Statcounter

onsdag, juni 03, 2009

Min dräng har också en dräng...

Egentligen skulle jag nog inte skriva nåt inlägg eftersom jag är ganska så irriterad, men ... det kan ju vara bra som motvikt till allt det rara och gulliga jag väljer att skriva om annars.

Och eftersom jag inte är arg längre väljer jag att radera min ilska... vet ju att det är fler som läser här än jag trott...

Även om min dräng också har en dräng som har en dräng - så är nog själv den bäste drängen...

Sens moral: Man ska inte irritera klimakteriekärringar! Speciellt inte såna som har så kort stubin som jag. Kanske ska jag göra en kupp och lägga in privata bilder? Paddan och barnbarnet... ???

Lugn... jag gör bara förtvivlade försök att hålla humöret uppe.

22 kommentarer:

Nina sa...

Ibland vill man bara bitas och morra... fast vad hjälper det?

Du får fylla ut med egna bilder, om inte barnbarn så kanske du har blommor hemma som passar att fotografera.

Malou sa...

Ja, det blir väl fint! Du har ju massa fina blomsterbilder - och så talar du om varför dom ligger där. Folk kan gärna få skämmas lite (fast du är nog snällare och mer förlåtande än jag.)

Cicki sa...

En gång i världen var jag med och gjorde en föreningstidning. Det hände då och då att vi råkade ut för liknande irritationsmoment. Till slut gjorde vi så, att vi lämnade inte platsen riktigt tom, utan vi skrev att här skulle det funnits redovisning från det eller det evenemanget, men eftersom vi inte fått manus i tid så fick det utgå.

Gissa om de blev snabba i fortsättningen på att lämna material. Det var kanske inte riktigt snällt att göra så, men det var effektivt....:-)

Obs! Vi hade inte hunnit bli klimakterietanter ännu, men humöret var det inget fel på....:-)

Vonkis sa...

Ytterst irriterande sånt där, tycker allt att ni ska lämna det där utrymmet blankt men det är ju vad jag tycker det...

Cornelia sa...

Jag tycker att du ska lägga in en bild på dg själv i hängmattan eller liknande, och önska "Glad sommar från Redaktören".

Elisabet. sa...

Usch, så jobbigt och så stressande!

Det där är det värsta jag vet .., människor som inte håller tiderna.

Nä, kanske inte det värsta som finns att reta sig på, men tillräckligt.

ab sa...

Det kanske är klokast att göra som Cicki sa, tala om att här skulle det ha varit det och det? Inte helt snällt, men det kanske besparar dig bekymmer i framtiden!

Bloggblad sa...

Alla: Tack för käcka kommentarer! det med mig i hängmattan var nog bäst...

Men nu, när jag kom hem från öl+korrekturläsning, hade det kommit två bilder... det får räcka med bildtext till det. Alltid nåt.

Så nu ska jag vara snäll - har klämt i mig en stor stark och en god champinjonfylld plätta med två jättetrevliga damar, så jag är mycket snällare nu.

Tänkte annars som reservplan lägga in bilder på våra tre kyrkor...

Bloggblad sa...

SKA kanske tillägga att det här väntandet börjar bli bekant... jag vet vilka jag får vänta på. Några håller tiderna hur bra som helst.

Brittelisabet sa...

Det där känns bekant... kanske inte just med tidning, men med allting annat också!

h-lady sa...

*ler lite* Har precis gjort som Cicki skrev.

Christina sa...

Skönt att det löste sig, annars hade jag också röstat på Cickis förslag ;)

Bloggblad sa...

britt: Det finns en och annan som gör sina grejer snabbt och effektivt, men eftersom det är så det ska vara, så märks det mer när nån INTE gör det.

h-lady: Välkommen hit!

Christina: Jag har ibland övervägt att göra så, eller att inte redigera och rätta det som kommer in för sent, men då känner jag att det kommer en skugga över mitt jobb också...

ullrika sa...

en kombination av Cickis och Cornelias förslag hade jag gått på, iom att det inte är första gången du får vänta. tur att det dök upp lite foton till slut iaf. för allas skull!

Översättarhelena sa...

Annars kommer jag osökt att tänka på en bild av ett visst plagg som skulle vara trevlig att ha med i församlingsbladet. Om jag säger sumobrottare så kanske du vet vilken jag menar.

Bloggblad sa...

Ullisen: Utan min blåslampa hade det inte dykt upp någon... det har hänt rätt ofta att saker inte kommer med, men då har jag löst det med annat material eller att förstora andra bilder. Jag vill ju ändå gärna ha med bilder från den breda verksamheten, ingen läser om det bara handlar om kaffe för pensionärer (mer än de själva)Vi har en riktigt bred verksamhet.

Ö-helena: Åjåjåj... det skulle bli ett riv och slit efter bladet då... och själv skulle jag bli kyrkohistoria. Gudidade turer i framtiden: här bodde den galna redaktörskan...

Cecilia N sa...

Eller så kan man ha "personliga stopptider".

A som sköter sig får ett senare datum.
B som kommer med andan i halsen får ett tidigare.

(Tur att det finns kommentatorsfält så man fattar vad det handlat om.)

Bloggblad sa...

Cecilia: Jag har prövat det också... och ibland skickar vederbörande det hela till tryckeriet direkt då när datum är passerat - utan korrläsning... vilket alltid behövs.

Trots att jag officiellt ger ett datum med god marginal för mig, kommer det alltid nån långt efter och ber snällt att jag ska knö in nåt de totat ihop.

Men - nyss la jag på luren - nu ska det vara klart för tryckning. Bara en sista titt på slut-pdf:en.

Liv sa...

Jag tror oxå det är bäst att göra allt själv.... det blir bäst så! Förutom att laga mat där sambon regerar! Tack för din komplimang på ödlan! Ikväll kommer nya pärlbollar! Visst är de kul att titta på? NOT! Men jag vill ha dem på bloggen ifall ifall!
Kram Liv! Ha en trevlig helg!

mossfolk sa...

Löste det sig då, undrar jag. Fick du tag på några bilder?
Äh, läste uppåt i kommentarerna och såg att du redan svarat på det :)

Klimakteriehäxan sa...

Aj då, jag hade velat se ditt ilskeutbrott innan du suddade! Men jag har varit utom räckhåll för nåt internet ända sen i tisdags.

Bloggblad sa...

Liv: Ja, som t.ex. att kolla att elev finns på plats.. ska jag göra själv hädanefter...

mossfolk: Jepp. Klart.

K-häxan: Ändå var jag ganska mild i tonen... skrev inte alla phula ord som jag väste för mig själv.
Utom räckhåll för Internet - har du varit i kloster?