Statcounter

torsdag, januari 16, 2014

Det var länge sen...

Det kom en spam-kommentar till ett gammalt inlägg som jag inte kände igen rubriken på, så jag klickade - på rubriken alltså, inte på spammet... Och blev så där lite lagom mormorslarvig och suckade.... åååå så länge sen det var. Alldeles i början av mitt liv som bloggare...

Men jag ska inte fastna varken i gamla minnen eller vid datorn. Mot sängen! God natt!

8 kommentarer:

Cicki sa...

Åren rinner på fort....:-)

Bloggblad sa...

Cicki: det värsta är att jag tyckte ju att det var nästan nyss som hon var så där liten... men ser på årtal och månad att hon är drygt 2 år, och till sommaren fyller hon 11.

Musikanta sa...

Ju äldre man blir ju fortare går åren. Jag tycker inte att det var så länge sen man trodde att hela (dator)världen skulle krascha när det var millennium. Och det är 14 år sen!

Bloggblad sa...

Musikanta: Att det går allt fortare har jag märkt i flera år redan. Skrämmande. Brukar tänka på det när jag nån gång måste vänta på t.ex. försenade tåg, att det är ett ypperligt tillfälle att känna att tiden faktiskt kan stå stilla ännu.

Klimakteriehäxan sa...

Jo så kan det gå!!! Men åren går ännu fortare ... kan bara hålla med.

Anonym sa...

Mormor sa alltid : Och så är det jul igen.
Nu förstår jag henne perfekt men det gjorde jag inte på den tiden när man själv tyckte att sommarlovet var ett eveighetslångt äventyr.

Kulsprutan

Klimakteriehäxan sa...

Den där verandan var naturligtvis ännu trevligare med champagne!

Bloggblad sa...

Kulsprutan: jag minnsinte att nån sa att tiden gick fort är jag var barn. Kanske beroende på att jag isste hur sakta den gick..
Klimakteriehäxan: det är planerat att vi ska dricka champagne ihop inom överskådlig framtid. Fast på vilken veranda det blir är inte helt klart, svensk är den i alla fall inte.