Statcounter

söndag, mars 07, 2010

Och så det tredje och sista ...

... för den här gången. Fast jag tror egentligen att den här låten gick vidare redan i första deltävlingen. Nån som känner igen den?

12 kommentarer:

bettankax sa...

Å vilken underbar sångerska! Har nu lyssnat på alla tre och är otroligt imponerad. Hur kan hon lära sig både text, melodi och koreografi?
Och visst är denna låt Py Bäckmans "Tonight"?

Bloggblad sa...

bettan: Det dröjer inte länge förrän du har en sångerska du också. Jag vet inte vilken låt det här är, för jag kan inte alla. Jag trodde det var Salem al F...

Redan när hon var tre år kunde hon mer än 25 barnvisor... men så har hon två sjungande föräldrar och en sjungande mormor också.

Cicki sa...

Jag kommer ju också från en familj med mycket sång. Jag har ett band som pappa sparat åt mig. Där sjunger han och jag duett. Det är Owe Törnqvists Anders och Britta vi sjunger. Jag var nog bara sex år för pappas morfar är med på bandet och han gick bort samma år som mamma gick med min syster. Jag fyllde sju år samma år som syrran kom till världen.

Ruta Ett sa...

En sån stjärna!

Marianne sa...

TACK! Nu börjar jag också förstå vitsen med mellon! Jag röstar på första inlaget. Men det ska vara med den här stjärnan och ingen annan!

qi sa...

Jag har svårt att bestämma mig, men min röst lägger jag på denna lugna ballad där den mångsidiga sångerskan briljerar inte bara med sin eminenta engelska utan också visar sig kunna spela både piano och munspel... Vad månde bliva??!!

Bloggblad sa...

Cicki:traditionen hemifrån är säkert A och O när det gäller musik. Själv växte jag ju upp i Frälsis...

Ruta Ett: mormorshjärtat svämmar över...

Marianne: Vilken tur! Morfar lyssnade också intresserat på alla sånger hon drog igenom.

qi: mormor tycker ju att det är dags att hon lär sig piano snart, jag var i hennes ålder när jag började. Musnpelet tycker jag att hon fick till snyggt!

Humlan sa...

Så duktig hon är!

Bloggblad sa...

Humlan: Jag ska hälsa det! Barn behöver all peppning de kan få.

Evatina-beth sa...

Härligt!! Om man bara får rösta på en låt blir det svårt.

Musikanta sa...

Fråga inte mig - jag kommer som sagt inte ihåg melodin på någon av låtarna, trots att jag hörde dem flera gånger.
Det var väldigt snyggt med munspelet till den här balladen!

Bloggblad sa...

Evatina-beth: (Jag kommer aldrig ihåg i vilken ordning dina namn kommer... förlåt!) jag tycker precis som min sakkunniga... har ingen egen uppfattning.

Musikanta: Ärligt talat kom jag inte ihåg så många heller, men hon påminde mig. Har stenkoll.