Statcounter

söndag, augusti 28, 2011

Testing testing

Nu har jag hittat ett sätt att hitta tillbaka till mina bilder... men det var krångligt så det blir bara enstaka. När jag söker i sökrutan på vissa nyckelord som jag skriver mycket om, såsom "barnbarn" "nässlor" "promenad" så finns det gamla bilder kvar. Och när jag ser den här bilden, tycker jag att jag bloggat en hel evighet... fast det är ju inte länge sen ändå!

http://bloggblad.blogspot.com/2005/07/i-tv-r-har-jag-varit-mormor-t-denna.html


5 kommentarer:

Ingela sa...

Ja nu ser jag också de där varningsskyltarna. Du tror inte att det helt enkelt är för fullt i din blogg? Förr, i gamla blogger, dök det upp en liten text när man la till en ny bild där det stod hur mycket utrymme som fanns kvar kopplat till kontot. Säkert går det att kolla nu också, har inte listat ut hur.

mossfolk sa...

Vilken tur att bilderna inte gått alldeles förlorade... även om jag fortfarande tycker att det är väldigt konstigt (och förmodligen skulle få smärre panik och detsamma drabbade mig).

Jag tänkte faktiskt på vad stor hon blivit, när jag tittade på bilderna i förra inlägget. Så kul att kika tillbaka på sådär gamla inlägg ibland :)

Dakota sa...

Tack för tipset Ingela!
Nu kom jag på hur man gör för att se den där texten! :)

1. Nytt inlägg
2. Redigera HTML
3. klicka på den lilla bildikonen
I fönstret som då öppnas står det hur mycket utrymme man har kvar

Bloggblad sa...

Ingela & Dakota: Tack för tipset - jag har kollat och ser att jag har 31% kvar, så det kan nog inte bero på det.

mossfolk: Ja, jag är rätt ledsen, för det är ju som ett familjealbum. Visst har jag en mängd bilder i datorn, men ingen ordning - och ingen text. Till barnbarnets 6-årsdag gjorde jag en bok med bilder och text från det att hon föddes. Mycket uppskattat. Men oj vilken tid det tog...

Anonym sa...

Bara SÅ sött foto!
Tiden rinner iväg och snart är det jul igen :o)

Kulsprutan