Statcounter

lördag, december 29, 2007

VARNING

Varningvarningvarningför....Blodtörstig bild...
Så blir det när det inte är nåt att se på teve.... kreativitet?

Skäggstubben är förmodligen jeanstygsfibrer...
Nu har jag tittat på Stjärnorna på slottet.... och är totalt fascinerad. En hel serie om människor med verkligt människointresse - fast bara för det egna egot. Jag tycker serien borde heta

Jag, JAG, J A G

Och jag bara älskar att reta mig på deras egotrippar och det låtsade intresset för varandra.

41 kommentarer:

Anonym sa...

Men fy... Vad har du gjort? Ramlat? Det ser ont ut. /Monica m y

PGW sa...

Eeeeek!! Du lovade ju att det inte skulle bli fler splatterbilder!! Se till att det där läker fort som sjutton!

Cecilia N sa...

Kanske jag ska berätta om mina dagsfärska ridhusolyckor? En stor brännblåsa på höger långfinger och sen halkade jag pladask utanför och lät bli att bryta högerarmen igen, på håret. Men jag har nog en ganska blå rumpa ...

Gott folk. Så här års är det farligt i stallet, tydligen!

Susanne sa...

Hihi, den bilden var ju jätterolig fast den är ledsen. Din kreativitet är då underbar!

Jag ser ju inte på svensk tv just nu (bara italienskdubbat), men undrar vad du tycker om slottet? Det ligger i min kommun ju, så jag hade väl tänkt se lite av de där egotrippade figurerna - mest för att se på slottet, som så vitt jag minns inte är öppet för allmänheten utan bara för speciella personer.

Cecilia N sa...

Nu är du vällänkad i min blogg!

Bloggblad sa...

MMY: Läs längre ner, så förstår du vad hästintresse kan leda till!

PGW: Jag kan faktiskt gå lite bättre nu, så det är säkert bra till i morgon... :)

Cecilia: När det är så farligt att bara gå ut genom en dörr - vad ska det då vara att rida??? Jag ska genast kolla din blogg! Och rumpan ser jag fram emot... :)

Susanne: Jag tyckte mig se ett ansikte på bilden lite längre ner...
Slottet är ju ljuvligt vackert - bad just maken att köpa mig ett sånt... när han ändå är igång och passar upp...

Egotrippade är bara förnamnet...

Linda sa...

Men kära vän, som ditt ben ser ut!
Skönt att inget inuti gick sönder - ett ärrat knä är sommarben för mig :)

(det var ett väldigt välfriserat ben på bilden längre ned!)

Bloggblad sa...

Linda: Det var bara lite för djupt och brett för att vara ett vanligt litet ärr...

Det är nog det skarpa ljuset som gör att inte vinterpälsen syns... :)

Anonym sa...

Men bloggblad! Du skulle ju vara med i programmet! Bara för att röra om i programmet. Jag missade den i går, men ska kolla reprisen kl fyra. Ingenting får rubba min agenda. Jag tycker det är roligt att kolla på dom. *skratt*

Anonym sa...

Ja nu är jag tillbaka, efter ha läst några dagar.. Oj, kan du inte börja på en blodig roman? Med stjärnorna i *......*?

Strumpstickan sa...

Snygg bild!

Ja, det programmet är väldigt skojigt och fascinerande. *skrattar*

qi sa...

Läskig bild... fast kul! :-)

Jag hade ganska roligt när jag såg programmet stjärnorna igår. Man måste kanske vara egoistisk för att bli en stjärna? Hur som helst jag kommer att fortsätta att titta. Som du skriver: fascinerande!

mossfolk sa...

AJ Aj aj, kommer jag på mig själv med att snurra i hop benen när jag ser bilden.
Stjärnorna på slottet har jag ännu inte sett, men i år pratas det så mycket om det att man kanske skulle ta sig en titt för att hänga med...

Anonym sa...

Jag såg första avsnitte ock kände knappt igen någon! Vad har de gjort med sina ansikten? Det är ju så mycket plastikoperationer att anletsdragen försvunnit.

Klimakteriehäxan sa...

Det där är ett konstverk som heter duga!!!!
Och jag är också fast för kändisarna på Slottet. På gott och ont. Men varför försökte aldrig Janne Malmsjö få tag i nån ål? Eller slumrade jag då?

Anonym sa...

wupps

Mette sa...

Åh det var en saftig bild. Något för profilen kanske?

Jag kollar också Stjärnorna på slottet. Det är sant det du skriver om det. Samtidigt hade det ju inte blivit nå´t program om alla vore genuint intresserade av varandra. De hade ju bara frågat "Vad tycker du?" hela tiden, hahahah.

Bloggblad sa...

Anne-Maj: Som en anti-stjärna då... jag skulle inte kunna hålla käften om egotripperiet...
Bra idé - de tar livet av varandra för att nån glänst för mycket... Såg du när Magnus H blev nervös - de pratade ju inte om HONOM på HANS dag...

Monica: Jag skulle kunna göra en glad bild idag - taget uppifrån - för jag sitter och vädrar de 9 stygnen nu och från det här hållet ser det gladare ut.

Qi: Man tycker väl att de borde försöka dölja diveriet lite... Britt är ju så divig att hon är tragisk, de andra har i alla fall lite humor.

Mossfolk: Det gör inte så ont - mest ont gör det där plåstret satt fast... en blåsa har jag fått där. Så idag blir det luftning innan nästa plåster åker på. Fy fasen för att fastna med trådarna i långbyx.....iiiiii

Matilda: Visst är det trist när man inte känner igen sina drag då de börjar hänga - det håller jag med om. Men det BLIR ju så om man inte dör medan man är ung och vacker... Och inte blir man vackrare av plastikoperationer, jag tycker bara de ser löjliga ut. Plastiga och sneda när inte läpparna följer med.

K-häxan: Han hade förstås ont av smällen han fick i båten. Jag tycker de är löjliga som åmar sig och sjåpar sig åt allt som de andra hittar på - i alla fall Britt gnäller som tusan. Men inte sjutton kan jag låta bli att titta och stöna och reta mig...

Hannele: Har du bytt namn?

Bloggblad sa...

Mette: Nu gick vi om varandra... Menar du KANALEN? Framsida till vårnumret... ? Hehehehe...

De ställer ju frågor i alla fall - men väntar inte alltid på svaret... vill bara prata om sig själva. Men jag håller med - hade de betett sig som folk i allmänhet hade det väl inte blivit nåt kul...

Anonym sa...

Skrattar så mycket att jag inte kan kommentera

Anonym sa...

Men! en bild till?? usch...

om stjärnorna pa slottet sa beror nog en del av det pa att TV har valt att producera det pa det viset ocksa... det ar ju meningen att de ska visa upp sig-sig-sig - de ar ju "stjarnor"... en hel del tror jag kan vara spelat (eller ihopklippt). T.ex. valde TV att inte ta med sorgen som en del av dem kande efter beskedet om Bergmans dod.?

Cecilia N sa...

Nä rumpan slipper du se. (Nu gick jag och tittade på den själv.) med tanke på hur öm den är borde den ha ett stort och reält blåmärke, men blåmärket är väldans litet. Inte förrän nu har jag sett det, även om jag lite divigt sett mig i spegeln lite då och då.

Evas blogg sa...

Oj vilken ledsen gubbe! Vilket jag kan förstå, låter inget vidare. Men du kanske behöver den extra vilan just nu?! Angående stjärnorna så visst är de mkt ego men programmet syftar väl till att dessa människors liv ska lyftas fram, en för varje dag? Sen att det kan bli för mycket, det håller jag med om. Gott Nytt År vill jag önska dig! Och krya på gubben, jag menar benet :-)!

Bloggblad sa...

En liten tant: Skönt att jag kan glädja dig - men jag skrattar ganska måttligt själv nu när jag är dödstrött i högerbenet som fått släpa runt på vänsterskanken. Tur att det finns teve...

Josephine: jo, jag förstår nog att det är just detta som tv vill ha fram... och jag gillar ju att äckla mig över det :)

Cecilia N: Det är inte länge sen som jag var illblå-lila över högra höften... jag gjorde en saltomortal och landade på höger höft när jag slängde upp vänster fot i handfatet och kanade undan. Tur att jag inte har lätt för att bryta mig... jag är SÅ glad att inget bröts den här gången heller.

Eva: Just det - jag nästan tror att kroppen ville säga mig nåt... och jag har lytt. Har slappat och vilat och njutit av friden. Men även rört mig lagom för att inte stelna till.

Och uppifrån såg "gubben" glad ut idag - blir dock inga foton i bloggen... än...

Elisabet. sa...

Hahaha .. så himla kul bild!

Ingela sa...

Det där är ett steg längre än Humle och Dumle - helt klart.

Som forntidens TV-kriminalare jämfört med CSI ungefär.

Gubbarna och gummorna på slottet har jag klarat mej utan, i år igen.

Anonym sa...

Oj oj först trodde jag att din lilla dotterdotter ritat en teckning till dig. Sen såg jag att det är ditt knä som ser ut som en riktig vampyr och jag skrattade så att familjen undrade vad det tog åt mig. Jag hoppas på snar bättring. Jag följer också stjärnorna på slottet, men jag hade fel om vem som skulle vara mest divig.

Evas blogg sa...

Hahaha, skrattar åt Ingelas kommentar, ett steg längre än Humle och Dumle!!

Bloggblad sa...

Ingela: Tack för den jämförelsen! Jag älskade Humle och Dumle när det begav sig i slutet av 50-talet (sen höll dom visst på ett tag, men jag gick till grannen i Uppsala och tittade.)

Nicoline: Skönt med ett gott skratt! Jag kunde ju inte låta bli - jag SÅG ju en vampyr...
Hade du trott Janne M? För det hade jag...

Eva: Jag har roliga läsare - helt klart!

Anonym sa...

Aj aj aj aj aj... vad du hinner med när jag vänder ryggen till och inte går min vanliga bloggrunda. Hua sådant sår. Ta nu väl hand om ditt ben och vila det, gärna med en ask choklad eller liknande i närheten. Onda ben gillar choklad, tror jag.

Gott Nytt År 2008!

Anonym sa...

Gott Nytt Ar!!!
♪ (av ngn anledning vill inte
alt-kommandona pa Patricks dator med alt + 134 och 148 producera a och o... bara ä?)
♪ ♪ ☺

Eleonor (Elle) sa...

Stackars lilla knä!!! Hoppas det mår bätre idag...
Ang. programmet stängde jag av det .. orkar inte se dessa självgoda människor .. och så de såg ut sedan då ... hur många operationer har de försökt förbättra sejmed tro?? varför kan inte människan få åldras i lugn o ro.... Tycker de blir mycket vackrare då... Det är ju visserligen bara min ås alldeles egen åsikt... Kram, vännen och jag Önskar Dej o Din familg´j ett Riktgt Gott nytt ÅR! kram!

Anonym sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Batbut sa...

Men så Du gör människa! Det är det jag alltid sagt, hästar är farliga djur....*s* även om det nu inte var de som direkt orsakade olyckan.

Jag är en ytterst oregelbunden bloggbesökare, men det verkliga livet kräver sitt och har prio. Ville bara titta förbi och säga gott slut och gott nytt. Samt krya på Dig får jag tillägga

Anonym sa...

Vill bara önska Gott Nytt År samt uppmana dig att låta bli fyrverkeripjäserna. Vila dig in i 2008.

Bloggblad sa...

Nina: När det händer, så händer det fort... men det känns som om det kommer att gå fort över också, som väl är. Tyvärr är det inte bara onda ben som gillar choklad - mulliga magen gör det också...

Josephine: För mig duger det så gott med lite noter som hälsning... såna kan jag inte få fram i den här rutan.

Elle: Visst är det rätt tragiskt hur de försöker hålla fast vid nåt som inte finns längre... på ett nästan sjukt sätt.

Batbut: Jag har saknat dig - men jag har märkt att det är många gamla godingar som har annat för sig än att läsa bloggar... Gott nytt själv - och tack! Ha det, tills vi ses!

En liten tant: Här ska inte smällas mer än i en pytteliten champagneflaska vid 12-snåret... Och jag vilar som bara den - hoppas du ta dig tid till det också. Jag är latare än jag vill erkänna.

Anonym sa...

Hm...jag som skrev en kommentar här igår...något måste ha gått fel.

Det ser ont ut det där men kreativiteten är det tydligen inget fel på.

Karin sa...

Gott nytt år!

Annika sa...

Haha, tack för varningen ;-)
Kul bild dock! Stackars lilla vampis ser inte glad ut....hihi

MÅSTE kolla in programmet du snackar om. Blir jättenyfiken!

Gott Nytt ÅR!!!

Bloggblad sa...

Gunnel: Ibland försvinner mina kommentarer ut i rymden också...

När jag inte har nåt att göra så sätter hjärnan igång...

Karin L-V: Länge sen - men detsamma till dig!

Annika: Kommer strax en ny varning...

Jo, det skulle vara intressant att höra vad du tycker - där du bor finns det rätt många av den där stjärntypen har jag förstått. Man kanske vänjer sig om man ser det ofta?
När jag var barn älskade jag alla amerikanska filmer - mest 40-talsd:o såg jag. Och ville flytta dit...

Anonym sa...

Ujujuj, så ONT det ser ut - och hihihi, så roligt du ritar! :-D Du är ju en riktig Picasso!
Ja, ridsport lär vara den mest olycksdrabbande sporten - vet inte om de räknat in icke-ryttarskador i ridhus i statistiken...

Det värsta med Stjärnorna-programmet tycker jag är att det siktar in sig på Robinson-mentaliteten, med skitsnack, konkurrens, konflikter och snaskigheter... Och vädjar till våra (tittarnas) hyena-instinkter. Och riktigt ilsk blir jag när dessutom kvällspressen hakar på (både före & efter varje program) med snaskiga rubriker i krigsformat, på löpsedlar & förstasidor! Som om ett TV-program vore viktigast i världen...!

Gott Läkekött önskar jag dig, Bloggblad, och ett Gott, Nytt, Olycksfritt År! :-)