Statcounter

torsdag, maj 06, 2010

Reklamaffisch

Jag lovade att återkomma med dag och tid för min premiär som Top Model... och här är det. OBS! Det är inte jag på bilden... även om min frisyr brukar ha samma märkliga stuk när jag vaknar på morgnarna :)

I går var jag inne i Annas butik, hon valde smycken till min kollektion och jag fick förstås säga vad jag tyckte, urhäftigt att bara välja och vraka så där och få vara riktigt exklusiv för en stund, utan att ens behöva titta på prislappar.
Nu ska jag ta mig en vrida-loss-axlarna-promenad i vårvädret innan jag fortsätter att vara torsdagsledig. Fast... riktigt sant är det inte, jag har redan börjat jobba på nästa nummer av F-bladet. I går gjorde jag en intervju med två fotografer som ska fotografera kyrkan på ett annorlunda sätt till en konstutställning där de fångar kyrkans själ. Himla spännande att höra hur de tänker vinkla det hela med infallsvinklar från Valparaiso och New York - som de kommer från. Jag var inte särskilt kaxig när jag skulle fotografera fotograferna sen - men en riktigt bra bild fick jag i alla fall till.

18 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, hade jag bara bott närmare så .., skulle jag satt mig nära podiet där ni ska gå fram och tillbaka med framskjutna höfter .-))

Lycka till!

Elisabet. sa...

"Podiet"?

Det heter ju catwalk.

Klimakteriehäxan sa...

Jag skulle också gärna sitta i publiken!!! Och klänningen i annonsen vill jag gärna ha - görs den i JÄTTEstor? :-D

Annika sa...

Jag med, skulle gärna sitta där och kolla in!!
Säkert blir det jättetrevligt!!

Anonym sa...

Den som ändå hade en plånbok stinn nog att chartra en Concorde för att se din debut på kattvåken. Tyvärr finns varken den ena eller det andra.

Fast TOP-model blir man väl ändå inte innan man är på första sidan av Vogue eller Marie-Claire? Låt nu inte framgångarna göra dig till en prima donna eller stiga dig åt huvudet:o) Fast att drömma är tillåtet.

Lycka till och snubbla inte, för fasen.

Kulsprutan

Bloggblad sa...

Elisabet: I det här fallet räcker det med "golv"... skulle varit kul att ha dig med!

K-häxan: Hon har kläder i alla storlekar, det är en av fördelarna med hennes butik. Dessutom är de så pass stora att jag har fått ta en storlek mindre, och det är extra kul. Men... du är inte större än jag, möjligen lite längre, så du har alla chanser att hitta rätt.

Annika: Tänk så kul det vore med hela bloggargänget!

K-sprutan: Drömma? Mardrömmar blir det i så fall. Fy fasen för att stappla fram alldeles uthungrad... Jag är så nöjd med en liten kul grej bara, och jag har självinsikt nog att se det med humor.

Liv sa...

Hej Bloggblad!
Snyggingen på kortet är Robert Pattinson som spelar vampyren "Edward" i filmerna "Twilight" och "new Moon" och snart även i "Eclipse". Denna film längtar jag till!! Härligt att vara modell för en dag!!

mossfolk sa...

Det är en så himla rolig, modig sak -att vara med på modevisning sådär!
Insåg att jag hade ett antal inlägg att läsa ikapp här. Toppen med ett barnbarn som kan hjälpa till med spacklandet :)

Marianne sa...

Ja, den som ändå kunde få se dig på catwalken! Hoppas att någon fotograferar dig så att vi får se!

Haha, nej jag förstår att du inte var så kaxig när du skulle fotografera fotografer. Är det någon gång man får "tunghäfta" på olika sätt så är det när man ska fuska på något proffs område inför proffset.

Bloggblad sa...

Liv: Total främling för mig... har inte ens hört namnet på filmerna, jag gillar bara snälla relationsdramer och komedier...

mossfolk: Jag hinner inte alls med överallt, det är mycket på gång just nu och bloggläsandet får stå åt sidan.

Marianne: Jag försöker verkligen släppa den känslan och tänka att jag gör min grej, jag varken tävlar eller konkurrerar. De här båda var jättegulliga och poserade snällt, och det räckte att ett enda blev riktigt bra. Jag ska bara ha en bild.

Jag hoppas också att få nån bild för eftervärlden...

ab sa...

Lyckospark! (Optimistiskt det där med "sommarbuffet", men det betyder nog att det blir fint väder!)

Vonkis sa...

Fotografera fotografer, låter läskigt. Men du, att vakna med en catwalkredo frisyr varje morgon, det är inte illa det.

Bloggblad sa...

ab: Tack - i dag hade det varit mer passande med höstbuffé...

Vonkis: De var så trevliga och en av bilderna blev riktigt bra.

Jag har märkliga frisyrer varenda morgon... oftast åt det modernt "busiga" hållet...

Anonym sa...

Angående K-häxans kommentar härovan kan jag bara anta att hon har en täckande schal som passar till eller är OOO-troligt vältränad. Eller OOO-troligt modig. Eller så bryr hon sig inte om vad andra tycker. Klänningen är ju för f-n ärmlös!. Man (läs:jag) kan ju inte ens salta maten utan att gäddhänget gungar nuförtiden :o)
Och Häxan har ju faktiskt gått ut officiellt med sin egen ungefära ålder.

(Fast att klänningen är snygg går inte att förneka).

Bingoarmkulsprutan - som är avundsjuk på dom som kan bära ärmlöst vid vår ålder

Anonym sa...

Mina kommentarer är ute i cyberspace.
Hur gör man om man är computerilliterat?

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Vi kanske ska vänja oss själva och omvärlden vid att man faktiskt åldras även som kvinna. Hur många gubbar ber om ursäkt för sladder och hängbukar?

Jag har fått in de här två kommentarerna från dig, fanns det fler? Jag har märkt att man ibland måste klicka två gånger för att det ska "ta". Mycket retligt.

Anonym sa...

Ingen behöver be om ursäkt för att man åldras - alternativet är ju mycket mindre kul och definitivt mer definitivt. Det är vi alla förmodligen överens om. Men ärmlöst är inte kul på mig själv nuförtiden så jag kommenterade nog sådär för att jag var urbota avundsjuk på H som ens vågar tänka sig modellen ifråga.
Skäms på mig!

Nej, det vara bara dessa två kommentarer men vart tar dom vägen den långa stund de är ute och sajberspäjsflyger?

Jag vet inte vad det är för kajko på mej idag - jag läste fel på ´b´och ´k´ i hängBukar och tyckte att din kommentar var rätt fräck.

Kulsprutan

Eleonora sa...

Hälsningar från Eleonora