Statcounter

tisdag, september 06, 2011

blankrader

Varför blir det ideligen mängder av blankrader???? Luftig text är bra, men det behöver ju inte bli korsdrag! Nu orkar jag inte greja med det längre. Inlägget om apparaterna får vara. Nu tar jag en promenad.

9 kommentarer:

Elisabet. sa...

Men dom syns ju i alla fall inte för läsaren?

Använder du nya eller gamla redigeraren?

Elisabet. sa...

Nu förstår jag .., du menade kanske inlägget här nedanför ,-)

Bloggblad sa...

Elisabet: Just det. Jag får alltid gå tillbaka och klicka bort, men lik förbaskat ligger de där i alla fall.

Annika sa...

Blogger strular till det oftare och oftare.
Trist när det blir så och det tar sådan tid att lägga det tillrätta. Skriver alla mina inlägg i htlm, och där inbillar jag mig att det blir mindre strul...

Bloggblad sa...

Annika: Det kanske är enklare, men jag stör mig på alla bokstäver som blir av bilderna där.

ab sa...

På tal om blankrader... (ahum, man kan ju i alla fall försöka knyta ihop det)... varför sjunger just sopranerna förstastämman? Visst är det fint med kvillrande lärkor i det blå, men altarna osv är väl lika intressanta att lyssna på? Är det någon gammal tradition?

Bloggblad sa...

ab: Det förekommer att sopraner har överstämma och att melodin ligger i altstämman eller någon annanstans, men vanligtvis har den melodin. Jag tror att det dels är av gammal tradition som sopranerna oftast sjunger melodin. Dels framträder den alltid extra tydligt eftersom den ligger överst och resten blir som ett komp.

ab sa...

Aha. Tack!

Eleonora sa...

Så är det med dessa tekniska grejer vi håller på med - ibland alldeles omöjliga att styra. Men på min skärm ser allt OK ut.

Trevlig weekend och höstkramis från
Eleonora