Statcounter

måndag, juni 16, 2008

Kanske bäst...

... att tala om att jag rest mig upp ur soffan nu... :) Har sjavat omkring i okammat hår och en gammal avdankad tröja och plockat lite här och där hela dagen, ätit lite rester, hämtat in posten (oj, vad duktigt, va?)... beställt en liten minikryssning. Sonen citerar fritt ur filmen "Torsk på Tallin" så jag börjar nästan undra om jag törs ta med maken...

Och i morgon är det också ledigt... kan nästan inte fatta det än. Jag njuter och njuter och står en stund på balkongen varje kväll och kollar in moln och himmel och bara andas. I går låg det dimma över Göta kanal, jag ser inte vattnet från balkongen, bara master på båtar som passerar och så dimman vissa kvällar... titta noga så syns dimstråket i mitten av bilden.

I kväll är himlen mer dramatisk... synd att jag inte kan fånga hela den kilometer med Ramunderberget som jag ser, det är så maffigt vid alla slags väder, utom när det är igenmulet och regnigt.

6 kommentarer:

Vonkis sa...

Edaa
Det är Edaa där inne (sagt på bred värmländska).

Vad kul med en liten resa, låter som en bra fortsättning på din ledighet.

Anonym sa...

Jösses, har du gått en fotokurs?
Otroligt vackra bilder!
(jo då, jag loggar in när jag orkar, 1 gång i mån, men skriver sällan något.)
Tack o Kram för du tänker på mej/Rita

Linda sa...

Dina himlabilder är otroligt fina och jag kan bara tänka mig hur vackra de är utanför linsen.
Det låter som om du har det så bra!

Bloggblad sa...

Vonkis: Jag hör att du sett den... jag tyckte den var himla rolig, men det var inte den som inspirerade till resan faktiskt, mer det praktiska och enkla att slippa åka en massa mil i bil och bo på dyra hotell.

atir: Faktiskt så gick jag många fotokurser i min ungdom.... :) Har alltid varit intresserad av att knäppa med kameran sen min första Instamatic -61. Roligt att du gillar himlarna.
Klart jag tänker på dig...

Linda: Tack, himlen är vackrare utan kamera, och jag har lärt mig att inte se de ganska fula tvåvåningshusen som stör utsikten... jag tittar över taket på dem. Där är det vackert!
Och - just nu har jag det bra. Ensam i huset... tyst... gör vad jag vill...

Vonkis sa...

det enda dåliga med "Torsk på Tallin" är att den för alltid har förstört "Jag ger dig min morgon"...

Bloggblad sa...

Vonkis: Det har jag inte alls tänkt på. Jag som är en sån musikfantast har upptäckt att jag inte har en aning om vilka melodier som spelas i filmer... jag hör om det är snyggt, men registreras inget mer.