Statcounter

söndag, oktober 17, 2010

Bara lite till...

...medan potatisen kokar. Sen ska jag sluta att tjata om det jag varit med om i helgen. (Länken går till ett inslag i Östnytt... Jag vet ju vem som formulerat de goda idéerna till läsbara texter, och det vet nog mina kära läsare också, ingen har väl kunnat undgå att det är det jag slitit med hela vintern.)

Här minglar jag med en gammal bekant som kom från Söderköping (utan att veta att jag var inblandad. Övriga mingelbilder vill jag inte lägga ut med en massa okända ansikten som kanske inte vill vara med här.)

Men - min gamla bloggarkompis Mamselamsen, får vara med. Vi bodde på hennes hotell och sov så gott så!
Och så en lite bättre bild från slutscenen, som ska gå att klicka upp också. Nähä, det funkade inte... Och så återgår livet till den vanliga lunken - men jag har redan ett nytt projekt på gång (som jag andats lite om förut).

23 kommentarer:

Vonkis sa...

Tjata, efter två inlägg?
Det är ju jättekul att se vad du varit med om att skapa. Sträck på dig kvinna och var stolt!

Vonkis sa...

:-D

Bloggblad sa...

Vonkis: Jag har ju skrivit en del på facebook också... och tidigare i bloggen. Men visst är jag stolt! Och glad att jag fick chansen att skriva till det här.

Marianne sa...

Du får GÄRNA berätta mer om den här föreställningen! Det är faktiskt väldigt intressant, dessutom blir man ju stolt så här i förskingringen - det är MIN bloggkompis som har skrivit texterna.

Mycket irriterande när de inte nämner nyckelpersoners namn, så som ditt namn för texterna och mitt för översättningen av Styvmor. Jag hade tänkt kontakta Tidningen M, men jag fick aldrig tag i rätt nummer, så det blev aldrig av.

Christina sa...

Oj så kul...och imponerande :-)

Elisabet. sa...

Jag vet inte om du använder den nya redigeraren här på blogger, men plötsligt kan jag inte klicka upp massor av mina bilder?

Helt obegripligt.

Nåja.

Kul för dig det här Marianne och nån fler Marianne också, tydligen.

Säg ifrån ordentligt!

Inte skulle nån karl hålla igen med att det dom gjort inte kom fram ordentligt!

Bloggblad sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bloggblad sa...

Marianne: Jag har mailat dig!

Christina: Aldrig har något jag skrivit varit ute på större äventyr, jag är så glad!

Elisabet: Det jättestörsta jobbet har han ju gjort! Sångerna är det viktigaste, men storyn blev inte sämre av mina texter! Jag har slutat vara blyg och ställa mig längst bak.

Margit sa...

Tack Marianne!!! Det var en TOPPENKVÄLL!!! Mycket fint PÅ ALLA SÄTT!!
Tack för att du informerade mig för länge sen..så att jag BOKADE in den kvällen..för att få se "SMEDENS DOTTER"!!!
Kul att få hälsa på dej också..och vi hann ses flera små korta stunder!!! TACK VÄNNEN!!! Kram!!!

Bloggblad sa...

Margit: Det var extra roligt att det var flera i publiken som jag kände igen, jag blev jätteglad att du kom! Dagen efter kom barnen och var med, det var också kul att de fick dela upplevelsen.

Annika sa...

Så jätteroligt för dig!! Det här kommer du att leva på länge.
jag kan bara föreställa mig känslan.
HÄFTIGT!!

Bloggblad sa...

Annika: Jag tjuter inte numera som jag gjorde de första gångerna jag hörde mina texter sjungas, men jag fick faktiskt lite lite snörp i halsen ett par gånger... vet ju vad jag hade tänkt när jag skrev...

Musikanta sa...

Det måste ha varit en enorm känsla för dig när du fick vara med om att någonting du skapat blev så här stort. Vilken stor orkester också! Kommer föreställningen hit någon gång ska jag verkligen gå och sen den!

Bilden under gick ju att klicka upp. Jag brukar lägga in bilden på nytt om den inte går att klicka upp. Då har det funkat. Just sådana här bilder är ju kul att få större!

Klimakteriehäxan sa...

Du har ju världens flyt, kul - njut!!! Och Mamselamsen dök upp t o m!

Bloggblad sa...

Musikanta: Ja, det var helt makalöst! Och jag passade på att njuta - såg ju alla tre... Det är så pass lokalt att det kanske är svårt att flytta den, men å andra sidan är sångerna och danserna sevärda var som helst. För att inte tala om berättelsetexterna... som förstås passar för vem som helst att lyssna till.

Jag försökte att göra den klickbar - i utkastet gick det, men inte sen... men den är inte skarp så den blir inte bättre.

K-häxan: Jag är så himla glad och tacksam just nu. Ska strax avleverera sångtext nr 2 till nya beställningen, fick sms om att noter till den första är på ingång vilken dag som helst. Aldrig hade jag kunnat förutspå denna ketchupeffekt.

Det var ytterligare en bloggvän som dök upp på musikalen! Jättekul.

Amber sa...

Härligt med framgång efter ett stort arbete! Inte tjatar du - i Sverige ska man kanske inte vara öppet stolt över det man gjort, men det kan du hjälpa till att förändra. Heja!

Jag har ju inte sett föreställningen men vet att du är duktig!!

Elisabeth sa...

Kan bara instämma med Vonkis i allt hon skriver i sin kommentar! Du har all anledning att vara stolt, min vän...

Varm kram..

Bloggblad sa...

Amber: Jag är visserligen partisk - men jag är också ganska självkritisk, så jag hade nog kunnat erkänna om jag inte varit nöjd. Men... jag har en massa tankar om det där med att vara stolt och våga visa framfötterna... (eller fram fötterna som särskrivarna kallar det :) Lite för krångligt att diskutera det här, dock.

Elisabeth: Jag är väldigt glad över att jag alls blev tillfrågad... redan där kändes det stort. Kram till dig med!

Tankevågor sa...

Åh vad roligt Marianne! STORT VARMT GRATTIS till din framgång! För det är det verkligen - en riktig framgång!
Måste vara en alldeles underbar känsla att höra sina texter framföras! Rysansvärt härligt! :-)
Blir så glad å dina vägnar!
Varm kram från mig!

(kul att du bokade in dig på Lilla Hotellet också)

Bloggblad sa...

Londongirl: Tack tack!Den här helgen känns det faktiskt lite lugnare - det var riktigt maffigt förra... och det var helt underbart att både höra och se. Alla var jätteduktiga och tekniken funkade. Det senare var jag lite orolig för....

ullrika sa...

det här är så himla häftigt!! dundergrattis på många vis, igen!

Bloggblad sa...

ullisen: Tack, det känns rätt konstigt att det hela är över... nästan lite tomt. Fast nu håller jag på för fullt med nästa projekt, det var riktigt bra att få nåt nytt att bita i direkt.

ullrika sa...

jaa.. jag förstår det faktiskt. och önskar lycka till i det nya, snart är du lika fast i det säkert!