Statcounter

söndag, april 29, 2012

Åh, vilken bloggträff...

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det går fortfarande inte att skriva mer än rubrik via telefonen.
Vilken dag det här har varit. Redan kl 12 hade jag gått långpromenad, simmat i poolen och solat på altanen. Hela eftermiddagen har jag tillbringat med min bloggkompis som jag aldrig sett förut men lärt känna via mail. Sååååå trevligt! God mat, havet inom synhåll och outsinliga samtalsämne...
Helt otroligt att det kan bli så bra. Ska nog avrunda dagen med en promenad till. Det är inte långt till havet, men backigt!

Elisabet. sa...

Det låter som om du har hamnat i Paradiset, nästan! Härligt! Och skönt att det funkar bra med bloggvännen!

Musikanta sa...

Det är roligt med bloggvänner - man känner ju varandra ganska ingående innan man träffat dem irl. Det är ju därför man har så lätt att prata med varandra också. Tryter samtalsämnena kan man ju alltid diskutera andra bloggar...
Var i Palma de Mallorca i mitten av 60-talet. Ser förmodligen ungefär likadant ut i centrum då som nu, antar jag. Katedralen, som jag aldrig var inne i då, ska vara mycket sevärd har jag läst.
I

Lisbet sa...

Vilken mysig blogg du har. Sufade runt och hittade din blogg.

Anonym sa...

Till Musikanta (tack för platsen, Bloggblad!):

Katedralen i Palma på Mallorca är fortfarande mycket sevärd. Den har t o m piffats upp lite sen 1960-talet. Mest fasaden.
Rosettfönsren är fantastiska.
Ingen som besöker ön bör missa den. Och det gör dom säkert inte heller.
Hur kom det sig att du gjorde det?

Dum fråga - blond, vacker svenska på Mallis på 60-talet hade väl andra prioriteter :o)

Kulsprutan

Anonym sa...

Jag trodde det var Valborg som hade namnsdag idag, men ser i almanackan att hon firas först imorgon. Så då ber jag att få gratulera alla som är döpta till Mariana. Trots att ni som heter Marianne tydligen fått en alldeles egen namnsdag nyligen.

Kulsprutan

Ökenråttan sa...

Bloggarlivet är härligt!