Statcounter

måndag, mars 22, 2010

Halvnaken i köket

Här skriver Rutan precis vad jag tycker - liksom journalisten hon länkar till i sin tur. Ändå vet de inte att den (inte av mig) dyrkan stjärnan fick ett jättestort reportage i vår lokaltidnings lördagsbilaga.

Tänk att vi tänker så lika... för jag fick också idén att byta ut gubbsen mot en kvinna. Den halvnakne och jag är dessutom i samma ålder och har samma midjemått.

13 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Håller med dej och Rutan. Man kan inte bara rycka på axlarna åt kokain. Men annars var Skavlan bra senast!

Bloggblad sa...

Media vill bara sälja... har jag förstått av en tyckare på Facebook. Och Pluras ursäkter och buk säljer tydligen. Fast jag är inte köpare...
Hade jag varit hemma hade jag nog sett Skavlan, brukar gilla det även om maken tycker att jag räknar antalet kvinnor kontra män lite för noga...

atir sa...

Å jag tycker "denne där" Plura är döööäcklig.

Margit sa...

Hej Marianne!!!
Läste om CDn i tidigare inlägg:
"Medan morgonen rodnar".
Finns den så att man köpa eller bestälal den ochi isåfall, var???
Önskar dig en trevlig o bra dag!!
jag ska snart krypa under täcket o sova...
Kramiz!!

Marianne sa...

Jag håller också med dig och Rutan. Testosteron och alkohol ursäktar inte alls allt.

Bloggblad sa...

atir: Att jag håller med dig har du nog förstått...

Margit: Jag har inte sett den ute på marknaden än, men den går säkert att beställa hos www.annchristinhallgren.se Det är hon som står för produktionen. Jag är helt säker på att du kommer att tycka om sångerna, de är en ren smekning för örat.

Bloggblad sa...

Marianne: Jag börjar se allt mer konstiga skillnader i det manliga och kvinnliga... Jag är så himla nyfiken på om kvinnor tittar på hans köksprogram, som jag bara läst om, eller om det är övervintrade rockfarbröder med hästsvans.

Jag skulle titta på Arn i går, tänkte jag, har varken läst böckerna eller sett filmerna. Men det var ju värsta våldsporren, bara svärd och blod och ond bråd död.

Musikanta sa...

Plura är definitivt inte min typ, haha! Inte Skavlan heller fastän han är så trevlig. Men, som sagt, han är mer intresserad av män än kvinnor tydligen. Möjligtvis inte om de är unga och vackra...

Så bra att du skrev om Arn. Då ska jag INTE se den/det(?)

cruella sa...

Vet du, när jag såg trailern för Arn trodde jag att det var en parodi som skulle utmynna i ... ja, reklam för något som jag inte vill ha.

Men så väl var det inte.

Jag läste första boken med hygglig behållning, sedan drog de till Österlandet på korståg och då blev det bara truppförflyttning och vapenskrammel = stort gäsp. Och Jan Guillou skriver SÅ I-L-L-A!

Har man schvung och stil så kommer man däremot undan med en hel del, som Conn Iggulden i Emperorserien.

Bloggblad sa...

Cruella: Märkligt, mitt långa svar om hur jag håller med... och om grabbighet och okritisk kärlek till kändisförfattare... det bara försvann.
Jag törs knappt nämna att jag tycker att både JG och S.Larsson skriver tråkigt. Och S.L:s våta drömmar om nakna kvinnor som ligger i varje säng dit hjälten kommer... suck. Och slagsmål där hjälten slås sönder och samman för att sen resa sig, springa några kilmoter, utföra ett hjältedåd och sen slåss igen... Näe. Jag fängslas inte av sånt.

cruella sa...

Millenium-serien kan vara 2000-talets mest överskattade produkt.

Filmerna tänker jag inte se.

Bloggblad sa...

cruella: Nackdelen med att skriva så mycket själv, och att ha läst manus åt andra, är att de kritiska ögonen går igång rätt fort. Jag kan inte hjälpa när jag störs av att "läraren" tittar fram t.ex. i S.L:s böcker när han går ur gestaltningen och börjar förklara saker och företeelser för läsaren.

Jag har inte sett och tänker inte heller se filmerna. Jag gillar inte våldsporr, jag far illa av att blod sprutar och folk har ihjäl varandra. I de små "snälla" Morden i Midsomer är det inte alls samma fokus på själva dödandet och våldet.

Marianne sa...

Jag har inte sett hans program, jag känner till det enbart genom att jag såg Skavlan där han var med. Jag hade inte tittat om jag bodde i Sverige. Jag blev lite äcklad av hans buk och hängbröst över grytorna ...

Jag har sett första delen av Arn, vi hittade den här i Kairo. Helt otroligt, de talade svenska och undertexterna var på arabiska. Det enda var att när vi behövde undertexterna, dvs när Arn pratade med Saladin, då behövde inte egyptierna någon översättning ...

Ja, de där korstågen var inte annat än ett enda stort våldsporr. Gatorna lär bokstavligen ha varit packade av döda kroppar, judar och muslimer, och korsfararna fick vada fram bland de stinkande liken. Jag förstår inte att man fortfarande hyllar korsfararna? Muslimerna i Jerusalem var oerhört förlåtande och ödmjuka på den tiden, de avrättade inte en enda människa när de intog staden. Eller minns jag fel, det kanske var oerhört få, men det var i alla fall inga blodbad. Efter korstågen ändrade de attityd mot de kristna, något vi känner av än i dag.