Statcounter

söndag, juli 08, 2012

Dagens dop

Eftersom jag inte kan redigera videofilmer i datorn - eller jo, jag kan, men sen tar inte datorn emot det format som det automatiskt sparas i - så kommer här för de trogna läsarna en kort version från övningen före dopet. 
Det lät ännu bättre med en välstämd el-flygel och kyrklig akustik. 
Här döps lille Elis David, min brors barnbarn och några sysslingar tittar på. Det är roligt att barnen får komma fram nuförtiden, och se vad som händer. 

Om någon minnesgod läsare minns att det ganska nyligen var filmsnuttar från sysslingars dop, där barnbarnet sjunger, så är det rätt. För drygt ett år sen döptes den lille på mammas arm, och för fyra år sen en storebror som gömmer sig bakom dopfunten. 


8 kommentarer:

Musikanta sa...

Heja Linnéa! Jättefin sång - jag förstår att det gick toppenbra i kyrkan också.

Det är nästan det roligaste att spela på dopen, eftersom det brukar vara så många små barn med! Skönt att det inte är så formellt längre som förr.

Bloggblad sa...

Musikanta: Det klippet ligger på facebook... här har det filmats rejält.

Jag tror nog att hon får hjälp att klicka in sig här och läsa!

Anonym sa...

Jättefint - men är du inte orolig att det kommer dom som är intresserade av pedofileri när du lägger ut dyliga snuttar
Det skulle jag vara.
Även om mormor finns vid pianot i bakgrunden.

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Man kan aldrig värja sig för såna, då skulle man få klä alla barn i burkha om man åker buss med dem, eller går i affärer... Men påklädda bilder med kyrklig sång, jag hoppas att det inte lockar några sjuka typer.

Jag brukar försöka avhålla mig för att skriva ord som folk googlar på. En gång råkade orden: Villiga - tjocka - hemmafruar finnas med, fast i helt andra sammanhang än tillsammans - men OJ vad många som hade sökt på de tre orden och hittade till min blogg.

Elisabet. sa...

Och så vacker hon är, kvinnan som jag förmodar är mamma till det lilla barnet som ska döpas!

Bloggblad sa...

Elisabet: Hon är otroligt vacker - det lyser om henne - lika trevlig och vänlig som hon är vacker. Fadern till barnet är också himla stilig.

Vonkis sa...

Vad härligt det ser ut med alla barnen framme vid dopfunten.

Bloggblad sa...

Vonkis: Det är en väldigt trevlig grej att de får komma fram!