Statcounter

söndag, augusti 03, 2014

Stressigt med semester

Nej, jag skojar bara. Jag har aldrig varit så stressbefriad som den här sommaren. Inget skolschema som väntar, inga konferenser, ingen dokumentation att skriva... Visst, kafferasterna kanske jag kommer att sakna, men de var få i jämförelse med allt tvångsjobb som hängde över mig.
 
Men - det har varit full snurr i sommar. Båtåkande (som jag älskar), en mängd konserter, kalas och gäster om vartannat, så jag har inte suttit så mycket vid datorn.
 
Jag har hittat en lite kul minigrej att sticka, som inte kräver nåt av min onda tumme, så jag har inte bara suttit och tittat hål i luften när vi varit ute. Men badat har jag gjort, jättemycket. På nedre bilden finns jag nånstans där i mitten. Vi låg med båten vid en brygga bredvid en camping med jättefint bad.
Maken har börjat jobba igen, så nu blir det inte så många båtturer per vecka. I veckan som kommer har jag premiär på en ny "show". Spännande! För mig i alla fall. Våffelkväll i Östra Ryd. Gästerna kommer förmodligen mest för att äta våfflor och prata... Dagen efter ska jag iväg på nåt spännande och vara åhörare. Rapport kommer!
Tvättkorgen har svämmat över, så vad jag ska göra i morgon är ganska givet.

I går fick jag besök av en bloggarvän, Ullrika, med en härlig familj. Det blev en heldag - pigan som skulle gå Madickenvandring hamnade visst på BB, så jag guidade runt i Madickenkvarteren så gott jag kom ihåg. Sen fika på min altan och kvällsmat nere vid kanalen - så himla trevlig dag!

5 kommentarer:

mossfolk sa...

Det låter som en alldeles underbar sommar.
Hade det varit som det brukar, då hade jag börjat jobba idag. 22 nya inskolningar på bara ett par veckor. Jag tänker njuta för fulla muggar av att vara hemma med ETT barn :)

Elisabet. sa...

Härliga bilder och härliga färger .., jag menar på din utstyrsel .., precis det jag tycker om!

Ruta Ett sa...

Precis så känner jag det också just i augusti - ingen ångest inför skolstarten och det är såååå skönt.
Kul att du kan sticka igen. Vad är det för nåt du stickar?

Bloggblad sa...

mossfolk: Jodu, de där små kan fylla upp ens tillvaro!
Elisabet: Jag har ju lärt mig vad jag passar i - dessutom är det lätt att kombinera alla nyanser av rosa/lila.

Ruta Ett: Minitröjor, de ska klistras upp på kort sen. Såg på hantverksmässan i tisdags, köpte ett kort och har härmat.

Musikanta sa...

Jag drar också en lättnadens suck varje höst när jag ser utbudet av skolsaker i vartenda varuhus. SKOLDAGS! Underbart att slippa gå dit igen. Kyrkan kändes aldrig så betungande, där jobbar jag ju fortfarande.

Men där är det heller ingen som bråkar eller sätter i fråga vilket postludium man ska spela t.ex. :-). Inte heller har man några som ringer och klagar (har det inte gjort hittills i alla fall.)

Kul att du tittade in på Glädjen. Så uppiggande med en pratstund i värmen.
Ingrid