Statcounter

torsdag, mars 24, 2016

Skärtorsdag i gult...

Mitt i det mulna gråvädret tittade solen fram och lyste på mina rosor. Vardagslycka!
Med i bild kom de två noterna som jag fick idag på posten som tack för att jag bidrog med ett foto till framsidan, efter ett upprop från förlaget på facebook. Jätteroligt att få bidra på ett hörn. 
Nu önskar jag alla kära läsare en skön påskhelg! 

6 kommentarer:

mossfolk sa...

Så fint med rosor! Och du är verkligen i farten men små och stora projekt -nu senast (?) fotograf minsann. Kul!
Glad Påsk!

Bloggblad sa...

Det är faktiskt premiär som fotograf! Jättekul. Fast så mycket till projekt är det ju inte när jag har datorn full med bilder....

Nu kan påsken komma! Jag har varit på skärtorsdagskässa med avklädning av altaret och nedsläckning av alla lampor. Stämningsfullt.

Musikanta sa...

Det var väl den bilden som jag "lånade"? Den är väldigt vacker! Den senaste blombuketten som jag fick gav jag bort dagen därpå när jag var bortbjuden på te till en vän. Gillar inte snittblommor eftersom de brukar vissna efter någon dag hos mig. Jag ställer dem också ofta i garaget över natten för att de ska hålla sig och sen glömmer jag bort att jag har dem där.

Elisabet. sa...

Glad Påsk till er också, Marianne!

Bloggblad sa...

Musikanta: just det. Från Capella. Jag älskar blommor och har nästan alltid en bukett på bordet. Ställer den i tvättstugan om natten.

Elisabet: tack! Helgen har börjat bra, full fart på långfredagen, men sen vlir det nog lugnt hoppas jag. Har du ledig så du får vila i helgen?

Klimakteriehäxan sa...

På påsk blir det gula blommor, absolut. Piggar upp! Hoppas din helg varit fin.