Statcounter

söndag, september 22, 2013

Nya sånger

Nu finns det på min hemsida www.bokblad.com tre korta smakprover på de sångerna från CD:n som spelades in i våras, och som framfördes på två konserter, i Norrköping i våras och i Söderköping i somras. Den minnesgoda läsaren minns kanske att jag var lite hispig inför den senare, med kalas här hemma efteråt?

Det är de tre sångerna längst ner på listan med smakprover, som är de nya. Det funkar inte på iPad, så man måste ha en riktig dator för att lyssna.

Jag är ingen bra försäljare, jag har jättesvårt att be någon köpa nåt. Men jag har några skivor kvar hos mig, 140:- inklusive porto, för den som vill höra mer. De finns också att köpa hos www.annchristinhallgren.se

Bilden är från S:t Laurentii kyrka den 9 juli, med tonsättaren längst till vänster, sångerskan i mitten och en väldigt lycklig textförfattare till höger.

7 kommentarer:

Eleonora sa...

Vilken lycka att du har fått så fint erkännande för dina texter. Stolt kan du se framtiden an.

Jag kan inte lyssna på de här senaste, men spelar cd:n jag fick av dig litet då och då och den gillar jag - både musik och text!!

Ha det gott min vän och stor höstkram.

Bloggblad sa...

Eleonora: Det känns otroligt att andra tycker så pass mycket om det jag skriver att de tonsätter, har konserter och spelar in... det hade jag aldrig vågat drömma om när jag började skriva lite mer seriöst för 15-16 år sedan.

Man måste ha ljud i datorn - men det ska inte behövas några särskilda program för att öppna om du har en stationär dator. På en padda måste man installera nåt som jag inte minns vad det heter.

Det är en helt annan typ av sånger än dem som är på cd-n du fick.

Tankevågor sa...

Det måste vara en härlig känsla att få sådan respons på vad man skriver. Du kan verkligen vara stolt över att dina fina texter blir till musik!

Har du hört talas om Elsistema? Ett musikprojekt som nu har kommit till två av Stockholms skolor och vi är en av dem. Det är jätteroligt och våra små sexåringar och årskurs 1-or har redan varit med oss och sjungit med Radiosymfonikerna i Berwaldhallen.

Ha det gott!

Lisbeth

Bloggblad sa...

Tankevågor: Jodå, jag är rätt så stolt när mina sånger kan stå på egna ben och sjungs lite här och där. Känns jättebra.

Elsistema har jag inte hört talas om. Vi har en symfoniorkester i grannstaden, och ibland har de jippon för mindre barn, men det är ju lite krångligt att ta sig dit ofta.

Musikanta sa...

Det var ju en väldigt fin konsert och trevligt mingel efteråt. Du vet ju vad jag tycker om dina sånger, roligt attt så många andra uppskattar dem också. Jag har äntligen upptäckt att det går att kommentera på paddan eftersom min PC inte funkar särskilt bra just nu. Visserligen är det mycket lättare att skriva på datorns ,men jag lär mig!

Vonkis sa...

De är verkligen fina de där sångerna, jag brukar ju gilla det du skriver. Jag hade tänkt köpa en skiva men får nog vänta lite, två karensdagar samma månad ställer till det lite.

Bloggblad sa...

Vonkis: Det finns nog kvar en skiva till dig, de har inte precis haft strykande åtgång... ;)