sittande ställning. Jag ville inte ha en bild av mig sittande på holken - men jag är inte så trådsmal - alltså gick axeln emot handfatet så att jag fick vrida mig lite.