Statcounter

onsdag, januari 09, 2013

Apropå...

... min nya (tillfälliga?) hårfärg, så har den tydligen gjort rejält intryck. I går pratade jag några ord med en elev i sexan, hon ropade på mig och kommenterade min frisyr. Jag har inte den eleven, men skolan är liten.

I dag kom hennes lärare och berättade att flickan hade drömt om mig och mitt hår i natt. Hon drömde att jag kom till skolan med bara halva huvudet färgat, resten var grått som vanligt. Alla på skolan var så bekymrade; skulle de tala om det för mig? För det verkade som om jag inte jag hade märkt det själv.

Kanske figurerade jag i drömmen för att jag passade på att berömma henne för att hon läste så fantastiskt fint på skolavslutningen till jul. Jag sa att hon nog borde bli skådis med den förmågan. Det var redan påtänkt och bestämt! Hon börjar som statist i den nya serien som börjar i TV4 på söndag... hon visste inte i vilket avsnitt, men jag kommer att sitta klistrad (hade jag nog gjort ändå) och längre fram kommer en långfilm där hon är statist också. Hon har ordnat det hela alldeles själv via nätet. Vilken tjej! Kanske ska jag redan nu be om en autograf?


8 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Så till direkt, vem vet var hon slutar!!!

Cecilia N sa...

Håller med k-häxan.

Cicki sa...

Den kan ju bli värdefull så småningom. Så du inte blir som Lillbabs som glömde be Beatles om autografer -63......:-)

Anonym sa...

Kul med duktiga företagsamma flickor!

Kulsprutan

Eva Larsson sa...

Det är inte bara på eleverna som din nya hårfärg har gjort intryck - jag själv blir också förvirrad. Det dyker upp ett mörkt huvud med ett bekant leende på fb och flera gånger har jag tänkt "men vem är det?" Visst ja, det är ju du. Men det klär dig!

Bloggblad sa...

K-häxan, Cecilia N och Cicki: När jag har sett henne i serien som börjar ikväll, måste jag ju ha autografen direkt!

K-sprutan: Det vimlar av duktiga flickor - men tyvärr har många lärt sig att stå tillbaka för duktiga gossar... eller att vara ljuddämpare i skolan till högljudda sådana...

Eva: Samma förvirring upplever jag varje gång jag råkar se mig i spegeln på morgonen. Men nu är det så många som spontant har sagt att jag passar så bra i det och att jag ser lite tuffare ut, så jag velar och velar...

Musikanta sa...

Jag har ännu inte drömt något om din nya hårfärg, men så har jag ju heller inte sett den "live"...
I

Bloggblad sa...

Musikanta: Det sitter nog i tills vi ses! Det verkar segdraget.