Statcounter

lördag, mars 14, 2009

Sång, sång, sång...

Efter att ha lyssnat på denna fantastiska stjärna i kyrkan (fullsatt!), laddade vi upp för Melodifestival, den som har goda ögon ser dottern längst till vänster, och Bloggbladskan själv längst till höger bakom blomsterkvasten. Hon i mitten drabbades av sömn efter bara ett par låtar, men allt finns inspelat så hon får ta igen det missade i morgon.
Men... för mig är ändå det här den klarast lysande stjärnan av alla... efter att ha inventerat mormors klädförråd...

13 kommentarer:

Linda sa...

Åh vad hon kommer att älska alla dessa klipp så småningom!
Det är så roligt när man kommer på alla "ord" man har hittat på!

Tur att ni spelade in det till henne :)

Cecilia N sa...

Nana hörde jag för första gången när hon sjöng på Allsång på Skansen (tv för min del) i somras, var det väl ...

Jätteimpad!

Men den låt som hon sjöng på melodifestivaluttagningen iår gillade jag inte. Trist.

Anonym sa...

Nana Hedin har en fantastisk röst! Jag hörde henne live på en julkonsert i Göteborg får några år sedan. Hon har en sång som ger mig rysningar av välbehag.

Den lilla showmadamen då, vad månne det bliva av henne?

Lena sa...

Nana Hedin är power.

Att somna mitt i melodifestivalen när man får vara uppe,det minns jag. Det var surt. Dåförtiden hände ju allt i realtid. Detta var en riktigt innovativ Herovariant.

Eleonora sa...

Mycket musik och musicerande för dig - som sig bör - och som gör livet så underbart!

Bloggblad sa...

Lindalotta: Har inte ens tänkt så långt framåt… hon är redan nu väldigt intresserad av att se klippen. Speciellt dom där hon larvar sig…

Cecilia: Jag har hört henne ett par gånger i tv, men live var det mycket större och häftigare – hon stod långt från micken, så det blev inte nåt skaller i den (som när de första lokala solisterna sjöng så det knastrade)

M-katten: Hon verkade gilla Sörping, så jag hoppas hon kommer tillbaka. Den lilla showmadamen ska börja riktig barnkör till hösten, nu går på hon på musiklek. Vi hoppas att hon aldrig tröttnar på sången.

Panter: Hon var lite snopen i morse, att hon inte visste vem som vann… Nana var väldigt rar – tackade för komplimanger och pratade och lät sig glatt fotograferas efteråt (fast det spar jag till f-bladet!) Kören tyckte att hon hade peppat dem nåt enormt och gett energi.

Eleonora: Jag brukar aldrig svara ”musik” när nån frågar vad jag gillar, för mig består livet av sång + lite annat nödvändigt… så det är inte nåt tillbehör för mig.

Vonkis sa...

Cecilia
Var Nana med i Melodifestivalen i år?

Tyvärr ljudstrejkar mitt internet idag så jag får ta och spana in framträdandet på jobbet imorgon men med tanke på kläderna känns det helt klart lovand och värt att vänta på :-)

Bloggblad sa...

Vonkis: Nej, men för två år sen tror jag hon sa igår, eller var det 3? En gång kom hon lite längre, en gång åkte hon ut direkt.
Men det var en annan ganska kraftig mörk tjej med långt hår som liknade henne.

Ja, och knäföringen...

Monica Hansen sa...

Underbara fantastiska Nana:)

ullrika sa...

trodde det var charlotte du hade i soffan! tills jag såg klänningen. den satt alldeles för löst, hon har väl aldrig på sig nåt annat än korvskinnskläder :)

Bloggblad sa...

MH: Jo... jag ska hålla ögonen öppna efter henne i fortsättningen.

Ullisen: Hehe... och du saknade väl också plastansiktet?

ullrika sa...

öh. nänä. inte alls faktiskt... ;)

ps. det är en vacker kvinna. med en annorlunda smak.

Bloggblad sa...

För mig blir skönheten förstörd när man börjar karva och dra i skinnet och bespruta sig med allehanda gifter för att bli totalt slät och därmed bli av med alla ansiktsuttryck...

Ett ansikte som lever och rör sig tycker jag alltid är vackert - och finns det liv och glöd i ögonen... ja, då spelar det ingen roll hur resten ser ut.