Statcounter

fredag, augusti 27, 2010

Aha!

Nu har jag fattat hur man gör. Bilden hör till inlägget nedan, och är nu förstoringsbart. Det tog lite tid innan jag förstod... :)


14 kommentarer:

Ökenråttan sa...

Ssss, det där var väl ingenting. Har du inte sett Marcel Prousts manus till På spaning ... Han skrev havas romanen i marginalerna på korrekturet från tryckeriet. Där kan man tala om ändringar!

Ökenråttan sa...

Han skrev HALVA romanen ... ska det va ... i marginalen.

Linda sa...

Åh, du är väl en pärla!!

Bloggblad sa...

Ö-råttan: Näe, så långt sträcker sig inte min bildning - har inte läst romanen heller, bara OM den. (Sen läste jag en författare som kommenterade, att om MP hade sparat på det där med M-kakan, så hade inte så många känt till den, för hon trodde att de flesta nog inte orkat igenom hela...)

Linda: Väl bekomme!

Bloggblad sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Evatina-beth sa...

Kan inte folk bestämma sig, vem som skall predika och vem som skall sjunga.

Ökenråttan sa...

MP har jag läst. Faktiskt. Jag hade gott om tid i öknen ...

Bloggblad sa...

Evatina: Jag är ju inte anställd och finns på exp. till vardags, så jag vet inte varför det ändras så mycket. Risken är stor att det blir fler ändringar efter tryckningen.

Ö-råttan: Jag har några klassiker som fattas i min bildning, jag får väl hoppas att jag får mycket tid när jag går i pension om några år.

Ökenråttan sa...

MP kan man inte läsa en kvart om dan innan man somnar, inte. Minst en, gärna två timmar i taget behöver man om det ska bli njutbart. Jag låg där på vår betongsoffa i Öknen och faktiskt njöt lite. Första och sjunde delen var bäst, tyckte jag.

Nu harjag slängt ut flugbadet. Inte ett enda napp!

Bloggblad sa...

Anonym: Och det där tror jag inte ett ord på - första spammet på ett år ...

Ö-råttan: Så är det med många av de större romanerna, tror jag. Man måste in i det och får inte ha huvudet fullt av morgondagens bestyr.

Jag undrar om flugorna har lärt sig... första flug-spaet sög till sig massor, de andra har inte varit så poppis.

Musikanta sa...

Gjorde du som jag tipsade och skrev i HTML och klippte ur bilderna och klistrade in? Eller kanske på ett annat lättare sätt. Tala om det för mig i så fall!

Bloggblad sa...

Musikanta: Ja, jag skrev i html men där fanns en bildruta uppe i kanten, så jag klickade där och la i övrigt in bilderna som vanligt. Behövde inte klippa och klistra.

Det ÄR en himla massa jobb, och alla som väntar med ändringar till sista minuten förstår nog inte att tryckeriet har en hel del annat att göra. Och att jag har ett annat jobb också...

ullrika sa...

korrektur... ujujuj. fast det syns att du är fröken :)

PGW sa...

Släng i en sockerbit eller honung eller annat sött i flugfällan, det brukar de gilla.