Statcounter

lördag, januari 03, 2009

Tyst det är i huset...

Nu har vi åkt en runda i Östergötland och lämnat av ungdomarna på olika ställen, och för att vi inte ska drabbas av tysthetschock tittar vi förstås på dagens fotoskörd ... Sen får det allt bli lite bloggtystnad också i ett par dar så jag får undan allt jag har tänkt att göra under jullovet. Det är så lätt att bli sittande här för länge och surfa runt hos alla bloggvänner. Men sen kommer jag igen!

Efter pulkaåkningen idag, roade vi oss i soffan, den lilla och jag, medan snön föll tätt utanför fönstret. Nya klänningen måste ju testas också... Vad det är hon har blandat ihop har jag ingen aning om, kameran är fylld av egna kompositioner blandat med barnvisor och schlagers, som hon måste titta på och godkänna direkt efter inspelning. Här tycker jag min känna igen en "raket" på slutet. Vid överförningen händer nåt så att det blir rött och suddigt - vet inte varför, så ser det inte ut annars.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan riktigt känna den där tystnaden som lägger sig...en tystnad man nästan kan ta på!
Det kan jag njuta av när det händer mig, men inte för ofta!

Morgondimma sa...

Jag skulle också göra så mycket... men bilen är fram hackad ur smuts- och saltlagret i alla fall, alltid nåt.

Morgondimma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tankevågor sa...

Nu har vi lördagsunderhållning här maken och jag. :-))
Tack för det!

Humlan sa...

Jag förstår att det är tyst efter att denna sångfågel har åkt hem.

Min dator har varit avstängd en hel del de senaste veckorna, både för att den krånglar lite (och fortfarande behöver fixas men jag har inte haft lust att ringa de två leverantörer som måste hjälpa mig) och för att jag måste göra annat. Förstår inte att det är så lätt att bli sittande här ...

Anonym sa...

Hej du med!

Snubblade in på din blogg förrut.
Ditt barnbarn verkar vara en kul tös.

Ja secondhand är en favorit bland shoppingen. Och när det är rea då måste man ju dit.

Linda sa...

Jag har lyssnat flera gånger och det är ett par olika ställen som jag tycker känna igen mig på, men så tappar jag bort mig.
Oavsett vilket, underhålla, det kan hon!

mossfolk sa...

Det är bra att hon är med och räknar in sig själv varje gång... eller är det kanske för att mormor ska hänga med i filmandet :)

Bloggblad sa...

M-katten: Det vore nog skillnad om jag vore ensam hela tiden...

M-dimma: Ibland kan man nöja sig med det lilla... Du har ju redan börjat jobba!

Londongirl: Vassego'- snart kommer det nog små filmsnuttar från dig också... :)

Humlan: Hon sjöng hela vägen i bilen hem... och vi fick order att vara tysta - eller applådera... Datakrångel hoppas jag slippa nu, även om jag har fixaren i närheten.

Mallis: Du är så välkommen! Barnbarnet dyker upp här med ca 2 veckors mellanrum... och hon är både rolig och uppiggande.

Linda: Visserligen sjöng hennes mamma mycket som barn, men jag kan inte minnas att hon uppträdde i stort sett all vaken tid...

Mossfolk: Hon lärde sig snabbt, jag missade starten några gånger...

Bloggullet sa...

Tala om att surfa runt hos bloggvänner, jag kan fastna i timmar, sitter som klistrad. Nu får jag skaffa lite struktur på det, göra måsten först och sen bloggresa. Det är som som att resa land och rike runt bland bloggarna.
Kram

Klimakteriehäxan sa...

Bloggtystnad - ja, jag tänker inte så sällan på att det går åt mycket tid vid datorn. Men lik förbenat sitter jag här igen ... välkommen åter! :-D

Bloggblad sa...

Bloggullet: tänk att det är så lätt och så frestande...

K-häxan: Jag funderade ju ett tag på att sluta, men det ger mig alldeles för mycket härliga vänskapliga kontakter, så det vill jag inte. Men jag "fastar" lite då och då.

Annika sa...

Ganska skönt med lugnet va?
Imorrn är det skola och vardag som vanligt här igen så den här söndagen är TRIST. Ska plocka ner julen imorrn (13 helgen finns ju inte här).
Vad underbart med er snö!!! Jag är väldigt avundsjuk...

Vonkis sa...

Gott nytt år!
Det har både sina fördelar och nackdelar den här tystnaden men så länge den inte blir för långvarig är den helt ok. Tycker mig känna igen signaturmelodin till Trazan och Banarne vid 12 sekunder.

Anonym sa...

Ah, jag minns juletiderna när barnen var små. Yngste sonen som gick på dagis var helt utschasad i december, för de hade så mycket att stå i hela dagarna, öva sånger och så där. "Vad sjunger ni för sånger då?" undrade vi. "Mina trådar och såna julsånger" svarade gossen. ???? "Mina trådar" var "Midnatt råder".