Statcounter

måndag, januari 26, 2009

Ny funktion...

... för mig alltså... jag har sett att många har listor med bilder på alla bloggar de följer, och man kan även ha småbilder på sina läsare...

Och nu äntligen har jag tagit mig samman och klickat in bloggar som jag följer... men förmodligen har jag glömt en himla massa...

Det känns nästan pinsamt också att visa hur många jag är nyfiken på. Har jag inget att göra? Jorå, lite för mycket. Så jag borde inte sitta här nu heller...

27 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, men se där!

Jag tycker att det är helt perfekt .., man ser ju direkt när någon har uppdaterat och lite ser man ju också vad dom har skrivit om!

Bloggblad sa...

Javisst är det tufft - ofta går jag via den listan hos andra...

Tankevågor sa...

Jag har också gått via den listan hos andra sen en tid. Borde kanske göra en jag med. Men som sagt det är ju rätt många man läser. ;-)

Evas blogg sa...

Jättebra lista det där tycker jag.

Bloggblad sa...

Londongirl & Eva: Men jag kommer ju hela tiden på nya jag måste komplettera med... det tar nog ett tag - och blir en kilometerlång lista...

Bloggullet sa...

Bra funktion, den har jag redan och känner också att det är lite pinsamt att den är så lång. Dock kommer ju de uppdaterade överst så man behöver ju inte läsa genom alla hela tiden. Jag läser de uppdaterade inläggen, kan då följa alla bloggarna.
Kramar

Anonym sa...

Jag tycker det är väldigt smart med listan över bloggar man följer.
Många?
Ja, men so what?
Man får prioritera...haha

Annika sa...

Jag brukar använda marianne i Egyptens lista, och Eva i Jämtlands lista. SMART är det.
jag fattar inte varför jag inte lägger till denna tjänst själv för det är ju verkligen BRA!
Ngt att tänka på. Jag är så himla gammaldags, jag bara klickar omkring bland mina favvisar. Har ingen nyligen lista på ngn, jag följer inga bloggar , har inte bloglovin etc.
SÅÅÅ gammalmodig. men en sådan här lista skulle jag kunna ha :-)

Anonym sa...

Hej bladet! :)
Tack för ditt råd idag! (jag har gjort det nu) Prislista och lite bilder!
Vad häftig listan är och tack för att jag får vara med! Gulledej!

Fria Foten sa...

Det där var något nytt!! Hur gör man???

Christina sa...

Jag tycker det ser generöst och trevligt ut och varför skämmas för att listan blir lång?

Bloggblad sa...

Bloggullet: Kanske blir det så att jag bara snabbkollar i listan i stället för att läsa... ? För att följa alla troget skulle jag behöva ta tjänstledigt.

Marskatten: Jo, men jag prioriterar verksamhet som ger lite inkomst...:) Fast mer än just "lite" blir det sällan.

Annika: jag förstår inte heller - jag glömmer ibland bort dem som inte finns med på listor. Jag tycker du ska skaffa en.

Liv: Klart du ska vara med!

Flaxa: Gå in på www.blogger.com och läs. Jag minns inte alls hur jag gjorde, bara följde hänvisningarna.

Christina: är väl påverkad av en del kommentarer IRL: Nej, blogga hinner jag verkligen inte... jag har viktigare saker för mig... (Men då säger de inte hur länge de pratar i telefon eller sitter och fikar...)

Christina sa...

OT: Nu har jag läst halva boken och den är s å bra! :D
Den skulle varenda svensk unge läsa, och en och annan vuxen med tycker jag.

Monica Hansen sa...

Kul att du har småbilderna med:)

Bloggblad sa...

Christina: Åh, vad glad jag blir att du tycker om den! Jag brukar aldrig fråga vad nån tycker, för att de ska slippa säga det, och slippa ljuga för att vara snälla. men spontana positiva kommentarer gläder mig förstås mycket!
Tyvärr har inte förlaget gjort så värst mycket för marknadsföringen... jag har varit ute och berättat om den några gånger och då köper alla... och gillar... men nån annan reklam för den har de aldrig sett. För några av eleverna blev det som en vändpunkt i livet, att de fick perspektiv på sina traumatiska upplevelser när vi skrev och när andra fick höra. Alla höjde sin status i klasserna t.ex. "Blev" någon.

Monica: RIsken är bara stor att jag fuskslarvar min bloggläsning och bara kollar starten... Men det ser trevligt ut, tycker jag med. (Monica, det är inte samma bok som Ch skriver om, som du fick.)

Klimakteriehäxan sa...

Å det var en ambitiös lista - kul att finnas med. Själv har jag inte satsat på en sån heller ... har ändå konstant dåligt samvete för all tid som datorn tuggar i sig!

ullrika sa...

du har glömt mig!

Bloggblad sa...

K-häxan: Det ser rätt tjusigt ut, men just nu har jag ett par dagar när jag inte hinner med alla...


Ullisen: Det funkade inte, den ville inte ta din adress.

ullrika sa...

aha. men funkar det inte om du använder min blogspot-adress heller?

annars spelar det ingen roll, du vet ju att jag läser! det är la det viktiga? :)

Eleonora sa...

Tur att du inte slutat blogga. Jag har sådan glädje av att läsa dina humoristiska inlägg - så för allt i världen - sluta inte.

Ha det gott och kram

Bloggblad sa...

Ullisen: Jag prövade med den, men det verkar inte ha fungerat... kanske för att den inte är uppdaterad på den adressen?

Eleonora: Åh, vad du gör mig glad - det är så roligt om man kan roa nån.

Just nu är jag ganska pirrig... och laddar och förbereder... och hispar runt lite. När jag är klar med det jag ska göra, kommer det en rapport. Till dess har jag inte nerver att sitta här och lattja.

Christina sa...

Om boken igen: jag kan aldrig ljuga om sånt, då tiger jag hellre.
Nu har jag läst hela boken och jag tycker du har skrivit ner deras berättelser så att man verkligen får en känsla av att lyssna direkt till ungdomarna själva.

Det är verkligen tråkigt att förlaget inte har marknadsfört boken bättre.
Jag känner inte alls till det här förlaget.

Bloggblad sa...

Christina: Så gör jag också... om jag måste uttala mig då, försöker jag hitta NÅT som är bra i alla fall.
Jättekul att du känner så - för jag vet inte hur många gånger jag läst för varje elev och har ändrat ända tills vederbörade känt att "precis så här var det!". Det tog ungefär ett år... men var värt all möda!

Om förlaget och illustrationsproblem kan jag berätta i ett mail - men just nu laddar jag för kvällens begivenhet och är så pirrig att jag inte ens tackat ordentligt för den jättefina bilden som kom med posten. Jag blev så glad - stort tack! det blir mer i bloggen om det bara den här kvällen är över... uppträda på hemmaplan är tio reser värre än för främlingar!

Lilla B sa...

Har också sett att många lägger in länkar i marginalen men har inte fått kläm på hur man gör. Det är ju fasligt praktiskt att ha alla uppdateringar hos sina favoriter samlade så överskådligt.
Man borde kanske ta sig i kragen och läsa på i manualen ...

Elisabet. sa...

Läser hos Annika B att du är nervös för ett uppträdande!

Lycka till! vill jag bara säga.

Bloggblad sa...

Lilla B: Jag visste inte heller hur man gjorde, men sen kollade jag på startsidan hos blogger - och det var lätt. Bara att följa instruktionerna.

Elisabet: Tack - jag skrev det här ovanför lite kort också... skräckblandad förväntan... Tycker ju att det är jättekul egentligen. Men... enklare att resa iväg och göra det för okända.

ullrika sa...

okej! då får det nog bara vara våran hemlis att jag läser då :)