Statcounter

fredag, april 11, 2014

På söndag...

Ni som fortfarande minns att jag skrev en massa om en radioinspelning undrar kanske varför det blev så tyst om det? Men se, det har inte runnit ut i sanden, och jag har inte alls glömt bort det hela utan tålmodigt väntat och väntat. På ett sätt är det roligt att ha det roliga kvar, men eftersom jag vetat om det här sedan mitten av oktober känns väntetiden rätt lång.

Nu är det i alla fall dags på söndag. Äntligen! Följ den här länken för mer information - jag märkte ju att det var mycket folk som var engagerade, men att det utöver kören var SÅ många, det hade jag inte koll på. Men radion har nogsamt namngett alla utöver körsångarna. Jag är så nyfiken på hur det kommer att låta i radion... hoppas att det blir lika bra som IRL.
 
Jag är så glad att Linda och jag hittade varandra - och ni som inte har hört berättelsen till leda om hur hon hittade mig på nätet (som en del) så hade Linda inte alls tonsatt någonting innan hon fick tag i en av mina texter... sen var det som att öppna en dammlucka i vårflod. Däremot hade hon skrivit en del texter, och det är hon bra på, fast hinner knappast eftersom det droppar in nya texter från mig då och då.
 
Att smila upp sig för fotografen den där fina marsdagen var inte svårt, han behövde inte be oss att le! Att jag ser längre ut beror på att vi står i en trappa. Det är normalt omvänt... 

9 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Snygga flickor på fotot!
Tack för tipset! Nu ska jag anteckna och försöka hitta dig i radion.

Bloggblad sa...

Pettas: Här går det att lyssna via länken på den hemsidan i 30 dagar efteråt. Hoppas att du kan få in det. Jag har fått höra av flera vänner på olika kontinenter att de ska lyssna, det känns häftigt sångerna kommer att höras både i USA och i Kina.

Anonym sa...

Grattis till er båda! Det var verkligen en utmärkt Ödets Nyck att fösa ihop er två!!

Kulsprutan

Klimakteriehäxan sa...

Sån tur att jag såg detta 40 min innan det är dags!!!!

Musikanta sa...

Jag hoppas att det går att spela in så småningom. Jag såg ju av kommentarerna på FB att det blev mycket lyckat. Grattis!

Bloggblad sa...

Kulsprutan: Tack! Om det nu var ödet - eller Buddha - eller Gud...

Klimakteriehäxan: Det var ju tur!

Musikanta: Det ligger kvar på nätet i 30 dagar, följ bara länken och klicka på "lyssna".

Eleonora sa...

Så fantastiskt att ni två har funnit varandra! Ni passar musikmässigt som "handen i handsken". Det jag hörde på radion var inte bästa kvalitet då det gällde texterna, men sammantaget var ord och musik mycket medryckande. Kändes nästan som att vara tillbaka till Tranås igen, där frikyrkorna har mycket glad och lättillgänglig musik.

Ha det nu skönt och koppla av och Glad Påsk önskar jag dig så hjärtligt-

Kram från Eleonora

Ökenråttan sa...

Tack för länk. Vi var bland dom som inte kunde lyssna när det begav sej.
Ses snart!

Bloggblad sa...

Eleonora: Tack ska du ha! Nu som först såg jag ditt vänliga inlägg - jag fick tydligen inte någon avisering om det, därav mitt sena svar.

Och nu vet jag ju att påsken blev skön och avkopplande!

Ökenråttan: Ska bli så roligt att träffas - jag håller på att packa för fullt. Det tar längre tid ju färre saker jag ska ha med.