Statcounter

tisdag, juni 30, 2009

I brevlådan

Det gick snabbt! Jag fick syn på väskan hos Cicki i torsdags kväll och idag kom den på posten. Barnbarnet får demonstrera - jag känner redan att väskan blir en favorit. Så länge har jag tänkt göra mig en lappväska av jeans... det har legat gamla jeans och väntat i många år. Nu slipper jag fundera på det mer.
Det finns faktiskt badbilder med Bloggblad i gamla kameran, men se - det gick inte att överföra efter senaste ominstallationen. Så den godbiten får världen vänta på ett tag till.... :) Vi har varit och badat i en liten liten sjö strax utanför stan, ljuvlig sandstrand och inbryggad grund del. Perfekt för mig som vill veta vad jag har under fötterna och även förbarnbarnet som fick sin första rotblöta med kallsup. Lär väl bli fler med åren...
Nu är håret flätat rejält för att bli lockigt tills vi ska gå på konsert i kväll... och dra på ströget utmed kanalen efteråt och käka glass... Allsången får vi spela in, så vi kan avnjuta Malena sen.

9 kommentarer:

Cicki sa...

Vad roligt att du blev så nöjd. Vilken söt liten demonstratis eller om man ska kalla henne väskmannekäng.....:-)

Här har vi promenerat lite och gick sedan på Vivo och köpte glass som vi åt upp ute på balkongen där det svalkar skönt nu på eftermiddagen.

Evas blogg sa...

Snygg väska och sött barnbarn! Låter härligt att strosa i den ljumma sommarkvällen. Här slåss vi med myggen!

Bloggblad sa...

Cicki: den är invigd nu! Funkar fint. Nere vid kanalen blåste det, det blir en korridor, men jätteskönt. Utom här på övervåningen, nu ska vi sätta tvärdrag.

Eva: inte en mygga i sikte - ljuvlig kväll nere vid kanalen. Morfar bjöd på mat och glass efter konserten, sen dansade tjejen och jag på dansbanan.

Bloggullet sa...

Snabbt köp med väskan, ingen beslutångest där inte.;0)

Låter skönt med bad, kanske skulle pröva det i år.
Kram

Tankevågor sa...

Min syster sydde en liknande väska av jeans för en himla massa år sen. Den är lika fin än idag - odödlig alltså! :-)
Hoppas ni hade en fon kväll vid kanalen!

Bloggblad sa...

Bloggullet: Det är ytterst sällan jag drabbas av sånt. Badet var en höjdare i går!

londongirl: Jag hoppas den håller i många år. Såna väskor tröttnar jag aldrig på, som är praktiska och hållbara.
Vi hade en superkväll... återkommer om den.

Christina sa...

Jag cyklar med en liknande Cicki-väska till badet varje kväll, den är så behändig. Den är lätt, den rymmer mycket, den har så finurliga fack och grejer, och den sitter bra över axeln.
Din söta väskmannekäng gjorde verkligen väskan rättvisa :D

Klimakteriehäxan sa...

Klart fin väska. Jag älskar väskor!

Bloggblad sa...

Christina: Den har hängt med hela dagen i dag också! Den lilla förgyller alla bilder... och hela tillvaron...

K-häxan: Jag vill inte gärna hålla på och flytta grejer från den ena väskan till den andra, utan vill ha samma länge. Bara byta mellan vinter och sommar. Den här klarar nog inte att hamna på slaskiga vintergolv, men annars hänger den med länge känns det som.