Statcounter

fredag, december 05, 2008

Kanske ganska bra ändå....

... att det inte gick att överföra bilder från min lilla kamera som jag hade med i bubbelpoolen igår... Tänk så trist för alla som googlar på "badbilder" och så får dom (inte) se Bloggblad med bubblor både utanpå och inuti... (Båda alternativen kanske är lika trista?)

Det var inte helt fel att börja en fest med dubbelt bubbelbad... Inte heller helt fel att halva min jobbardag i dag gick åt till att gå 2 km till en fantastiskt kul julshow och sen tillbaka... motionen avklarad - och sen tid hos massören efteråt. Hon hade dessutom lärt sig lite nytt om ansiktsmassage och frågade om hon fick ha mig som försökskanin efter den vanliga omgången med andningsmassage som i stort sett fått mig att sluta hosta och harkla... (om nån med astma är nyfiken, klicka här!) - och jag hade gott om tid, så det blev en makalös kvart extra...

Så skönt - det gör inte ett dugg att det är becksvart och regnar - inne är det varmt. Och mat har vi... men som sagt, några badbilder blev det inte...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Så synd med badbilderna....
Annars låter det som en mycket trevlig aktivitet!

Lilla B sa...

En angenäm dag med bad och massage. Inte illa! Själv hittade jag en tallbarstvål igår och gläder mig riktigt mycket åt det. Fick en av Panter i höstas och den var precis som ungdomens tvål. Rolig igenkänning!

Elisabet. sa...

Själv skrev jag någon gång om stora bröst och fick hur många besök som helst och åååå, så besvikna dom ska ha blivit ..-))

Nu kanske du får en strid ström av fredagspilska och trååånande herrar till din sida!

Hejåhå.

Musikanta sa...

Vad var det för julshow? Jag blir nyfiken! Har du inga kokböcker förresten?

Klimakteriehäxan sa...

Åååå... jag har brukat lyxa till det med massage ibland men nu har det inte blivit av på en evighet... det är så fantastiskt välgörande!

Linda sa...

Bubbel och massage låter alldeles underbart!
Och så fest på det? Då hade jag nog somnat :)
Jag blir så mör efter bubbel... Haha!

Bloggblad sa...

Marskatten: Bilden blev förvånansvärt bra... så visst har ni gått miste om nåt, men vem vet? Rätt som det är kanske den dyker upp...

Lilla B: Badet + festen var igår, hon som fyllde år fick massage först, men jag fick min idag, i egen regi... Men jättekul och skönt var det!

Bara du skrev tallbarrstvål fick jag den doften i näsan.

Elisabet: Hu, så besvikna de blir... ingen bild - och om det hade varit, hade den nog inte gillts ändå...

Musikanta: Östgötamusiken + två kända norrköpingsprofiler... bra sång och dans och spex - perfekt rätt för alla som var där. Sporthallen...
Kokböcker??? Skämtar du? Det är väl ingen sport att laga mat efter kokbok?

K-häxan: Förr tyckte jag det var lyx, vi fick subventionerad massage var tredje vecka på en skola där jag jobbade. Men nu, när jag hittat den här antiastmamassagen som gör att jag inte börjar hosta när jag sjunger eller skrattar, så är det ren friskvård. Jag beställer ny tid vid varje besök, annars blir det inte av.

Lindalotta: Fast lite flummiga var vi allihop... vilka bubblor det nu kom ifrån... När jag kom hem från massagen idag, slocknade jag genast.

Evas blogg sa...

Låter som en härlig dag!

Eleonora sa...

Det låter härligt att du fick en så fin stund såväl i bassängen (med bubbel inne och ute) som hos massösen! Det var du värd!

Sköt om dig och "guben" så gott idg och ha det gott!

Kanske blir det kort så småningom.

Bloggblad sa...

Eva: Ja, hela dygnet var bra (jag sov väldigt gott efter bubbelbad + god mat!) Och jag har lärt mig att njuta av det som är bra... har ju vissa erfarenheter av motsatsen...

Eleonora: Tack - idag ska vi sköta om hela familjen och begå Större Stadens bästa julbord... Jag har laddat med en promenad först, för att döva matsamvetet.

Musikanta sa...

Du har fått en award av mig.

Anonym sa...

Vilken mysig dag! låter jätteskönt :-)