Statcounter

fredag, april 05, 2013

Hallå hela pressen...

Dagens lokaltidning... Så himla roligt att NT bjussade på en rejäl artikel - gratisreklam brukar de väl inte bjuda på annars? Innan jag hann öppna tidningen (vilket jag ju inte gör särskilt tidigt) ringde jag till Radio Östergötland för att tipsa om detta evenemang. Lagom pirrigt sätt att börja dagen...
Fick jag nåt mer gjort i dag, då? Inte mycket, men halva huset blev städat i alla fall. Promenad utmed Ramunderberget... där jag trodde att det skulle finnas blåsippor, men tji fick jag. Tog mig en fika på stan i stället - men ägarna satt med några kompisar vid ett bord och tjoade och skrek och skrattade så de nästan skrämde bort mig...

10 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Ja men så drar det väl ihop sig till konsert - håller tummarna! Men det kommer säkert att bli succé!

Bloggblad sa...

K-häxan: Det är bra att du gör det. Jag känner att jag börjar bli lite nervös fast jag inte alls behöver det. Mest läskigt är väl om det inte kommer några utöver de två billaster jag har med mig av tvångskommenderade familjemedlemmar.

ab sa...

Skoj!

Jag har inte heller hittat några vårblommor. Nu längtar man verkligen efter dem...

Bloggblad sa...

Grannes krokus blommar ... jag tittar mot det huset. Hos oss är det bara snövallar, vi bor på fel sida gatan.

ab sa...

Gör ni? Det kändes alldeles rätt när jag var där! :)

Bloggblad sa...

ab: haha... vad gäller solsida, så har vi vår mot trädgården där häckarna växer så otroligt fort och skuggar solen. Framsidan av huset får bara sol tidigt på morgonen. Nordost.

ab sa...

Men det är väl det bästa sättet att ha det på. Sol och mys i trädgården!

Bloggblad sa...

ab: Förvisso - men att varje dag komma hem och gå på packad is fram till dörren, med fastfrusna gruskorn ... när det är borta på gator och trottoarer nu och folk sitter ute och fikar. Jag vill välkomnas av små blommor!

Ökenråttan sa...

Så ska det se ut! Bloggbld ska lyftas fram i pressen. Helt rätt!

Bloggblad sa...

Ökenråttan: Gulle dej!