Statcounter

måndag, augusti 01, 2011

Minisemester...


Oj, det blev visst mycket mat och dryck under två dagar i Västerås... Men trevligt hade vi. Och nu har jag gått in i den sista hela sommarlovsveckan, det blir inte tid för bloggning om jag ska hinna vila, bada, sova, läsa, städa, slappa, umgås, promenera... rätt stressigt känns det redan som.
Posted by Picasa

15 kommentarer:

Annaa M sa...

Ja det är hårt med sommarlov! Själv trodde jag att jag skulle börja småjobba idag, efter semester utan några speciella plikter, då dröser det ned barnplikter. Plötsligt ska det gå en skjuts till Uppsala med saker till Pojken imorgon och jag måste fundera ut saker han måste ha. Får ju god hjälp på Facebook...

Bloggblad sa...

Annaa: Jag tackade faktiskt nej till att vara barnvakt några dagar den här veckan, det räcker med att jag lagat mat åt en annan som har haft semester... (fast i ärlighetens namn har han bjudit på mat ute ganska ofta, så jag har inte stått vid spisen varje dag)

Elisabet. sa...

Och jag drömmer och längtar till v.33, då har jag min andra lediga vecka i sommar!

Så skönt det ska bli när man har ledighet som andra!

(Jag började ju arbeta i januari i nya affären ..., det är därför.)

Bloggblad sa...

Elisabet: Jag har en ful ovana att inte räkna sommaren på riktigt när jag jobbar, så för mig börjar den först när skolan slutar och slutar när skolan börjar, hur fint väder det än är... Så det skulle bli jobbigt om jag tvingades jobba sommartid, de bleve det ju ingen alls...

Fast för en minut sen, när jag läste ett mail från min chef om att jag kommer att tvingas fara mellan tre olika skolor i höst, kändes det som om allt roligt med skolstarten tog slut... Fy fasen för att ge sig ut i storskogen på småvägar i vinterhalka...

Musikanta sa...

Jag tycker synd om er löneslavar - jag jobbar ju lite som och när jag vill :-)!

Bloggblad sa...

Tack Ingrid! Jag tycker just nu väldigt synd om mig själv. Hade glatt mig åt att slippa flänga mellan skolor för första gången på flera år.

Anonym sa...

Men tänk på hur mycket glädje du sprider bland dina elever. Vart har ditt ansvar tagit vägen, Flytetyg?
Fast förallandel, skit gärna i bloggen just nu, den tar ju upp så himla mycke värdefull semestertid....
Fast sofflocket kanske saknar dej?

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Jag har alltså inte ett dugg emot att ha många nya elever, men avskyr att åka på liten skogsväg och ... att åka öht framåt regnig höst, snöig vinter och hitochditig vår.

Lite ironi tycker jag mig höra ang. bloggandet... men med tanke på hur få besökare jag har sommartid, skulle jag lika gärna kunna maila alla privat.

Klimakteriehäxan sa...

Stressa lagom! Njut av finalen! Och du - även om bloggtrafiken visar sommarstiltje så tror jag inte att det är SÅ dött hos dig!

Anonym sa...

Ingen ironi - bara abstinensbesvär :o)

Kusprutan

Anonym sa...

det fattas förstås ett ´l´ i underskriften härovan

KuLsprutan

Bloggblad sa...

K-häxan: IRL är det mer fart... bloggbesökarna gör annat - och det är ju egentligen helt rätt att man sysslar med annat så här års.

K-sprutan: Lugn... det kommer snart ett par bilder från den här sköna dagen - men nu måste jag i säng.

Anonym sa...

Då "abstinerar" jag på ett tag till då.

Kulsprutan

Vonkis sa...

sch, inte prata om semesterslut nu inte.

Bloggblad sa...

K-sprutan: Det kommer nog snart mer.

Vonkis: Nejdå, tre hela dagar kvar... Fast jag känner mig så pass utvilad och stressbefriad att det inte gör nåt. Har ju inte längre pressen på mig att prestera en 12-sidig tidning om en månad...