Statcounter

onsdag, mars 14, 2012

Är det nån som vet?

Plötsligt har jag börjat få mail varje gång en av mina bloggvänner får en kommentar. Är det någon som vet om det är jag som av misstag klickat på något (medevetet har jag inte klickat på någon prenumeration) eller om det är bloggägaren som gjort det.

Det blir väldigt fort fullt i min mailbox eftersom det är en populär blogg.

Rapport från sjuksoffan: Jodå, hopp om livet finns, men jag måste fortfarande ta sats varje gång jag ska svälja.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är åtminstone inte mitt fel.

Kulsprutan - som inte ens vet hur man bloggar på riktigt

Bloggblad sa...

K-sprutan: Det var väl för väl!

Musikanta sa...

Jag har lagt till din e-post på mina inställningar, men jag kan ta bort den om du vill. Det var Miss Gillette som tipsade mig att göra det - men det är bara att gå in och ändra i mina inställningar om du tycker det är jobbigt.

Jag hade trott att det bara skulle vara så att jag själv fick veta när någon jag kommenterat hos svarat på min kommentar. Så är det tydligen inte...

Bloggblad sa...

Musikanta: Jag läser ju din blogg ändå, och eftersom du har massor med kommentatorer så kommer det drösvis med mail när de skrivit hos dig, så jag blir glad om du tar bort den. (Fast bara därifrån, jag vill gärna stå kvar i ditt vanliga adressregister förstås!!!)

Jag gjorde misstaget själv nån gång att kryssa i att jag ville informeras om svar på min kommentar hos nån annan - och det vällde in likadant så fort någon svarade där.

Musikanta sa...

Jag gör det meddetsamma!

Ingela sa...

Blä och fy för baciller! Less, less, less blir man.

Elisabet. sa...

Oj, tänk om man har råkat göra nåt sånt, helt ovetandes?