Statcounter

torsdag, december 06, 2007

Inte bara fransarna rymmer...

Nu är jag irriterad på blogger! Mina svar på era vänliga kommentarer har för tredje gången (inte på samma inlägg) försvunnit ut i cyberrymden. Så alla ni som svarat angående fransrymning - tro mig - jag har svarat. Blir så glad åt kommentarerna - och jättearg när jag ser att det jag svarat bara är borta. Ändå sitter jag där och väntar tills den lilla rutan kommer där jag måste klicka att jag törs släppa ut det jag skrivit. Vart tar det vägen?

Lika irriterande är det att det inte går att kommentera och få en länk till sin egen för dem som har annat bloggsystem än blogger - och de som inte har nån egen blogg kommer tydligen inte in alls längre. Har fått ett par mail om det, men när jag prövat som anonym funkar det.

Alltså: jag har läst och flinat åt era svar och även svarat, men hinner inte göra om det - måste ta mig samman nu på lediga dagen och göra allt sånt som jag inte gör annars... får inte fastna här medan det är ljust ute. Jag vill inte stavgå i mörker (så det är redan avklarat) Jag kan inte stryka gardinerna till köket i mörker....(De gula jag har matchar inte adventsljusstaken, annars hade de kunnat hänga kvar...) och så har jag fredagskaka i skolan i morgon.... ananaspaj blir det. Och så tvätten... och så disken.... och så... det var nåt mer... Jo, jag ska koka rotsakssoppa till lunch också!

20 kommentarer:

Majsan sa...

Men vad har dom gjort.. Blogger alltså?! Det var ju så bra innan.... varför ändrar man på ett bra koncept? När jag gick in på min presentationssida, så ser jag att jag kommer från Afghanistan.....Snacka om att vara vilse i pannkakan *s*

Linda sa...

Åh... Ananaspaj - gud så gott!
När kan jag komma?

Anonym sa...

Ojojoj, så mycket du har på ditt schema! Hinner du verkligen med allt samt slappa på soffan?

Tror hela cyberspace har fått fnatt! Inget verkar fungera men har listat ut - nästan alldelans schälv - hur jag kan kommentera din blogg. Fast knepigt var det. För en teknisk idiot som jag är.

Jag kommer också gärna och proväter, men gör ingen sufflé för min resa kan ta tid och bli knepig. Men kul att ses vore det!
Och kanske träffa Lilla Sångfågeln....

Bloggblad sa...

Majsan: Är du helt säker på att du inte bor i Afganistan???

Lindalotta: Den är klar om ca 3 minuter... välkommen. Fast - du är snuvig, va? Hm... Jag bakar en ny när du frisknat till.

K-sprutan: Bra gjort att hitta tillbaka som kommentator! Om du har vägarna förbi här i sommar, så hojta till bara. Sångfågel kan inte garanteras, men jag kan sjunga en stump för dig! :)

Bloggblad sa...

Titta! Nu gick det.

Och nu piper klockan att ananaspajen är klar. Jag gjorde en liten också... räcker till maken och mig, men jag måste nog provsmaka den till kaffet nu.

Anonym sa...

Hej nu bloggar jag från Wordpress och det verkar fungera. Det kanske bara var något tillfälligt. Jag minns att du brukade titta in till mig på AB bloggen för ditt efternamn och min hemsida hette nästan likadant!
Kan berätta att nu är min bok klar. Det har verkligen tagit tid. Sista rättningarna är gjorda och jag hoppas få den innan jul!
Kul att hitta dig igen!
Ha det gott

Bloggblad sa...

Syster Yster: Nu fick jag tänka en stund - men jag minns. Kan jag få adressen till din hemsida igen, för den har jag tappat. Jag minns heller inte vad boken handlade om... det var ett tag sen, vill jag minnas.

Hannele på Hisingen sa...

man får lära sej det nya?

Bloggblad sa...

Hannele: Jag vet inte hur andra ska få in länkar till sina bloggar hos blogger, så jag kan inte lära ut nåt.

Och inte fattar jag varför mina kommentarer försvinner ibland - eller varför andras kommentarer inte kommer till min mailadress längre...
Så jag vet inte hur jag ska lära mig det nya, var finns informationen?

Klimakteriehäxan sa...

Det händer verkligen saker man inte begriper där ute i cyber space. Nu får jag plötsligt inga kommentarer vidaresända till min mail - det har funkat fläckfritt hittills. Och rätt som det är är en bild utbytt mot en vit ruta med ett kryss i. Samt haver jag fortfarande inte lyckats återfinna den knapp som tillät olika stora bokstäver i bloggposterna. Inte heller får jag in nån video när jag försöker. Suck.
Hur som helst tackar jag för din idé med sand i adventsstaken. Den snor jag rakt av.

Bloggblad sa...

K-häxan: Vassego! Jag tror att jag snott idén nånstans - eller också har jag snott den av mig själv och mina "stumpastake", ett djupt fat fyllt med sand.

Jag får bara mail om några få av kommentarerna. Märkligt. Jag har också noterat att radavståndet i inläggen varierar utan min förskyllan.
Och bilder som jag lagt in från flickr är borta...

Anonym sa...

Vet inte vad som tagit åt blogspot... jag vill inte var anonym när jag tassar runt och jag vill inte bara skriva mitt namn utan länk. Dumt! Fast å andra sidan finns så mycket dumt här i världen.

Oj, vad mycket du har att göra!

Anonym sa...

Det där nya med blogspot gillar jag inte....funderar lite på att byta igen. Det är ju ett tag sen :O)

Det verkar som om du skulle behöva ha ett par dagar till ledigt ... det där låter lite stressigt för dig

Bloggblad sa...

Nina: Min dator är inställd på nåt sätt så att jag får skriva in alla mina uppgifter varje gång jag skriver hos dem som inte har samma system... trist. Jo, nåt är det som funkar och minns, jobbigt för mig som är lite lat.

Vad gäller "mycket att göra", se nedan!

Gunnel: Det gick rätt snabbt, för jag kan ju handgreppen när jag väl sätter i gång. Jag var klar med allt på tre timmar och somnade sött på soffan... :)

Anonym sa...

Hej du! Jag är också irriterad över att det inte blir någon länk för oss Wordpressare... men det får jag ta. Man kan inte få allt. Glad att jag har trevliga bloggar att kika in hos!

Bloggblad sa...

It-mamman: Jag undrar om det är konkurrens? Att blogger inte vill hänvisa till andra...

Jag har ju mina favoriter på nyligen - men det är ju genom andras kommentarsrutor som man kan bli nyfiken på nya bloggare.

Tankevågor sa...

Ibland lever verkligen Blogger rullan och verkar göra som det vill....

Har skrattat så gott åt ditt inlägg om fransarna på rymmen! Pgw's tanke om hatt med tillhörande flor är inte så dum. Kan vi inte göra en trend av det igen? ;-)

Strumpstickan sa...

Lever de där fredagskakorna kvar ännu? Vi hade sån när jag jobbade på Vasa sjukhus för många år sedan... köpekaka kanske?

Fast ananaskaka låter ju väldigt gott:)))

mossfolk sa...

Jag har börjat kopiera innan jag publicerar mina kommentarer. Skriva om alltihop låter alltför ansträngande.
Ananaskaka låter riktigt gott!

Bloggblad sa...

Londongirl: Jag är med på florhatt, men känner att det nog måste vara några fler innan jag törs... :) (Roligt om jag kan göra dig glad!)

Monica: Hörrudu, nu MÅSTE du maila mig din adress som jag har slarvat bort! På flera andra skolor där jag jobbat, har de haft kaka en annan dag, fredagar slutar många tidigt och ska ändå hem och frossa.

Mossfolk: Jag får nog göra det också - men det blir ett extra moment att komma ihåg... Förut, innan blogger sparade inlägg automatiskt, skrev jag i Word - för det hände ofta att det stängde av sig mitt i.