Statcounter

fredag, februari 08, 2013

Häromdagen ...

Förra fredagen var det hektiskt med besök av både tonsättare och journalist. Men roligt förstås att lokalpressen uppmärksammar det ganska stora projekt som nu är klart. Det som vi håller på med på bilden hör till de körsånger som vi fortsatt samarbeta med, ett samarbete som jag hoppas håller i sig länge. 
Jag har ju ytterligare två kompositörer, som båda håller sig i andra genrer, och jag är så himla glad över att jag kan skriva i olika stilar. Jag gillar inte att fastna i ett fack.  (Men jag skulle nog ha sprungit upp och bytt tröja när vi var rosa båda två... ;) 

Och så till denna fredag! Jag erkänner att jag hade glömt bort vad det är för dag, fick fundera en stund på varför datumen kändes bekant. Jag hittade ett par bra bilder i albumet - de färgbilder som togs med en enkel Instamatickamera har alla blivit orange. Trist. Men de svartvita lever än, liksom äktenskapet, efter 38 år. 20 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul med press-uppmärksamheten av en av dina olika aktiviteter. Snart världskändis då, eller? Jag tycker det var bra med de rosa tröjorna. Man såg att ni hörde ihop på något sätt :o)
Däremot behövs inget ´unisex´-mode när man varit ihop på riktigt i över 38 år. GRATTIS!

Kulsprutan

Annika sa...

Väldigt trevligt med artikeln i er tidning.
Jag klickade upp och läste.
Jag förstår att du är jätteglad!

Grattis på bröllopsdagen!
Du var så fin!
Gillar den virkade kronan. Så tidstypisk.

Ha en fin helg!!

Bloggblad sa...

K-sprutan: Jag tar på mig solglasögonen och huckle när åker och handlar... så besvärligt med fansen... ;)

Per hade faktiskt kommit ihåg, så jag fick en fin bukett tulpaner och en god kaka till kaffet!

Annika: Tack, jag är så glad för att hon skrev lättsamt och trevligt.
Kronan är knypplad, men skillnaden syns väl inte i bild? ;) Det var väldigt inne med hemgjorda brudkronor då. Alltså, bland dem som inte gifte sig i lång kjol och knytblus!

Ha det så gôtt själv! Här skulle du trivas idag. Massor av snö har vräkt ner i två dagar.

ab sa...

Då får man gratta både till hår, artikel och äktenskap! :)

Förresten ser det bara konstnärligt och genomtänkt ut att ni båda är rosa på bilden.

Bloggblad sa...

ab: Tackar! Det har faktiskt varit ovanligt bra flyt sista halvåret, och eftersom det gått så bra med sångtexterna, har jag lagt annat skrivande på hyllan.

Vi ser ju för tusan ut som tvillingar... vi skrattade gott åt det alla tre.

Musikanta sa...

Jag har ju redan grattat till artikeln på FB - som jag skrev då: "Inte en dag för tidigt". Att du får uppmärksamhet för allt arbete du har lagt ner och för alla sånger som du skrivit så fin text till.
Ni leder med två år - grattis på bröllopsdagen!

Bloggblad sa...

Musikanta: Jag trodde att vi gifte oss samma år! Du är så snäll och peppande och kommer alltid med glada tillrop! Tack för det!

Musikanta sa...

Det är kanske jag som inte kan räkna. Gifte ni er 1976 också - i så fall har vi varit gifta lika länge, fast vi gifte oss i juli.

Bloggblad sa...

Musikanta: Nej, 1975. Det är två år kvar till 40.

Ökenråttan sa...

Så romantiskt!
Och så BRA att det skrivs om dej och din musikaliska gärning. Helt rätt.

Bloggblad sa...

Ökenråttan: Han kom faktiskt ihåg det! Jag fick en fin bukett med tulpaner. Sen pratade vi lite om vad som hänt under åren och hur vi hade förändrats.

Jag tycker förstås också att det var roligt att NT hörde av sig, jag vet ju vem som skvallrat om vad jag håller på med... ;) Det är alltid bra med reklam.

Eva Larsson sa...

Fantastiskt trevligt med en sådan lokaltidning! De ska skriva om vad folk kan och gör, inte bara om släktträffar och kommunala upphandlingar, utan vad ortsbefolkningen faktiskt jobbar och sliter med i vardagen. Jag blir så glad för din skull!

ab sa...

Vilket sött brudpar ni var! Men nu har jag tittat igen, och om du inte tar illa upp, så måste jag säga att du är mycket stiligare nu än du var då. ;)

Bloggblad sa...

Eva: Den reporter som härjade i staden i många år förut och som blev omflyttad nyligen, var enbart intresserad av skandaler och märkliga hus-byggnadsaffärer och läsarna (jag med) var mycket irriterade och klagade. Nu är här två damer med intresse för människor och för vad som tilldrager sig i staden. Stor skillnad har vi redan märkt.

ab: Tack snälla - jag har ju svårt att förstå det, men mina elever som ibland tittar på de gamla personalfoton som jag satt upp på väggen i vårt rum, brukar säga att de tycker att jag är finare nu. Jo, svårt att förstå med all botoxhysteri och svullna utfyllnader kring munnen på kändisar ...
Kanske är det med oss som med vin, att vi måste mogna?

Klimakteriehäxan sa...

Bra jobbat, på alla fronter (inte minst hemma-)!

Bloggblad sa...

K-häxan: Tack! Inget av det har väl gått så där på räls... men det har varit värt mödan. På alla fronter!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
ullrika sa...

Jag läste ju reportaget via din länk på FB! Skojigt med fin uppmärksamhet, blir allt lite stolt å dina vägnar!

Krams!

Bloggblad sa...

Ullrika: Tack ska du ha! Det värmer med alla dem som delar glädjen... (säkert skulle jag få lite värme om jag skrev om jobbiga saker också, men får klara mig utan den, nöjer mig med att offentliggöra det roliga... ;)