Statcounter

lördag, februari 11, 2012

Jag behöver väl bara visa de här bilderna för att förklara att dagen har varit fullmatad? Hon fick ut både mormor och morfar i pulkabacken...

Och lite senare var det dags för Norrköpingspremiären på Smedens dotter. Trots att jag inte skulle göra ett dugg, var jag lite pirrig. Jag har ju levt med både texterna och sångerna så pass länge, att även det jag inte har gjort själv känns som min bäbis.


Nu har jag andats ut under hela kvällen, svävat lite på moln faktiskt... Det gick så jättebra och det kom mycket folk till De Geerhallen. Jag är mer än nöjd med resultatet. När den lilla är ivägskjutsad hem till modern som just har landat efter en blåsig vecka på Lanzarote, och när lugnet lagt sig, då kommer det lite mer rapport med några bilder från repetitionerna igår. I dag ville jag inte förstöra njutningen med att tänka på kameran.

3 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

I pulkbacken brukar det alltid vara roligt och så härligt legitimt att låta barnasinnet blomstra i. Tur att det finns barn som vill ha en med på mycket roligt.
Ha det fortsatt lika härligt!

Karin

Anonym sa...

Grattis till att det gick så bra med Smedens dotter!

Och att du och den lilla hade det så kul i backen!

Kulsprutan

Bloggblad sa...

Pettas: Det var riktigt kul. I dag var vi där mycket längre stund, och då strålade solen ljuvligt mot det vita. Jag går förbi där varje dag, men ensam är det svårt att komma sig för...

K-sprutan: TACK - och nu finns det mer att läsa om det. Vi är ganska trötta både Per och jag efter en intensiv helg...