Statcounter

söndag, december 07, 2008

Andra versen

Även om de finns somliga som inte tror mig nu, när jag säger att jag inte sover med kameran i sängen, så är det sant. För OM jag hade gjort det, hade den åkt fram i morse när jag blev väckt av en morgonpigg lucia (opassande oklädd och med enbart ljus i ögonen (eller öronen?)) som drog igenom hela förskolans luciaprogram med både tipp tapp, pepparkaksgubbar, tärnor och allt som därtill hör.

Men sen kom kameran fram.... till del II av sången som börjar med att klappa överallt på kroppen - men vi var inte helt överens om texten.... här heller...

Det blev tidig hemåkning för flickorna idag - och tystnaden känns redan... tur att maken alltid gnolar när han sitter vid sin dator här bredvid. (Fast det vet han inte om, han märker det först när jag gnolar med.)

Nu blir det inga fler sångsnuttar före jul. Jag lovar!

22 kommentarer:

Vonkis sa...

*skrattar*
Vilken diss, hon tokstruntar i vad du säger och bara kör på *skrattar lite till*

Nu vet jag vad jag kommer att sjunga på resten av dagen.

...se vad jag kan med mina armar...

Elisabet. sa...

Vad månde bliva av denna lilla estradör? Nu har jag tittat igenom alla tre filmerna och ser ju hur hon har lärt sig av Idolungdomarna .., här är det minsann inte en liten dam som står alldeles stilla och stirrar rakt fram inte .-)

mossfolk sa...

Tycker att hon har precis rätta snitsen med både mikrofon och steg. Och blir det fler snuttar före jul gör det ingenting alls!

Bloggblad sa...

Vonkis: Första versen med armar + klapp blev fyra verser med samma... hon struntar totalt i vad vi kommer överens om. I alla fall när det gäller sång...

Elisabet: I går kväll visade hon och modern upp en version av Stjärnor på is... fast utan skridskor. Men jag vet inte om jag skulle vilja att hon utsätts för den enorma pressen i idol... det går ju att sjunga ändå.

Mossfolk: Hon kommer nog inte hit före jul, men sen... I dag glömde hon att alltid MÅSTE ha mikrofon...

Bloggblad sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annela sa...

Haha, här var det inte regissören som fick rätt! Nu har jag lärt mig en ny sång. Tack för det.

Lena sa...

:) Det är bra med envisa barn. De klarar sig fint i livet.

Bloggblad sa...

Annela: Ibland kan jag få beställa en sång - men jag får aldrig lägga mig i utförandet...
Du kan väl lägga ut en filmsnutt på dig när du sjunger den?

Panter: Jag får hoppas att det håller i sig - tjejer behöver en hel del envishet. Fast när jag var barn var det ingen önskvärd egenskap.

Eleonora sa...

Vilken underbar liten sångfågel du har hos dig. Vilken lycka!
Ha det gott vännen denna söndagskväll

Musikanta sa...

Varför då? Jag menar inga sångsnuttar mer...Jag trodde det var upplagt för julsånger snart - Lucia är tydligen redan avklarat. Hon brås tydligen väldigt mycket på sin mormor i alla fall!

Klimakteriehäxan sa...

Jag ser faktiskt varför man tycker det är kul med barnbarn (jag hävdar annars bestämt att det inte är nån brådska, i a f inte för min skull)

Bloggblad sa...

Musikanta: Bensprattlet har hon helt klart efter mig!

Hon kommer fördmodligen inte hit förrän till jul....

K-häxan: Jag förstår ju varför du inet har nån brådska - men jag var öht inte alls intresserad av att få barnbarn... visste inte bättre... men ändrade mig den sjätte dagen, när jag såg henne ffg.

Anonym sa...

Hej Bloggblad! :-)
Hade oturen att komma in på din blogg precis när ditt senaste inlägg handlade om att du skulle ta bloggpaus... :-(
Har varit inne här ibland, men inte haft tid att kommentera - måste lära mig skriva kommentarer på max 2 meningar...

Skrev en kommentar till dig då när du tagit bloggpaus, minns inte om det var till det inlägget el. ett av de tidigare. Ville tipsa om Vävmagasinet (4/07?), som hade en artikel om rundvävda "Pulsvärmare" - dvs muddar! Jag tänkte att Pulsvärmare kanske är ett mer säljande ord än muddar...?

Ha det gott, hoppas du får en skön Lucia!

Elisabeth sa...

Vet hon om vilken stor publik hon har egentligen? En publik som gläds i varje liten ton hon tar... och som skrattar gott när hon ger sina så fantastiska uppträdanden!
Vem, undrar jag, kan vara ledsen då?
Tack snälla... och hon som sjunger och spelar så vackert i bakgrunden är väldigt mycket trevlig att höra på också!

Varm kram... alltid!

Bloggblad sa...

Ursula: Du är välkommen hit när det än är - för min del blir det så att jag klickar på länkar hos dem som skriver... inte för att jag inte vill läsa fler, men tiden... tiden...

Elisabeth: Nåja, nu har jag inte så våldsamt många läsare/lyssnare, men fler än hon kan räkna till... hon vet att det finns på nätet i alla fall.
(Och tack - jag visste inte vad och när maken filmade... hade inte tänkt ha med min slarvsång...)

Tankevågor sa...

Ha ha ha ....nu kom min man springande från arbetsrummet och frågade om jag lyssnade på Bloggblads barnbarn igen. Vi har så kul åt den här solstrålen! :-))

VI skulle gärna vilja ha mer sång innan jul. Men om hon nu inte kommer förrän dess får vi väl vänta på nästa nummer när hon dyker upp här igen.

Bloggblad sa...

Londongirl: Åh, vad jag blir glad - är nästan rädd för att trötta ut mina läsare med min glädjespridare... för jag vet ju att alla mor- och farmödrar blir extra entusiastiska över sina egna barnbarn... Om några år får vi kanske se och höra lite kvitter från din mörkögda skönhet?

Eleonora sa...

Hej söta vän - du har en Award att hämta hos mig. Lycka till!

Annika sa...

hihi!! Där är hon i sin egen lilla värld...Lalala!! :-)
Dansare kanske hon kan bli också en dag?

Bloggblad sa...

Eleonora: Då ska jag skynda dit och titta!

Annika: Dansstilen har hon i alla fall inte fått från mig, fast... om jag inte var så tung i gumpen skulle jag nog klara det?

Mette sa...

Jag sover alltid med kameran. Den funkar inte. En gammal Minolta. Men när jag sover med teknik i sängen känner jag mig kvinnlig.

Christ - så jönsig jag är.

Bloggblad sa...

Mette: Det var ett käckt tips... Kan man lägga kameran i sängen hos en machoman för att få honom lite mer lagd åt de "mjuka" sysslorna i hemmet?