Statcounter

tisdag, december 01, 2015

Nu är jag less på ändringar

Både Blogger, Google och Facebook ändrar ideligen sina verktyg. Ibland hänger jag inte riktigt med, och tydligen inte min dator heller. När jag skulle lägga in en bild nyss, fick jag meddelande om att jag måste logga in på Google, trots att jag redan är inloggad där. Nåväl, jag försökte - men se, då gick det inte ens att skriva i inloggningsrutan. Jag har f.ö. inte kunnat kommentera i min egen kommentarsruta på länge, men då har jag gjort det på min iPad.

Jag blir så less på´t. Hade en så fin bild som jag skulle lägga här... Via iPaden går det inte alls att lägga in bilder på bloggen. Om de plötsligt inte ändrat det med?

Men. Maten är klar om två minuter, så jag ägnar mig åt den i stället.

7 kommentarer:

em sa...

Det finns en app som heter Blogger - har du provat den. Med den kan jag blogga och lägga in bilder från paddan (även om jag inte gör det ofta).
Finns en hel del jag inte längre kan göra på min dator, men det beror nog mer på att den är gammal och överfull, än på blogger.
Margaretha

Monet sa...

Vet precis hur det här är. Det är bl.a av det här skälet som min blogg temporärt ligger nere. Jag orkar inte med all teknikstress och vill inte bli hänvisad till dålig bildkvalitet via Iphone och Ipad när jag har en superbra kamera. Som inte går ihop med bloggandet längre!! Trots att jag har helt ny dator efter att den andra dog efter tio år.Sen kan man behöva ta lite paus då och då, inte minst är det utmattande och tråkigt med vassa och obehagliga kommentarer som verkligen sänker en. Just nu håller jag cyberkontakt med familj och vänner via fb och det går det med!

Bloggblad sa...

Em: tack för tipset!

Monet: jag förstår dig, det är ibland svårt att veta vad som retar upp andra. Jag har därför blivit mer försiktig med att skriva om mina åsikter i olika frågor. Alla nyanser försvinner, och man kan bli hur missförstådd som helst.

Sen jag började jobba har de lediga dagarna blivit viktigare. Jag är mer aktiv på facebook för att det går snabbare att kommentera och man kan klicka på gilla för att visa att man läst.

Musikanta sa...

Inga problem hos mig - än...

Bloggblad sa...

Musikanta: jag såg för några dagar sen att en bloggare beklagade sig över att inte kunna lägga in bilder. Vi får se hur länge du klarar dig.

Klimakteriehäxan sa...

Jo ibland blir man överraskad. Skrev nyss ett blogginlägg - ett halvlångt - som bara försvann, eftersom jag tydligen hade lyckats aktivera något som heter "incognitosurfing". Vilket betyder att absolut ingenting sparas, hur ofta man än trycker Ctrl +S. Vet fortfarande inte hur det gick till ...

Bloggblad sa...

K-häxan: aldrig hört eller sett det. Men i början av bloggandet hände det ofta att inläggen försvann, då började jag skriva i word och kopierade in det.
Irriterande till tusen!